- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.841
şok olmuştur adam biz bile şaşırdık ama şu açısından her şerde bir hayır vardır diorum çünkü sen demiştin ya ilk tüpten sonra eşim para yok falan der gibi şeyler belki nazlanacaktı bu durum karşısında ikinciye ikna etmeye gerek kalmayacak, tabiki ne ikinciye gerek kalsın inşallah tutsun nede eşindede sendede sorun ççıksın ama olumsuzu yaşaya yaşaya insan polyonna oluyorInsallah kuzum ya insallahhhh yarin bi olsa telefonum bi çalsa rahatlicam belirsizligi sevmiyom ben yahu esimde tutturdu yumurta dondurma yaptirmayiz tutmazsa eger bi problem vardir her islemi bastan yaptiririz zaten benim eskerlerde sorun vikti bi daha yaptiririz bastan diyoanam.agladi adam sen ne diyon desemde faydasi yok sanki cinssss
Dogru soyluyosun tatlim ya sabahtan beri telefon elimden dusmuyor hala aramadilar yahu bi aksilik olmasa barişok olmuştur adam biz bile şaşırdık ama şu açısından her şerde bir hayır vardır diorum çünkü sen demiştin ya ilk tüpten sonra eşim para yok falan der gibi şeyler belki nazlanacaktı bu durum karşısında ikinciye ikna etmeye gerek kalmayacak, tabiki ne ikinciye gerek kalsın inşallah tutsun nede eşindede sendede sorun ççıksın ama olumsuzu yaşaya yaşaya insan polyonna oluyorararlarsa haber ver bende merak ediyorum
Canım ben de yeşil çayı araitırmıştım. Fazla içersen folik asiti düşürüyormuşArkadaşlar ben ilaçlar fazla şişkinlik yapmasın kilo aldırmasın diye yeşil çay ve rezene içiyom bi sakıncası yoktur değil mi
Dogru soyluyosun tatlim ya sabahtan beri telefon elimden dusmuyor hala aramadilar yahu bi aksilik olmasa bari
Bu arada kizlar ben sevgililer gunu hediyeminkayinpederimden aldim kayinvalideme eltime bide bana birer tektas almis adam yazik biraz benim yuzsuzlugumden oldu ama neyse... dun oglun bana hediye almaz falan demistim ustune alindi herhalde :)
Yok haberEe yumoşlardan ne habeer
canım ben bahçeci fulyada tedavi oluyorum inşallahh güzel haberler alırız hayırlısı AllahtanHayırlı olsun tedaviniz ben de sizden bir gün sonra başladın siz hangi sehirdesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz inşallah birbirimize güzel haberler veririz
canım meraktayım yaz sonucuYok haberaramadilar dun beni az once ben aradim 11 gibi ararlar dediler durumumu anlattim hemsireye zaman kaybetmeden gelin muayene olun dedi birazdan gidicem hastaneye karnim hala şiş ve müthiş aci var karnimin ocinde
normal canim ucuncu adetten snr normale donuyorDenizlilisrsy bi haber var mi tatlimm
ozgskne2011 canim ben tuhaf bi adet düzeni icindeyim bu aralar zor gözüküyor nasip tabi ama haftaya olması gereken adet cuma günü geldi ama olmakla olmamak arasında direniyo yani normal mi bilemedim kürtaj olali iki ay bitti
İyiyiz canım, senden ne haber? Nası gidiyo ilk aylar??Canlarım herkese merhaba, iyisinizdir inşallah cümleten
Denizlilisrsy ne yaptın merak ettim seni, iyi misin? yumoşlar iyi mi canım
Ya belki başka bir kanamadır bu.. adet değildir belki.. hadi inşallah..Denizlilisrsy bi haber var mi tatlimm
ozgskne2011 canim ben tuhaf bi adet düzeni icindeyim bu aralar zor gözüküyor nasip tabi ama haftaya olması gereken adet cuma günü geldi ama olmakla olmamak arasında direniyo yani normal mi bilemedim kürtaj olali iki ay bitti
Canım nasıl oldun? İyi misin? Karnın neden acıyor yaYok haberaramadilar dun beni az once ben aradim 11 gibi ararlar dediler durumumu anlattim hemsireye zaman kaybetmeden gelin muayene olun dedi birazdan gidicem hastaneye karnim hala şiş ve müthiş aci var karnimin ocinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?