2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

kan akımı solda daha iyi oluyormuş onun içinmiş evet transferden sonrada hamilelik süresincede hep sola yatılması gerekiyormuş ama ben illaki dönüyorum yahu
Bunu bana hiç söylemediler canım. 2. denemede hep sola yatayım o zaman ben de. İyi ki varsınız kızlar

avutuyoruz işte.. ya birçok kadın nasıl kolay hamile kalabiliyor.. bizim zorumuz nee!
canım iş yerinde karşı masamdaki arkadaş 32 yaşında çocuk istemiyordu ki aile ve bizim zorumuzla denedi ikinci ayında hamile kaldı :)
ve adet düzensizliği de vardı üstelik. Ama Rabbim nasip ediyor işte.
geçenlerde söylediği birşeye çok üzüldüm ama, benim annem çok dua ediyor olur zaten dedi, sanki bizimkiler etmiyormuş gibi!!! kadıncağız hamile kaldım diye şükür namazı kılmıştı.
sonra hamile kalınca da dikkat et filan dediler yakın zamanda başıma gelenlerden dolayı, benim bünyem kuvvetlidir birşey olmaz deyince üzüldüm birden. sanki biz bilerek yaptık. çok üzüldüm nediyelim Allah büyük bizde güleceğiz elbet

kızlarrrr merhaba tüp bebek tedavısınde yumurta takıbı ıcın kac gunde bır cagırıorlar il dışından gidip gelmek sıkıntı olacak gıbı sanki bahçeçi fulyada yaptırıcam ınsallah bende

Insallah canim insallah bizde gulucez birgun cevremizde cok var oyle kisiler narin oldugumuzu bile bile can yakiyolar derdi veren rabbim dermaninida versin.insallah

İnşallah en kısa zamanda güleriz. Benim de arkadaş hamileymiş. Hiç söylemedi bana. Tayinleri çıkmıştı gitmişlerdi. Ben düşünmüyorum, gezip tozacağım diyordu. Bunu söylediğinde 5 aylık hamileymiş meğerse. Şimdi 6 buçuk aylık olmuş. Nazar değmesinden korkuyorlarmış. Benim çocuğum yok ya ben nazar ederim herhalde

Denizlilisrsy tedavin hayırlı olsun canım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun. Mrym ve mini87 üzülmemeye çalışacağız arkadaşlarım insanlar çok acımasız olabiliyorlar bazen başına gelmeyen bilemez bizlerin çektiği sıkıntıları en kısa zamanda Rabbim bizlerin de yüzümüzü güldürsün inşallah.kızlar dünden bu yana afedersiniz iki saate bir ped değiştiriyorum birde bugün öğretmenliğe başladım tekrar bu yüzden çok takmamaya çalışıyorum çalışmak iyi geliyor herseyin hayırlısını versin Yüce Rabbim.

arkdadaslar bende pco var esimde sorun yok 8 aydır istiyoruz olmuyo 2 aydır da kolmenle denedik yine olmadı daha sonraki aşama klomnle biraz daha devam edicem aşilama ve tüp bebek dusunuyoruz peki siz kaç yıldan sonra tüp bebege karar verdiniz bu konudaki tecrübelerinizi paylasır mısınız

evet canım bize kimse anlamıyor, inanın annelerimiz bile bizi zor anlar.. bu durumu anlayabilmek yaşamayan için çok zor.. tabii Allah kimseye yaşatmasın, bize de hayırlı evlatlar versin Allah'ım.

önemli olan şu kadar ay ya da yıl sonrası değil.. tedavileri aşama aşama oluyorsun zaten ve bunlar da zaman alıyor.. ilk önce aşılama ile başlıyorsun 2-3 aşılamadan sonra tüpe geçiş başlıyor, inşallah en kısa zamanda bebeğin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…