2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı olsun rabbim tez zamanda dualarimizi duysun kucaklarimizi doldursun inşallah aranıza yeni katıldım süratli takip ediyordum yazmak bugüne kismet mis ben tedaviye başlayalı bugün 3 cu gün çok heyecanlı ve korkuyörüm iğneler kaç gün suruyo acaba benim ilk denemem

Kozlar tahlil.yaptirdim sonuc 0.040 simdide ole sokaklarda yuruyorum esimede soyledim doktorumada doktor 12. Gun bidaha yaptir dedi degisirmi sonuc dedim en dogru cevabi o zaman aliriz dedi ama 5. Gun embriyosu konuldugu gun yada bir ertesi gun rahme tutunuyor yani 8..gunde beta hcg hormonunu salgilamaya basliyor e bugunde 9. Gun olmadi yani eller umutlar bos...

Canım aE="Denizlilisrsy, post: 45355075, member: 687274"]Kozlar tahlil.yaptirdim sonuc 0.040 simdide ole sokaklarda yuruyorum esimede soyledim doktorumada doktor 12. Gun bidaha yaptir dedi degisirmi sonuc dedim en dogru cevabi o zaman aliriz dedi ama 5. Gun embriyosu konuldugu gun yada bir ertesi gun rahme tutunuyor yani 8..gunde beta hcg hormonunu salgilamaya basliyor e bugunde 9. Gun olmadi yani eller umutlar bos...[/QUOTE]
Canim uzuldum ya.. belki sonuc degisir mi ki.. insallah ya.. Allah hayirlisini versin.. nedense benim icimde de bi umitsizlik var kendi hakkimda. Allah hepimiz icin hayirli sonuclar versin.

Ya kızlarSanırımri başlayalı 3 gün bugün adet kanamam çok geliyo neden olabilir bu sizce
Bilmem, bunu doktoruna sormalisin. Benim de ilk denemem. Sanırım bugun 8. Gunum igne olalı. Ve 2 gun sonra igneler bitecek. Sanirim toplamda 10 gun ssuruyor tum ignelerin bitmesi. Hayirli olsun sana da..

canım zaten yap iğnelerini ve tabiri yerindeyse lay lay lom yaşa derin düşünme araştırma kimseye fazla açıklama yapma güzel olsun herşey

şu an çok üzgünsün biliyorum bende üzüldüm ama vardır bacım bunda da bir hayır vakti saati var demek ki biz ne yaparsak yapalım olacağı zaman olacak

Bilmem, bunu doktoruna sormalisin. Benim de ilk denemem. Sanırım bugun 8. Gunum igne olalı. Ve 2 gun sonra igneler bitecek. Sanirim toplamda 10 gun ssuruyor tum ignelerin bitmesi. Hayirli olsun sana da..
Doktoru aradım iğneler tam etkisini gostermemistir daha dedi yarın sabah 9 da randevum var geldiğinde bakarız dedi senin sorun ney canim

yarın beni arayıp o kadar iğneden sonra transferin iptal diyecekleri anı bekliyorum,,,doktorum aradı o kadar ümitsiz bir konuşmaydı ki anlatamam ,,,çaresizlik ,,neden böyle olmuştular,,bir daha ki tedavi için giriş konuşması falan falan falan,,,tutunma kolaylaşsın diye hisetereskopi olmalar ,,rahime çizik attırmalar ,,kürler sağlıklı beslenmeler derken opudan sonra 3 kötü embriyo ve yarın arayıp onlar artık yok diyecekeler hazır mıyım bilmiyorum !! alıştırdım sanırım kendimi ,,transfersiz bir tedavi ,,kırılan ümitler,,,endişe ,,metanet ,, yeni ümitlenmeler ,, her şeyi hissediyorum iliklerimde...bi an geliyo hissizleşiyorum duygularım alınmışş gibi oluyorum ,,bahaneler üretiyorum kendime tutunacak dalım olsun diye,,,
evet 2. denemem di ama kötü bir tecrübe oldu bütün ümitlerimi zamansın sildi götürdü ilk defa yorgun ve azimsiz hissediyorum kendimi...aklımda ya diğeri de böyle olursa endişesi beni çok yoruyoo ,,hiç anne olamayacakmışım endişesi sarıyo her yanımı,,eşime bakıyorum gözlerim doluyo en azından o haketmiyo mu baba olmayı diye
çocuksuz bi hayatı düşlüyorum sonra daha çok olmadan düşüncesi bile beni yoruyo,,,ne zormuş onlara kavuşmak,,,ne zormuş tatmadığın bir duygunun hasretini çekmek ...Yarın için dua edin bana ,,Rabbimden o haberi duyduğumda metanet istiyorum,,, 3.ye ne zaman cesaretim olur onu da bilmiyorum 2.cisi 1.nin hemen arakasından olmuştu ama 3. için bunu yapabilecek gücüm yok sanırım çok korkuyorum...ARTIK ÇOK DAHA FAZLA KORKUYORUM...

Sen yine de bekle canım herkeste erken çıkacak diye bişi yok 3 gün bir hormonun artması için çok çok fazla bi süre ,,ümidini ne tam yitir ne çok ümitlen,,,umarım bebeğin seninledir canım

Denizlilisrsy birşey desemde değişmeyecek sonuç zaten ne diyecegimide az çok biliyorsun hep birbirimize söylediklerimiz. Ama bundan sonrası çok onemli yola ya hissettiğin gibi yada hissetmek istediğin gibi devam edeceksin üzüntünün doya doya yasa eşine gelince benimkinin hissettikleriyle aynı. Ah arkadaşım ah. İnsan bu durumda ne hissetse onu bile bilemiyor. Seni sevizyonumuz çok iyi anlıyorum
bayanhope canım benim ilk tupten yumoslar dehset kötüydü transfer iptal olacaktı ben istedim olmadı ama 3 ayumurta arada düzenli bal polemik arı sütü yedim aktardan falan almadım bizzat yapanini bulduk. Ve 2. De acayip kaliteli yumosum vardı ve burda sadece faydasını gören ben değilim 5. Gün embriyisu transfer edildi sonuç kimyasaldiye ama benim için büyük adımdi. Dene derim.

ahhhh canım zaten ona üzülüyorum ilkinde bişi yemedim kaliteliydi bunda arısütü bal polen propolis ve Q10 kullandım sonuç bu tabii ki kötü demiyorum ama şimdi ne desem ne yapsam bilemiyorum

kuzumm ne desem boş yarını bekliyordum heyecanla... yapacak mısın tekrar test? yani değişme ihtimali var mı

ahhhh canım zaten ona üzülüyorum ilkinde bişi yemedim kaliteliydi bunda arısütü bal polen propolis ve Q10 kullandım sonuç bu tabii ki kötü demiyorum ama şimdi ne desem ne yapsam bilemiyorum
Nerden aldın kalitesinde mi sorun vardı acaba, bak ben çok bilmem ama aldığım. Adam dedi ki aktardakiler taklit oluyor ve cogu bizlerden sonra yarar yerine zarar veriyor hakiki si meşakkatli ve biraz pahalı olur dedi. Buradaki cok kisi aktardan bimden falan aldı tabi ben yorum yapmadım dedim ya adam dedi e sonuç ta denemedim ama herkez fayda gördük yazdı. Sanırım tek orijinal kullanan bendim ki bende çok fazla fayda gördüm. Şuan şaşırdım ve adam haklı olabilir mi diye geçti içimden

saraçoğlundan aldım 100 gr na 85 tl para verdim ki parası değil saraçoğlunun kendi sitesinden aldığım için çok güvendimm ne biliim canım yaa nasipte varmış heralde olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…