- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.801
bütün sonuçların çıkıp bitmesi 10 gün ben ayın 25 ine randevu alabildim hayırlısı bakalımyoktur bişey boşuna telaş yapma allah aşkına ne zaman göstericeksin sonuçlarıki
Denizlilisrsy canım.insallah tutar bebeklerin. Stres yapma olumlundusun herşey gönlünce olsun
olacak olacak hayırlısıylaDenizlilisrsy
simdiden hayirli olsun sonu guzel olsun insallah igneyi ozlemisim diyosun kiz ayyy benim aklima geldikce urkuyorum :)bim bam booooom çok şükür dostlarrrrrr benim de artık hormon iğnelerim vaaaaarrr :):):)
nihayet bugün Allahın izniyle başaldım 2.tedavimeeeee özlemişim iğnelerimi :):) Son olmasını diliyorum Rabbimden,,son olmayacaksa da tevekkül istiyorum ...hayırlısı bakalımm
canım hayırlısı olsun, sen baya didik didik ediyorsun bu işleri, kazdıkça bişiler çıkıyor hep.. ama sen de haklısın.. düşüklerden sonra bunların sebebini araştırman normal.. Allah kolaylık versin.. kafana takmamaya çalış, umarım iyi sonuçlar alırsın, ya da merak edilecek bir şey yoktur.bütün sonuçların çıkıp bitmesi 10 gün ben ayın 25 ine randevu alabildim hayırlısı bakalım
ayy canım benim ya, lütfen pozitif olmaya çalış ve pozitif olsun sonuç :) ne güsel tedavinin yarısı bitti, azıcığı kaldı.. sabret canım.. bunlar güzel adımlar.. inşallah ilk ve son olur.Amin canım çatlatma iğnesinden sanırım durmadan ağlıyorum yahu dün akşamdan beri(( hormonlarım altüst resmen
inşallah son olur bu tedaviniz.. moraliniz baya yüksek ama inşallah bu moralle pozitif sonuç alırsınız :)bim bam booooom çok şükür dostlarrrrrr benim de artık hormon iğnelerim vaaaaarrr :):):)
nihayet bugün Allahın izniyle başaldım 2.tedavimeeeee özlemişim iğnelerimi :):) Son olmasını diliyorum Rabbimden,,son olmayacaksa da tevekkül istiyorum ...hayırlısı bakalımm
Aminnn insallahhh :*ayy canım benim ya, lütfen pozitif olmaya çalış ve pozitif olsun sonuç :) ne güsel tedavinin yarısı bitti, azıcığı kaldı.. sabret canım.. bunlar güzel adımlar.. inşallah ilk ve son olur.
ilk tedavimde de moralim çok yüksekti olmadı ama yine moralim çok yüksek bakalım hayırlısııı,,,Rabbim yardımcımız olsuninşallah son olur bu tedaviniz.. moraliniz baya yüksek ama inşallah bu moralle pozitif sonuç alırsınız :)
iğneden çocukluğumdan beri aşırı korkarım ama bunun için seve seve oynaya oynaya yapıom vallaaa :)simdiden hayirli olsun sonu guzel olsun insallah igneyi ozlemisim diyosun kiz ayyy benim aklima geldikce urkuyorum :)
Denizlilisrsy canım noldun çıktın mı? oldu mu bitti mi opu?? kaç yumoş aldılar?? :))
ya bu arada çatlatma iğnesi de mi oluyor tüpte?? hayırlı haberlerini bekliyoruz..
çok şükür ,,,Rabbim devamını güzel eylesin inşallah ...Ciktimmm
Ciktim kizlar 11 yumurta alinmis yeni kendime geliyorum iyiyim merak etmeyin
hadi bakalımm, hayırlı olsun, şimdi sıra yumoşlarda.. inşallah sana iyi haberler verirler.. :)Ciktimmm
Ciktim kizlar 11 yumurta alinmis yeni kendime geliyorum iyiyim merak etmeyin
canım çok geçmiş olsun buda bitti sıra transferde ama sperm işi kötü olmuş yalnız bu durumda eşin baştan muayne olmalı belkide sebep sen olmadın hiç, hayırlısıIlk gelen haber berbat kizlar esimde hic canli sperm bulunmamis tekrar hastaneye geldik yeniden sperm verdik bekliyoruz durumlr hic ic acici degil
moralini bozma canım hemen, du bakalım Rabbim ne mucizeler yaratıyorIlk gelen haber berbat kizlar esimde hic canli sperm bulunmamis tekrar hastaneye geldik yeniden sperm verdik bekliyoruz durumlr hic ic acici degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?