2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

bnde histereskopi ile ameliyat oldum daha sonra aynı hoca ile tüp bebek tedavisine başladık dediginiz gibi çizik olayı bana da yapılmış mıdır sizce bunu nasıl anlayabiliriz
canım çizik atılmışsa bunu doktorun söyler ama yine de sen sor,,,benim de geçen haftalarda yapıldı hem tanı hem çizik içindi yaani önceden söyleniyor zaten plan dahilinde oluyor ama belki de doktorun seni bilgilendirmemiştir..

size histereskobi sorası kağıt verildi mi beni histereskobi yapan doktor başka tüp bebek yaptırdığım doktor başka yeni doktoruma sorsam olur mu anlar mı acaba

size histereskobi sorası kağıt verildi mi beni histereskobi yapan doktor başka tüp bebek yaptırdığım doktor başka yeni doktoruma sorsam olur mu anlar mı acaba
yeni doktorun bilmez ki canım elinde bişi yoksa,,,ama şöle bi bilgi verebilirm sana çizik atılanlarda ilk başta bir tuvalet dolusu kan geliyo yavaş yavaş azalıyo belki bu bişi ifade eder

yeni doktorun bilmez ki canım elinde bişi yoksa,,,ama şöle bi bilgi verebilirm sana çizik atılanlarda ilk başta bir tuvalet dolusu kan geliyo yavaş yavaş azalıyo belki bu bişi ifade eder
ameliyattan sonra 2-3 gün normal adet oluyomusum gibi kan geldi sora azaldı böyle bişeyden mi bahsediyosunuz

Bende de çizik atıldı ama dediğin kadar kanama olmadı ilk wc de biraz oldu sonrası hep akıntı şeklinde oldu

Bende de çizik atıldı ama dediğin kadar kanama olmadı ilk wc de biraz oldu sonrası hep akıntı şeklinde oldu
tamam işte canım ilk wc de olanı söylüyorum sonrası senin iyileşme hızınla alakalı oalrak değişiyo damla damla olan var adet gibi kesilmeyen var ilk tuvalette çizik atıldığı için haliyle kan akıyo ondan bahsediyorum yoksa histerekopide neden kanama olsun ki kamerayla girip çıkıyoar kanama varsa çizik vardır diyebilir miyiz acaba dedimmm ben .

Yok bana kağıt falan vermediler sadece rahim görüntüsü olan film kağıdı verildi senekinden me yazıyo
söyle yazıyor kağıtta : cilt perine vajen mukozası ve serviks polyvidon ile temizlendi. serviks tek dişli tenekulum ile tutuldu. servikal os 8 nolu bujiye kadar dilate edildi. ıntra caviter subseptus hali saptandı. rezektoskop ile septus rezeksiyonu yapıldı.işleme son verildi.

canım senin perde varmış bence rahimde onu almışlar ^^rezektoskop ile septus rezeksiyonu yapıldı.^^ bu onu gösteriyo sanki bi araştır istersen ki o varsa zaten onu almak bile başlı başına bi olay sen çentiklenmiş sayılıyosun zaten orda kanama oluyo ya zaten,,,bu senin şansını baya arttırır.

Ewet Haklısın benden bide parça alındı inceleme için yani bende çok kanama olmadı ondan paylaşım dedim

Denizlilisrsy canım sen tüp tedavini devlette mi yaptırmayı düşünüyorsun evraklar olarak neleri toparlayıp hazırlaman gerekiyor bir de rapor ne zaman çıkarılıyor?

Hayir cnm.ozelde yaptiriyorum denizlide yapan tek merkez var araastirma hastanesi tup bebek yapmiyor o yuzden raporu cikartiyorlar sadece evrak listeside bi snye

Denizlilisrsy canım sen tüp tedavini devlette mi yaptırmayı düşünüyorsun evraklar olarak neleri toparlayıp hazırlaman gerekiyor bir de rapor ne zaman çıkarılıyor?

Hayir cnm.ozelde yaptiriyorum denizlide yapan tek merkez var araastirma hastanesi tup bebek yapmadigi icin sadece raporu cikartiyorlar evrak listesidee bu

Eklentiler

• 20160201_191315.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…