- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.601
2 kez negatif almış biri olarak ne desem boş biliyorum ama dua et bol bol, birgün inş anne olacağız. zor bir duygu malesef ama bir dahaki iyi olsun inş.Sağol canım. Nasip değilmiş evet.
İnşallah canım.2 kez negatif almış biri olarak ne desem boş biliyorum ama dua et bol bol, birgün inş anne olacağız. zor bir duygu malesef ama bir dahaki iyi olsun inş.
Amin. İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın.Mini87 canım her tedavide vardır mutlaka bir hayır üzülmemeye çalış inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün boşa çıkarmasın emeklerini kucağını doldursun bende kısmet olursa şubat rahatsızlığımla tüp bebek tedavisine başlayacağım benimde ilk tedavim olacak Rabbim yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah.
Sen gebelik testi için mi çizik atmış diyorsun canımAynen benimde çizik atmış bakalım bekliyoruz dört gözle senin değerin inşl normale dönerde bu ay sıkıntısız atlatırız
Yasin 29 sanırım canim daha cok çocuğun olur üzülme ins ben suan 33 yasindayim evlat açısı yaşadım şimdi tup bebek yaptırdık sonucunu bekliyorum umudumuzu kaybedersek hicbirseyimiz kalmaz ki ignelerden kalça üZerine yatamaz oldum olsun diyorum Rabbim büyük olur ins senin de benimde isteyen herkesin deİnşallah canım.
Hayır ben negatif aldıktan sonra nedeni mi araştırmak için histereskopi oldum hemen arkasından ikinciyi deniceğiz o yüdende rahmi çizme işlemi yaptı aynı Zaman'da embriyonun tutunmasını etkiliyormuş o yüzden çizdi yani şubattaki denememize hazırlık öle söylimSen gebelik testi için mi çizik atmış diyorsun canım
Yarin rapor iccin evraklarimi hazirlayip yarindan sonra arastirma hastanesine gidip dosyami teslim edicem bakalim insallah raporu cikartabilirim :/
Anladım canim benim ikinci hakkımda yok ins şimdi tutarHayır ben negatif aldıktan sonra nedeni mi araştırmak için histereskopi oldum hemen arkasından ikinciyi deniceğiz o yüdende rahmi çizme işlemi yaptı aynı Zaman'da embriyonun tutunmasını etkiliyormuş o yüzden çizdi yani şubattaki denememize hazırlık öle söylim
Evlat acısı yaşamak daha zordur tabi. Rabbim sabır versin. İnşallah bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın.Yasin 29 sanırım canim daha cok çocuğun olur üzülme ins ben suan 33 yasindayim evlat açısı yaşadım şimdi tup bebek yaptırdık sonucunu bekliyorum umudumuzu kaybedersek hicbirseyimiz kalmaz ki ignelerden kalça üZerine yatamaz oldum olsun diyorum Rabbim büyük olur ins senin de benimde isteyen herkesin de
Yarin rapor iccin evraklarimi hazirlayip yarindan sonra arastirma hastanesine gidip dosyami teslim edicem bakalim insallah raporu cikartabilirim :/
inşl tutar cnm en kısa zamanda neden ikinci olmuyoAnladım canim benim ikinci hakkımda yok ins şimdi tutar
bnde histereskopi ile ameliyat oldum daha sonra aynı hoca ile tüp bebek tedavisine başladık dediginiz gibi çizik olayı bana da yapılmış mıdır sizce bunu nasıl anlayabilirizAynen benimde çizik atmış bakalım bekliyoruz dört gözle senin değerin inşl normale dönerde bu ay sıkıntısız atlatırız
Bilmiyorum benim doktorum söyledi attığını böle akıntı şeklinde lekelenmem oluyo işte sende doktoruna sor bencebnde histereskopi ile ameliyat oldum daha sonra aynı hoca ile tüp bebek tedavisine başladık dediginiz gibi çizik olayı bana da yapılmış mıdır sizce bunu nasıl anlayabiliriz
Benim bildiğim kadarıyla bir sorun yoksa 35 e kadar tek yumurta eğer herhangi bi sorun durumunda iki tane yapıyolar mesela ben 29 yaşındayım yumurtam çıksaydı iki tane koyacaklardı ama bende yumurta az tek oluştu o yüzden tek koydular bende rezerv azlığı var eşimde de sperm azMerhaba arkadaşlar;
Aşılama sürecinde bu siteyi keşfettim. Aşılama olumsuz sonuçlanınca başlayacak olan tüp bebek sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle. Ben daha yeni başlayacağımdan biraz heyecanlıyım. Yaşım 30 herhangi bir sorunumuz yok hsg sperm vs normal ancak 1,5 senedir olmuyor. 2 çatlatma 1 aşılama olumsuz olunca tüp bebeğe başlamaya karar verdik yarın doktor randevusu var. Sizlere birşey sormak istiyorum, 35 yaşın altında tek embriyo sınırlaması getirilmiş ancak bazı kişilere yapıldığını gördüm bizde istediğimizden ne yapmak gerekiyor bunun için bilginiz varmı?
ameliyat sonrası yazılı bi kağıt verildi mi elinize verildi ise onda ne yazıyor bakabilirmisiniz acabaBilmiyorum benim doktorum söyledi attığını böle akıntı şeklinde lekelenmem oluyo işte sende doktoruna sor bence
bende rezerv azlığı var 3 yumurta toplandı ikisi döllendi 4. güne kadar 2 si devam etti 4. gün hoca transfer etti ikisini birden genelde ihtimal arttsın diye bir tane koymuyorlar yaşa bakıp ben 28 yasındayımMerhaba arkadaşlar;
Aşılama sürecinde bu siteyi keşfettim. Aşılama olumsuz sonuçlanınca başlayacak olan tüp bebek sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle. Ben daha yeni başlayacağımdan biraz heyecanlıyım. Yaşım 30 herhangi bir sorunumuz yok hsg sperm vs normal ancak 1,5 senedir olmuyor. 2 çatlatma 1 aşılama olumsuz olunca tüp bebeğe başlamaya karar verdik yarın doktor randevusu var. Sizlere birşey sormak istiyorum, 35 yaşın altında tek embriyo sınırlaması getirilmiş ancak bazı kişilere yapıldığını gördüm bizde istediğimizden ne yapmak gerekiyor bunun için bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?