- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.661
Kalcani kolonyali pamuk ile olacaktı pardonHayirli olsun canım sana bir tavsiye vermek isterim her iğne vuruldugun gün kalkanı kolonyali pamukla hafif masaj yaptılar yoksa sonrasında çok kötü oluyor ben suan yatarken kalkarken uyurken çok kötü ağrım var..
Dua et diyecektim hersey boluk borcuk cikiyor bugun yazdiklarimda tel otomatik yazinca malesef.Amin ins çok saol canım dua ay ins 1 hafta sonra olumlu sonuçlar alırız da sevinç g ozyaslarimiz olur ins ins üzüntüm azalır..
Amin ins birbirimize dua edelim bende transfer oldu bir hafta kaldi sonuca heyecanla bekliyoruzBiz tedaviye basladikkk rabbim bu defa emeklerimizin karsiligini verir insallahcok amin
Canım hayırlı olsun. İnş sonu da güzel olur..iğnelere başladın mı?
Igneler vurulduktan sonra kalcanizi her gün masaj yaptırın çünkü daha cok iğne vurunacaginiz için beze oluyorEvet tatlim.basladik bugun yarinda yapilicak persembe tekrar kontrol
Özel yaptırdık günümüz yetmedi rapor için zaten günü tamamlayalım dedik askerlik başlanması çok çıktı özel olsun dedik çok sukur sıra var demişlerdi yeni açıldı bizim buraya ama hamdolsun ben onlerdeydim birde özel olunca oldu sanırım ins sonuçta olumlu olur içimde olumlu geçiyor ilk gençliğimde oldu benim ama malesef kaybettik doğduktan sonra yavrumu ins bu olursa acısı azalacak unutmak mümkün değil zaten Rabbim ins bunda yüzümüzü guldurur biryandan da zorluklar ve maddi imkansızlıklar içinde esim sırf ben üzülüyorum diye yaptırdı Allah razi olsun ondan.üzüntümüz son bulur insinşl tutar cnm en kısa zamanda neden ikinci olmuyo
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhh[/QUOTE]simdi su sekilde anlatiyim ilk denemem benum bana hic asilama filan yapilmadi direk tup bebek dendi bana benjm rezervim az hoca bana bu ameliyat sonrasi tup bebegevtam anlami ile hazirsin dedi hatta kendisi tup bebek tedavisine basladuk tekrar muayne etti bisey olsaydi mutlaka soylerdi diye dusunuyorum
Kimin rezervi az[/QUOTE]hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhh
Kimin rezervi az[/QUOTE]hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhh
Bu arada bende de rezerv az cnm neden sordun[/QUOTE]Kimin rezervi az
hayırlısı olsun kuzumm güzel haberler duyarız inşallahBiz tedaviye basladikkk rabbim bu defa emeklerimizin karsiligini verir insallahcok amin
inşallah herşey yolunda gider, ben de heyecan yapmaya başladım artık tedavi zamanı yaklaştıkça, Allah hepimize bir bir evlatlarımızı versin inşallah.Kıslar Merhaba;
Benimde yarın sabah OPU var.. Sonrasında bakıcaz dedi doktorum 3, gün mü 5, gün mü yada bir sonraki ayda olabilir demişti. Okadar heyecanlıyım ki ilk denemem bu da benim. Allah hepimize yardım etsin
Amin canım ins Allah yardimcin olsun bu süreçte sabırlı ve güçlü ol.benim transfer oldu 1haftadan az kaldı sonuç için ins olumlu olurda Rabbim hepimize nasip etsin dilemesi ve istemesi yeterli olan yanlızca yaradanimizdir umutluyum ben insKıslar Merhaba;
Benimde yarın sabah OPU var.. Sonrasında bakıcaz dedi doktorum 3, gün mü 5, gün mü yada bir sonraki ayda olabilir demişti. Okadar heyecanlıyım ki ilk denemem bu da benim. Allah hepimize yardım etsin
ayy inş ikimizde pozitif sonuçlar alırız. senin kaçıncı gün transferi oldu canım ve kaç embriyo koydular.Amin canım ins Allah yardimcin olsun bu süreçte sabırlı ve güçlü ol.benim transfer oldu 1haftadan az kaldı sonuç için ins olumlu olurda Rabbim hepimize nasip etsin dilemesi ve istemesi yeterli olan yanlızca yaradanimizdir umutluyum ben ins
Bu arada bende de rezerv az cnm neden sordun[/QUOTE]Kimin rezervi az
Normalde esimde yıllardır sıkıntı vKimin rezervi az
kac defa denemistinizki canim neden hemen pes ediyo esinkızlar benim eşim tüp bebek denemesi istemiyor atık napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?