- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.641
EvetHistereskobi mi ysptiracaksiniz
canım senin perde varmış bence rahimde onu almışlar ^^rezektoskop ile septus rezeksiyonu yapıldı.^^ bu onu gösteriyo sanki bi araştır istersen ki o varsa zaten onu almak bile başlı başına bi olay sen çentiklenmiş sayılıyosun zaten orda kanama oluyo ya zaten,,,bu senin şansını baya arttırır.
inşallah dediğin gibi olur cumartesi tahlil günüm Allahim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahcanım senin perde varmış bence rahimde onu almışlar ^^rezektoskop ile septus rezeksiyonu yapıldı.^^ bu onu gösteriyo sanki bi araştır istersen ki o varsa zaten onu almak bile başlı başına bi olay sen çentiklenmiş sayılıyosun zaten orda kanama oluyo ya zaten,,,bu senin şansını baya arttırır.
Merhaba arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinde bugün 2 günüm gonal f 450 iğne kullanıyorum 225 ml vuruluyorum ama 2 gündür gaz Sancısı ve mide bulantısı çekiyorum acaba iğne mi yaptı yoksa yediğim bişeyler mi dokunuyor ne olur yardımcı olun arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinde bugün 2 günüm gonal f 450 iğne kullanıyorum 225 ml vuruluyorum ama 2 gündür gaz Sancısı ve mide bulantısı çekiyorum acaba iğne mi yaptı yoksa yediğim bişeyler mi dokunuyor ne olur yardımcı olun arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler
Bu amliyetı 2. Başarısız deneme sonrasında yapıyorlar basende 1. Den sonra olabiliyo ilk denemeyse doktorlar gerek duymuyor tabi bi problem yoksa ultrasonda muayene sırasında bilir çıkmazsa gerek görmüyorlarKızlar bu histereskopi ameliyatı hangi durumlarda yapılıyor bir de tüp bebek tedavisine başlayacağımız zaman önceden illa bu ameliyatı olmuş olmak şartı var mı çünkü ben olmadım biz tedaviye devlette fakültede tüp bebek merkezinde başlayacağız rapor tedavi konusunda hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
merhaba,benim rahimde perde ve polip vardı onlar alındı hoca ameliyat sonrası tüp bebeğe tam anlamıyla hazırsın yüzde 80 tutar demişti ama bakalım nasip kısmet
evet bir ameliyat ywtti bana 1 ay önce ameliyat oldum peşinden hemen tüp bebek tedavisine başladımerhaba,
benimde rahimde perde vardı da tek ameliyat yeterli oldu mu sizde?
ben ameliyattan 8 ay kadar sonra aşılama yaptırdım negtf. 2ay sonra tekrar o da negtf. sonra tekrar rahim filmi. aralıkta normal hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. ve tekrar çökme vardı rahimde. bazen tek ameliyat yeterli olmuyormuş.evet bir ameliyat ywtti bana 1 ay önce ameliyat oldum peşinden hemen tüp bebek tedavisine başladı
simdi su sekilde anlatiyim ilk denemem benum bana hic asilama filan yapilmadi direk tup bebek dendi bana benjm rezervim az hoca bana bu ameliyat sonrasi tup bebegevtam anlami ile hazirsin dedi hatta kendisi tup bebek tedavisine basladuk tekrar muayne etti bisey olsaydi mutlaka soylerdi diye dusunuyorum[/QUOTE][QUOTE="mrym5579, post: 44960510, member: 682014"ameliyattan 8 ay kadar sonra aşılama yaptırdım negtf. 2ay sonra tekrar o da negtf. sonra tekrar rahim filmi. aralıkta normal hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. ve tekrar çökme vardı rahimde. bazen tek ameliyat yeterli olmuyormuş.
bende şimdi nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
dr 3 ay bekle sonra tüp deneyelim diyor.
Canım hayırlı olsun. İnş sonu da güzel olur..iğnelere başladın mı?Biz tedaviye basladikkk rabbim bu defa emeklerimizin karsiligini verir insallahcok amin
Amin ins çok saol canım dua ay ins 1 hafta sonra olumlu sonuçlar alırız da sevinç g ozyaslarimiz olur ins ins üzüntüm azalır..Evlat acısı yaşamak daha zordur tabi. Rabbim sabır versin. İnşallah bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın.
Hayirli olsun canım sana bir tavsiye vermek isterim her iğne vuruldugun gün kalkanı kolonyali pamukla hafif masaj yaptılar yoksa sonrasında çok kötü oluyor ben suan yatarken kalkarken uyurken çok kötü ağrım var..Canım hayırlı olsun. İnş sonu da güzel olur..iğnelere başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?