- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.041
Bilmem, bunu doktoruna sormalisin. Benim de ilk denemem. Sanırım bugun 8. Gunum igne olalı. Ve 2 gun sonra igneler bitecek. Sanirim toplamda 10 gun ssuruyor tum ignelerin bitmesi. Hayirli olsun sana da..Ya kızlarSanırımri başlayalı 3 gün bugün adet kanamam çok geliyo neden olabilir bu sizce
canım zaten yap iğnelerini ve tabiri yerindeyse lay lay lom yaşa derin düşünme araştırma kimseye fazla açıklama yapma güzel olsun herşeyCanım sevindim senin için bir sıkıntı olmadığına, ben bir önceki mesajımda detaylı yazdım, hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bu lupus antikugulan mı ne yüzünden zaten dr.um başlamıştı igneye en başında çok şükür, bakalım detaylı bilgiyi kendi dr.umdan alacağım
Denizlilisrsy dur bi şimdiden olumsuz düşünme, kendini kötüye hazırladığının farkındayım bunu bende yaparım genelde kötü sonuç çıkarsa daha az üzüleyim diye, inşallah bebişlerin sıkıca tutunmuştur canım sana
Kozlar tahlil.yaptirdim sonuc 0.040 simdide ole sokaklarda yuruyorum esimede soyledim doktorumada doktor 12. Gun bidaha yaptir dedi degisirmi sonuc dedim en dogru cevabi o zaman aliriz dedi ama 5. Gun embriyosu konuldugu gun yada bir ertesi gun rahme tutunuyor yani 8..gunde beta hcg hormonunu salgilamaya basliyor e bugunde 9. Gun olmadi yani eller umutlar bos...
Doktoru aradım iğneler tam etkisini gostermemistir daha dedi yarın sabah 9 da randevum var geldiğinde bakarız dedi senin sorun ney canimBilmem, bunu doktoruna sormalisin. Benim de ilk denemem. Sanırım bugun 8. Gunum igne olalı. Ve 2 gun sonra igneler bitecek. Sanirim toplamda 10 gun ssuruyor tum ignelerin bitmesi. Hayirli olsun sana da..
şu an çok üzgünsün biliyorum bende üzüldüm ama vardır bacım bunda da bir hayır vakti saati var demek ki biz ne yaparsak yapalım olacağı zaman olacak
Sen yine de bekle canım herkeste erken çıkacak diye bişi yok 3 gün bir hormonun artması için çok çok fazla bi süre ,,ümidini ne tam yitir ne çok ümitlen,,,umarım bebeğin seninledir canımKozlar tahlil.yaptirdim sonuc 0.040 simdide ole sokaklarda yuruyorum esimede soyledim doktorumada doktor 12. Gun bidaha yaptir dedi degisirmi sonuc dedim en dogru cevabi o zaman aliriz dedi ama 5. Gun embriyosu konuldugu gun yada bir ertesi gun rahme tutunuyor yani 8..gunde beta hcg hormonunu salgilamaya basliyor e bugunde 9. Gun olmadi yani eller umutlar bos...
ahhhh canım zaten ona üzülüyorum ilkinde bişi yemedim kaliteliydi bunda arısütü bal polen propolis ve Q10 kullandım sonuç buDenizlilisrsy birşey desemde değişmeyecek sonuç zaten ne diyecegimide az çok biliyorsun hep birbirimize söylediklerimiz. Ama bundan sonrası çok onemli yola ya hissettiğin gibi yada hissetmek istediğin gibi devam edeceksin üzüntünün doya doya yasa eşine gelince benimkinin hissettikleriyle aynı. Ah arkadaşım ah. İnsan bu durumda ne hissetse onu bile bilemiyor. Seni sevizyonumuz çok iyi anlıyorum
bayanhope canım benim ilk tupten yumoslar dehset kötüydü transfer iptal olacaktı ben istedim olmadı ama 3 ayumurta arada düzenli bal polemik arı sütü yedim aktardan falan almadım bizzat yapanini bulduk. Ve 2. De acayip kaliteli yumosum vardı ve burda sadece faydasını gören ben değilim 5. Gün embriyisu transfer edildi sonuç kimyasaldiye ama benim için büyük adımdi. Dene derim.
Nerden aldın kalitesinde mi sorun vardı acaba, bak ben çok bilmem ama aldığım. Adam dedi ki aktardakiler taklit oluyor ve cogu bizlerden sonra yarar yerine zarar veriyor hakiki si meşakkatli ve biraz pahalı olur dedi. Buradaki cok kisi aktardan bimden falan aldı tabi ben yorum yapmadım dedim ya adam dedi e sonuç ta denemedim ama herkez fayda gördük yazdı. Sanırım tek orijinal kullanan bendim ki bende çok fazla fayda gördüm. Şuan şaşırdım ve adam haklı olabilir mi diye geçti içimdenahhhh canım zaten ona üzülüyorum ilkinde bişi yemedim kaliteliydi bunda arısütü bal polen propolis ve Q10 kullandım sonuç butabii ki kötü demiyorum ama şimdi ne desem ne yapsam bilemiyorum
saraçoğlundan aldım 100 gr na 85 tl para verdim ki parası değil saraçoğlunun kendi sitesinden aldığım için çok güvendimm ne biliim canım yaa nasipte varmış heralde olmadııNerden aldın kalitesinde mi sorun vardı acaba, bak ben çok bilmem ama aldığım. Adam dedi ki aktardakiler taklit oluyor ve cogu bizlerden sonra yarar yerine zarar veriyor hakiki si meşakkatli ve biraz pahalı olur dedi. Buradaki cok kisi aktardan bimden falan aldı tabi ben yorum yapmadım dedim ya adam dedi e sonuç ta denemedim ama herkez fayda gördük yazdı. Sanırım tek orijinal kullanan bendim ki bende çok fazla fayda gördüm. Şuan şaşırdım ve adam haklı olabilir mi diye geçti içimden
Canım ne desek boş. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.Pazartesi yaparim tekrar sonrada doktorun yanina... sanki adam ne desin de esimin gonlu olsun iste bi yanliz kalsam höykürerek aglasam rahatlicamda annem yanliz birakmiyo
Sorun yok canım sebebsiz. Senin sorun ne?Doktoru aradım iğneler tam etkisini gostermemistir daha dedi yarın sabah 9 da randevum var geldiğinde bakarız dedi senin sorun ney canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?