- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Hsg çektirdim muayene oldum erken doğum sebebi yok herşey normal dr lar ikiz olduğu için dediler sonunda. Tabi herşey Allahtan. Sigara içmeyin spermleri öldürüyo yumurta kalitesini bozuyo ne kadar erken bırakırsanız kar. Yumurta kalitesi içi bana glifor verdiler isterseniz dr larınıza danışın. Biz elimizden geleni yapalım gerisi kısmet
benim amh değerim 1.18 çıktı doktorum normal dedi herhangi bir ilaçda vermedi ısrarla sordum halbuki eşm için ilaç önerdi sadece
1.18 iyi bi değer benimkide iyiydi sadece kaliteyi arttırmak için verdi gliforu. Eşime de ilaç verdi 1 ay içti o ilacı değerleri iyice düştü şimdi onu yine verdiler içmiyor
benim eşime verilen proxeed plus diye bir ilaç eşim almadı bile keçi boynuzu pekmezi içmeye devam edicem ben diyor
Eve
Evet sanırım bizimkide oydu içmesin bencede keçiboynuzu en iyisi uzman olduk hepimiz artık
benim amh değerim 1.18 çıktı doktorum normal dedi herhangi bir ilaçda vermedi ısrarla sordum halbuki eşm için ilaç önerdi sadece
Canim benim bizim doktor da soyledi rapor icin ugradin su 1 ayda diye esim ben ugrasamam diyp kestirip atti universtede sordum genetik sonucu cikmadan hoc bir sey yapamazsiniz dedi birde bziim sonuclarimiza fore 3 asilama yapicak devlet vizde onu kesinlikle istemiyoruz el mahkum yanicanım benim doktorum 1.23 lük amh degerime düşük dedi hatta rapor için 3 yılı doldurmanı beklemiycez dedi hemen tüp bebege geçebiliriz dedi, bugün aşılama sonucumun negatif oldugunu öğrendim yarın doktorumla görüşcem tüp bebek için
Hiiiiiiiiiçcccc sorun yok aralik kadim ocak subatart nisan mayis haziran hic fark etmez biz herzaman birdayiz aylara gore bakma kuzumTopicte kasım aralık yazıo ama ben de yetişemicem. ancak nisanda tüpe başlayabilirim... size yetişemicem. Neyse hayırlısı olsun.
Çatlak meryemim hoş geldin tüp bebege ramak kaldi guzelim sık disinibu arada bende 2 aşılama denedim 2si de negatf tabi. hiç hamile kalamadım 2 senedir. rahmde septm vardı ameliyat oldum kist polip alındı vs. bunlar çok sorun olacak şeyler değiller normalde ama olmuyor işte. adet olmayı bekliyorum tekrar dr gitmek için.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
artık biz senle başka topik açarız canım, bu cadılar bizi beklemicek, bırakıp giderler zaten hıhhhhTopicte kasım aralık yazıo ama ben de yetişemicem. ancak nisanda tüpe başlayabilirim... size yetişemicem. Neyse hayırlısı olsun.
Yok beaartık biz senle başka topik açarız canım, bu cadılar bizi beklemicek, bırakıp giderler zaten hıhhhh
hoşbulduk tatlımm eşimi ikna edemezsem pek yakın değil. ben ocak diyorum o haziran diyor, inatçıdır biraz ama çözcem onu da inş.Çatlak meryemim hoş geldin tüp bebege ramak kaldi guzelim sık disini
Valla bulamadim su ay isini cozucem bi bulursam degistiricem 2017 ye kdr tarih aticam hatta :) esin seni anlicaktir ben eminim anlamasa benim esim.anlamazdi 2 senede asilamaya zor ikna ettim adami hatta dun evlilik yil donumumuzfu hediye bile almamis masraf olcak para lazim diye gulermisin aglarmisin :/ senjnkide ikna olucak goruceksinhoşbulduk tatlımm eşimi ikna edemezsem pek yakın değil. ben ocak diyorum o haziran diyor, inatçıdır biraz ama çözcem onu da inş.
e haklı tabi masraf olmasın :) biz 3 yıllık evliyiz bnde hediye görmedim hiç :) ama dertte etmedim yani. biz aşılama evraklarımızı evlilik yıldönümümüz de teslim ettikte, hastaneden sonra işe gitmeyip yemek hazırlamıştı saolsun 3yılın sonunda.Valla bulamadim su ay isini cozucem bi bulursam degistiricem 2017 ye kdr tarih aticam hatta :) esin seni anlicaktir ben eminim anlamasa benim esim.anlamazdi 2 senede asilamaya zor ikna ettim adami hatta dun evlilik yil donumumuzfu hediye bile almamis masraf olcak para lazim diye gulermisin aglarmisin :/ senjnkide ikna olucak goruceksin
hmm anladım cnm bizim 2 aşılama yeterli oldu, ahh bu eşler var yaa bende özel tüp bebek merkezine gitmek istiyorum eşim tutturdu üniversite hastanesi diyeCanim benim bizim doktor da soyledi rapor icin ugradin su 1 ayda diye esim ben ugrasamam diyp kestirip atti universtede sordum genetik sonucu cikmadan hoc bir sey yapamazsiniz dedi birde bziim sonuclarimiza fore 3 asilama yapicak devlet vizde onu kesinlikle istemiyoruz el mahkum yani
aminnnn inşallah rabbim ne verirse hayırlısını versin cümlemize bende daha bir şey görmedim 2 yıldır evliyizde 3 yıldır birlikteyiz belki daha fazla napıyım küstüme haklı tabi masraf olmasın :) biz 3 yıllık evliyiz bnde hediye görmedim hiç :) ama dertte etmedim yani. biz aşılama evraklarımızı evlilik yıldönümümüz de teslim ettikte, hastaneden sonra işe gitmeyip yemek hazırlamıştı saolsun 3yılın sonunda.
hayırlı güzel sağlıkla çoluk çocukla beraber seneleriniz olur inş tatlımm.
aslında araştırma üniverste hastanelerinde başarılarını küçümsememek lazım talep yoğun çünkü maddiyattan dolayı başarılarıda haliyle orantılı ama benim eşim burdaki üniverste hakkında çok katı dış gebelikte bile araştırma için yatırıcak oldular çok bağırmıştı bana telefonda ne halt işin var gecenin bi vakti testlerini yaotırdıysan girdiğin gibi çık gel diye ağzıma tükürmüştühmm anladım cnm bizim 2 aşılama yeterli oldu, ahh bu eşler var yaa bende özel tüp bebek merkezine gitmek istiyorum eşim tutturdu üniversite hastanesi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?