- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
- 123
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.021
benden haberler yine kötüblast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo olsa bile kötü kalite blast olacak bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt
Cnm blast asamasina gitmeden transfer yapsalar rahme tutunabilme açısından dedimbenden haberler yine kötüblast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo olsa bile kötü kalite blast olacak bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt
pco luların genelde opu da çok sayıda yumurtası olur benim bildiğim,,,hatta opudn sonra çoğu ohss oluyo sende öyle bişii varmıydı ?Bende prolaktin bastırmaya gitmiştim dün bugün hormon sonuçlarımı aldım doktor bey bana pco hastası olduğunu söyledi dedim ki yumurta takibi yapmadınız gerek yok hormon sonuçların birbirinı dengelemiyor bu sonuçlarla gelen hastahasta pcoludur tüp bebekten başka şansın yok dedisanki ben bilmiyorum da pco ne yahu
Canım pco nun anlamı polikistik over sendromu sende kist var mıydı bir de pco daha çok hormon düzensizliği olanlarda ve kilolu kişilerde görülür senin doktor ultrason kontrolü falan yapmadan sadece kan tahlili ile mi öyle söyledi sana?
Kızlar söylediklerinize harfiyen katiliyorum ben öyle. Deyincevap dedim ki bende rezerv azlığı var opuda 3 yumurta zor çıktı oda dedi ki bana pcolular çok yumurtlar oda rezervi etkiler. Sadece kan sonucu ile söyledi bunu bana ben ultrason baksaydık deyince iki tane sonucu karşıladı sonucun yüzdelik olarak dengelemedigini söyledi ve bu sonuç pco lu sonucu dedi. İlaç yazdı gittim evzaneye fitilki ile antibiyotık enfeksiyon iÇin yazdı nerden bildin enfeksiyonun olduğunu almadim hiçbirini. Aman umursamıyorum öyle yada böyle benim tupten başka sonucum yok. Tanı şuan içimde bulunduğum durumu etkilemeyecek benim amacım prolaktindi ve ben onu öğrendim yettipco luların genelde opu da çok sayıda yumurtası olur benim bildiğim,,,hatta opudn sonra çoğu ohss oluyo sende öyle bişii varmıydı ?
bu dr kafayı yemiş tek tahlilde teşhis konuluo mu hemencik daha denizlilisrsy de yaşadık bi öle bi böle dediler. başka dr a görün mutlaka.Bende prolaktin bastırmaya gitmiştim dün bugün hormon sonuçlarımı aldım doktor bey bana pco hastası olduğunu söyledi dedim ki yumurta takibi yapmadınız gerek yok hormon sonuçların birbirinı dengelemiyor bu sonuçlarla gelen hastahasta pcoludur tüp bebekten başka şansın yok dedisanki ben bilmiyorum da pco ne yahu
blast vs nedir yorumda yapamayacağım ama, hayırlısı deyip duaya sığınacağız.benden haberler yine kötüblast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo olsa bile kötü kalite blast olacak bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt
benden haberler yine kötüblast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo olsa bile kötü kalite blast olacak bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt
canım Allah büyüktür, bol bol dua et lütfen. İnşallah sonucun iyi olurbenden haberler yine kötüblast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo olsa bile kötü kalite blast olacak bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt
Baslicam bu pco ya ya herkeze pco diyolar banada demislerdi biliyosun arastirma hastanesinde yasim 30 simdiye kdr 30 dan fazla kadin dogm doktoruna muayene olmuaumdur ilk defa atastirma hastanesinde boyle birsey duydum ayni seyleri soylediler banadaki hatta tupde bile zor hastasin dediler...Bende prolaktin bastırmaya gitmiştim dün bugün hormon sonuçlarımı aldım doktor bey bana pco hastası olduğunu söyledi dedim ki yumurta takibi yapmadınız gerek yok hormon sonuçların birbirinı dengelemiyor bu sonuçlarla gelen hastahasta pcoludur tüp bebekten başka şansın yok dedisanki ben bilmiyorum da pco ne yahu
Canım lütfen kötü düşünme dua niyetine geçmesin günde 66 defa el vekil ,86 defael bedi 336 defa el musavvir ,180 defa es semi Ceker misin Allahın yardımını umarak kalpten inanarak benim de bu sefer ki tedavim çok yavaş ilerledi seninle bir gün arayla başladık hala opu olmadım Allah herkesin gönlünün hayırlı muratlarını versin inşallahbenden haberler yine kötüblast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo olsa bile kötü kalite blast olacak bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt
Valla canım hiç tınlamadim adamı. Ben pco lu değilim doktor değilim ama bundan da eminim. Olsam ne değişir sanki de doktorlar tib ta ileri görüşlü olmuşlar bir kan tahlili ve 2 bakışta yüz analizi ile tani koyuyorlar yani başından atıyor adam . Birde heryerde reklam afiş antibiyotık kullanmayın diye. Adam niye yazmış anlamadim zaten almadım bide fitil vardı. ☺dedigün doktorları takip edeyim ama kısmetten ötesi yok.Baslicam bu pco ya ya herkeze pco diyolar banada demislerdi biliyosun arastirma hastanesinde yasim 30 simdiye kdr 30 dan fazla kadin dogm doktoruna muayene olmuaumdur ilk defa atastirma hastanesinde boyle birsey duydum ayni seyleri soylediler banadaki hatta tupde bile zor hastasin dediler...
Simdiki doktorumun yaptogi aciklamayi yapayim kuzum sana hemen pco hastasinin amh degeri 4 un uzerinde olurmus ve oyle 3 5 kist gormeyle kimse pco teshisi koyamaz duzenli adet goren kadina kimse pco diyemez dedi.
Ama dedigimde devam etti adam bak surekli tedavi surecindesin ve kullanilan ilaclar yumurta gelistirmek icin e gelisemeywn kucuk kalan yumurtalar vucudda kaliyor ve zararlari yok dedi hiiiiiiccccc kafana taakma bacim bu arada sperm sorunu olanlar icin kaan aydos diye bi dr oneriyolar kizlar ve bizim gibi olanlarada en azindan faceden mustafa acet doktoru takip etmenizi siddetle oneriyorum kizçeler kizim sana soyluyorum gelinim sen anla.hesabi hepinize soyluyorum fıstıklar bu dedigim kisileri bi takip edin amh 0.01 olan kadinlar bile bebek sahibi olabiliyor allah askina rica ediyorum gucunuzu toplayin
Romatoloji bugün benimle ilgili hiçbir sıkıntı yok dedi ana tiroit antikorlar ı yüzünden pozitif miş sende gönlünü ferah tut canımJ jasmine7676 sonuçların çıkmış mı, yarın mıydı randevun şu ramotolojiyle ilgili olan?
ben sonuçları bugün aldım lupus antikoagulan önce pozitif çıkmış sonra kontrol için tekrar etmişler sınırda çıkmış,
sonuca da Lupus Abtikoagulan Sınırda yazmışlar, inş sıkıntı yaratacak bir durum değildir haftaya salıya randevu alabildim dr.dan
Ebü bnden pek mutlu haber cikmaz ama ... hayirlisi artikBu aralar herkesin modu düşmüş gibi. Kızlar kendimize gelelim.. Güzel bir güne Merhaba diyelim. Günaydın herkese ve hayırlı cumalar. Bu haftasonu inşallahDenizlilisrsy yüzümüzü güldürecek :)
Çıkar çıkar inşallah iki tane mutlu haber çıkar :)Ebü bnden pek mutlu haber cikmaz ama ... hayirlisi artik
Romatoloji bugün benimle ilgili hiçbir sıkıntı yok dedi ana tiroit antikorlar ı yüzünden pozitif miş sende gönlünü ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?