2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinde bugün 2 günüm gonal f 450 iğne kullanıyorum 225 ml vuruluyorum ama 2 gündür gaz Sancısı ve mide bulantısı çekiyorum acaba iğne mi yaptı yoksa yediğim bişeyler mi dokunuyor ne olur yardımcı olun arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinde bugün 2 günüm gonal f 450 iğne kullanıyorum 225 ml vuruluyorum ama 2 gündür gaz Sancısı ve mide bulantısı çekiyorum acaba iğne mi yaptı yoksa yediğim bişeyler mi dokunuyor ne olur yardımcı olun arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler

inşallah dediğin gibi olur cumartesi tahlil günüm Allahim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Kızlar bu histereskopi ameliyatı hangi durumlarda yapılıyor bir de tüp bebek tedavisine başlayacağımız zaman önceden illa bu ameliyatı olmuş olmak şartı var mı çünkü ben olmadım biz tedaviye devlette fakültede tüp bebek merkezinde başlayacağız rapor tedavi konusunda hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?

Canım ben kullanmıştım 225 ml ama herhangi bir etki hissetmedim.ilacın prospektüsüne baktın mı orada yazıyor mu buna benzer yan etkiler.Yoksa da yarın mutlqka doktorunla görüş ne olur ne olmaz.geçmiş olsun

Bu amliyetı 2. Başarısız deneme sonrasında yapıyorlar basende 1. Den sonra olabiliyo ilk denemeyse doktorlar gerek duymuyor tabi bi problem yoksa ultrasonda muayene sırasında bilir çıkmazsa gerek görmüyorlar

evet bir ameliyat ywtti bana 1 ay önce ameliyat oldum peşinden hemen tüp bebek tedavisine başladı
ben ameliyattan 8 ay kadar sonra aşılama yaptırdım negtf. 2ay sonra tekrar o da negtf. sonra tekrar rahim filmi. aralıkta normal hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. ve tekrar çökme vardı rahimde. bazen tek ameliyat yeterli olmuyormuş.
bende şimdi nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
dr 3 ay bekle sonra tüp deneyelim diyor.

[QUOTE="mrym5579, post: 44960510, member: 682014"ameliyattan 8 ay kadar sonra aşılama yaptırdım negtf. 2ay sonra tekrar o da negtf. sonra tekrar rahim filmi. aralıkta normal hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. ve tekrar çökme vardı rahimde. bazen tek ameliyat yeterli olmuyormuş.
bende şimdi nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
dr 3 ay bekle sonra tüp deneyelim diyor.[/QUOTE] simdi su sekilde anlatiyim ilk denemem benum bana hic asilama filan yapilmadi direk tup bebek dendi bana benjm rezervim az hoca bana bu ameliyat sonrasi tup bebegevtam anlami ile hazirsin dedi hatta kendisi tup bebek tedavisine basladuk tekrar muayne etti bisey olsaydi mutlaka soylerdi diye dusunuyorum

simdi su sekilde anlatiyim ilk denemem benum bana hic asilama filan yapilmadi direk tup bebek dendi bana benjm rezervim az hoca bana bu ameliyat sonrasi tup bebegevtam anlami ile hazirsin dedi hatta kendisi tup bebek tedavisine basladuk tekrar muayne etti bisey olsaydi mutlaka soylerdi diye dusunuyorum[/QUOTE]
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhh

Canım hayırlı olsun. İnş sonu da güzel olur..iğnelere başladın mı?
Hayirli olsun canım sana bir tavsiye vermek isterim her iğne vuruldugun gün kalkanı kolonyali pamukla hafif masaj yaptılar yoksa sonrasında çok kötü oluyor ben suan yatarken kalkarken uyurken çok kötü ağrım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…