- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.861
gittim geldim doktor ohss yok dedicanım meraktayım yaz sonucu
Canlarım herkese merhaba, iyisinizdir inşallah cümleten
Denizlilisrsy ne yaptın merak ettim seni, iyi misin? yumoşlar iyi mi canım
Canım nasıl oldun? İyi misin? Karnın neden acıyor ya
Denizlilisrsy neredesin kuzum ne durumdasin çok meraktayimmm
Denizlilisrsy canım nasilsin son durum.ne umarım iyi seyler le dönersin
Kizlar merak etmeyin 5 tane mercimek.kalmis suan ii durumdalarmis embriyolog ve drun ortak karari ki bende destekliyorum 5. Gunu beklicez ikisininde fikri 3 yada 2 mercimek kalicak ve hepsini koyucaklar insallah tutunurlar ve sonuna kadar gider karnimin acisi ve sis olmasi yumurtalarin buyuk olmasindan kaynakliymis ohss olmamimisim sukur carsamba saat 2 de transfer var sıkısiklik durumu azicik ürkütuyor beni ama.yapilabilecek bisey yok özur dilerim anca uazabildim progestandan dolayi full uyuyorumHe yawDenizlilisrsy catlattin bizi meraktan
Hepimiz öldük meraktan ya. Her neyse herşeyin yolunda olması güsel...gittim geldim doktor ohss yok dedi
Kizlar merak etmeyin 5 tane mercimek.kalmis suan ii durumdalarmis embriyolog ve drun ortak karari ki bende destekliyorum 5. Gunu beklicez ikisininde fikri 3 yada 2 mercimek kalicak ve hepsini koyucaklar insallah tutunurlar ve sonuna kadar gider karnimin acisi ve sis olmasi yumurtalarin buyuk olmasindan kaynakliymis ohss olmamimisim sukur carsamba saat 2 de transfer var sıkısiklik durumu azicik ürkütuyor beni ama.yapilabilecek bisey yok özur dilerim anca uazabildim progestandan dolayi full uyuyorumbebislerim.insallah tutunurlar insallah saglikli azada noksansiz olurlar rabbim.daha fazla aratmaz hasret çektirmez insallah tekrar evlat acisiyla sinamaz insallah doktorum bol.bol.dinleniceksin bol bol.sivi ve protein tuketiceksin dedi 2 gundur ananasada basladim.ayrica sol.tarafa yatmaya başlamami söyledi bakalim bundan gerisi rabbimin hikmeti
İyi olmana sevindim canım. İnşallah herşey güzel olur canım.gittim geldim doktor ohss yok dedi
Kizlar merak etmeyin 5 tane mercimek.kalmis suan ii durumdalarmis embriyolog ve drun ortak karari ki bende destekliyorum 5. Gunu beklicez ikisininde fikri 3 yada 2 mercimek kalicak ve hepsini koyucaklar insallah tutunurlar ve sonuna kadar gider karnimin acisi ve sis olmasi yumurtalarin buyuk olmasindan kaynakliymis ohss olmamimisim sukur carsamba saat 2 de transfer var sıkısiklik durumu azicik ürkütuyor beni ama.yapilabilecek bisey yok özur dilerim anca uazabildim progestandan dolayi full uyuyorumbebislerim.insallah tutunurlar insallah saglikli azada noksansiz olurlar rabbim.daha fazla aratmaz hasret çektirmez insallah tekrar evlat acisiyla sinamaz insallah doktorum bol.bol.dinleniceksin bol bol.sivi ve protein tuketiceksin dedi 2 gundur ananasada basladim.ayrica sol.tarafa yatmaya başlamami söyledi bakalim bundan gerisi rabbimin hikmeti
tatlım bun adet denemez zatn, ayıp olacak ama pedde birşey yok, tuvalet kağıdı kullanırken geliyo o kadar hani adetin son günü olur ya ondan bile az. yani adet buysa noluyo bilemedim. çokta agresifim saldıracak yer arıyorum vala.mrym5579 mevsimden dolayı olabilir çünkü bende daha dün adet oldum gectide kacgun geçti saymadim, işyerinde bir arkadaşımda gecikti ilk defa diyor o normal ama tedavi falan görmüyor sanırım kış tan bahara geçerken oluyor gibi geldi bana.ama mavi zeyus haklı seninki baya erken olmus, ara kanama gibi sanki
hadi bakalım çok şükür mercimeklerde sende iyisin. gelsin bebişlerrrrrgittim geldim doktor ohss yok dedi
çok şükür bacım tüm dualarına amingittim geldim doktor ohss yok dedi
İyiyiz canım, senden ne haber? Nası gidiyo ilk aylar??
gittim geldim doktor ohss yok dedi
Denizlilisrsy canım hadi bakalım gUzel olacak herşey, 5. Gün embreyonu süper iyi olmana sevindim. Dediklerini dinle ve dikkat et kendine
İyi olmana sevindim canım. İnşallah herşey güzel olur canım.
Bu arada neden sol tarafa yatmanı istediler. Transferden sonrada mı sol tarafa yatacaksın?
teşekkür ederim canım benim sende korkma en riskli dönemleri atlatmana az kaldı kucağına alıcaksın bebişini hiç bir aksilik çıkmıcak görürsünÇok dua ediyorum hep dua ediyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin, inşallah sımsıkı tutunsun mercimek taneleri annelerine, sağlıkla doğsunlar, stres en büyük düşmanımız sen bunu biliyorsun zaten, bak havalar nefis çık dolaş derin derin nefes al, hep ama hep iyi düşün olur mu, yarın için şimdiden tüm güzel dileklerimi yolluyorum sana canım
Evet canım anne olman çok yakın.. umarım bizler de daha beklemeyiz..İnşallah güzel olucak bebişlerim annelerine tutunucaklar inşallah 9 ay sonrada kucağımda olucaklar evrene ve bebişlerime pozitif enerji gönderiyorum bol bol :))
Transfer olmaz mıymış bu kalınlıkta .. bilmiyordum..İğnelerimin 5. Günüydü bugün ilk yumoş kontrolü yapıldı,, yumurtalar iyi güzel hoş rahim kalınlığım daha 5. Günde 12.61 şaka gibi gitti benim taze tedavi( dondurulmuşa kısmetmiş hayılısı ne diyimmm..
Yok canım aslında tam da bu kalınlık lazım ama benim ki iğnelerin 5. Gününde bu kalınlıkta opuya kadar daha da kalınlaşır diye yapmıycak taze transfer onun için yine dondurulmuş protokol olucakTransfer olmaz mıymış bu kalınlıkta .. bilmiyordum..
Canım belki bu daha hayırlıdır senin içinYok canım aslında tam da bu kalınlık lazım ama benim ki iğnelerin 5. Gününde bu kalınlıkta opuya kadar daha da kalınlaşır diye yapmıycak taze transfer onun için yine dondurulmuş protokol olucak
Acaba yerleşme kanaması mı??tatlım bun adet denemez zatn, ayıp olacak ama pedde birşey yok, tuvalet kağıdı kullanırken geliyo o kadar hani adetin son günü olur ya ondan bile az. yani adet buysa noluyo bilemedim. çokta agresifim saldıracak yer arıyorum vala.
Çok yakismis ohhh misssArkadaşlar ben de kendime hamiş takvimi yaptımm.. oyalanıyom böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?