- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
yaaaaaaaaaaaaaaartık biz senle başka topik açarız canım, bu cadılar bizi beklemicek, bırakıp giderler zaten hıhhhh
al birini vur ötekine kimi hiç istemez kimi prosedür istemez kimin prosedürün dibine dibine vurur, bu ne yahuuhmm anladım cnm bizim 2 aşılama yeterli oldu, ahh bu eşler var yaa bende özel tüp bebek merkezine gitmek istiyorum eşim tutturdu üniversite hastanesi diye
ay yerim seni üzülme çok daha mutlu olacağın şeyler olur inş hayatında canımmaminnnn inşallah rabbim ne verirse hayırlısını versin cümlemize bende daha bir şey görmedim 2 yıldır evliyizde 3 yıldır birlikteyiz belki daha fazla napıyım küstümama yapcak bişey yok onunda huyu bu
dert etme tatlımyaaaaaaaaaaaaaabilen varsa söylesin bu başlık nasıl değişiyo (
değitiremedim canım ya ne denediysem hata veriyordert etme tatlımama değişeceğini sanmıyorum
Bunada şükür canım ya hiç gitmek istemeseler o daha kötüal birini vur ötekine kimi hiç istemez kimi prosedür istemez kimin prosedürün dibine dibine vurur, bu ne yahuu
deliriyorum galiba
herkez aynı tatlım b.r sen değil hele birde işin ucunda kayıp varsa insan iyice sabırsız oluyor bende eşimde öyleyiz mesela eşime kalsa genetik sonuçlarını beklemek bnile gereksiz nasıl olsa hamilelik başlayınca başlıyor pıhtışmanızın iğneleri diyor e o zamanada sonuç çıkmış olucak doktorun her dediğine tamam demesene diye bana kızıyorBende ekim ayı başlığına yazmıştım ama buraya transfer oliyim dedim :) 5 kasım diye düşünüyor doktorum transferi. Cumartesi histereskopim var. Onun sonucuna ve ne çıkacağına bağlı birazda sanırım. Umarım bir sıkıntı olmazda transfer olur biran önce. İçim sıkıldı artık. Oooöööfffff
Ben artık doktora bir şey sormaya bile eriniyorum, çünkü cevap alamayacağımı biliyorum. Gerçi hakkını yemiyim doktorumun çok iyi ve ilgili sağolsun ama işte doktor kafası sanırım, verdiği cevapları anlayamayacağımı mı düşünüyor yada uğraşmiyim diyemi düşünüyor bilemiyorum. Baştan söylenmiyor hiç birşey, hep ben birşeylerde terslik yaşayıp danıştığımda söylüyor. Mesela yumurta toplandıktan sonra yumurtalama engelleyici iğne vuruldu. Regl olmam içinde ilaç verdi. İlk defa ömrümde ilaçla regl oldum, 4. günüm ve ağrıdan ölüyorum neredeyse. Normal diyor, e ona normal olabilir çeken o değil ama 4 gündür kıvranıyorum. Ağrı kesici yasak, anca minoset, parol. Bunlar neyi geçirecekki. Çalışamıyorum, işimi yapamıyorum. E içim zaten rahat değil, hep bir panik merak var. Bende yıldım artık, sormuyorum, ne yap derse yapıyorum geçiyor. Biran evvel transfer günü gelsin diye bekliyorum. Vücudumun bütün düzeni mahvoldu, bunu hissedebiliyorum. Eşimle alaşmıştık zaten, ben sadece 1 kere deneyeceğimi söylemiştim. Ailemde karşı zaten bu kadar hormonla bu işi yapmaya çalışmama. İleride pişman olmamak için yapıyorum desem yeridir.herkez aynı tatlım b.r sen değil hele birde işin ucunda kayıp varsa insan iyice sabırsız oluyor bende eşimde öyleyiz mesela eşime kalsa genetik sonuçlarını beklemek bnile gereksiz nasıl olsa hamilelik başlayınca başlıyor pıhtışmanızın iğneleri diyor e o zamanada sonuç çıkmış olucak doktorun her dediğine tamam demesene diye bana kızıyor
öyle demeBen artık doktora bir şey sormaya bile eriniyorum, çünkü cevap alamayacağımı biliyorum. Gerçi hakkını yemiyim doktorumun çok iyi ve ilgili sağolsun ama işte doktor kafası sanırım, verdiği cevapları anlayamayacağımı mı düşünüyor yada uğraşmiyim diyemi düşünüyor bilemiyorum. Baştan söylenmiyor hiç birşey, hep ben birşeylerde terslik yaşayıp danıştığımda söylüyor. Mesela yumurta toplandıktan sonra yumurtalama engelleyici iğne vuruldu. Regl olmam içinde ilaç verdi. İlk defa ömrümde ilaçla regl oldum, 4. günüm ve ağrıdan ölüyorum neredeyse. Normal diyor, e ona normal olabilir çeken o değil ama 4 gündür kıvranıyorum. Ağrı kesici yasak, anca minoset, parol. Bunlar neyi geçirecekki. Çalışamıyorum, işimi yapamıyorum. E içim zaten rahat değil, hep bir panik merak var. Bende yıldım artık, sormuyorum, ne yap derse yapıyorum geçiyor. Biran evvel transfer günü gelsin diye bekliyorum. Vücudumun bütün düzeni mahvoldu, bunu hissedebiliyorum. Eşimle alaşmıştık zaten, ben sadece 1 kere deneyeceğimi söylemiştim. Ailemde karşı zaten bu kadar hormonla bu işi yapmaya çalışmama. İleride pişman olmamak için yapıyorum desem yeridir.
aminnnn inş sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.Topiğiniz bol bebekli olsun inşallah
günaydınnnnnnn :)Herkese günaydın günümüz çok mutlu geçsin, güzel haberler almaya 1 gün daha yaklaştık inşallah :) edıtor arkadaşım sanada hayırlısıyla sağlıklı doğumlar dilerim.
günaydınnnnnnn :)
ne güzel ya inş her şey istediğin gibi olur, ilk haber senden gelecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?