- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.061
Canım ne kadardır evlisiniz?Sorun yok canım sebebsiz. Senin sorun ne?
Pazartesi yaparim tekrar sonrada doktorun yanina... sanki adam ne desin de esimin gonlu olsun iste bi yanliz kalsam höykürerek aglasam rahatlicamda annem yanliz birakmiyo
Yaklaşık 4,5 yıldır ya senCanım ne kadardır evlisiniz?
2 bucuk yıl oldu canım bizimde herkes erken daha falan diyor kafam çok karışık bu ara yaYaklaşık 4,5 yıldır ya sen
kesinlikle en iyisi yalnız kalmak eşin ve sen arkadaş falanda olmayacak rahatça bir bògureceksin beraber olsaydık düet yapardık benimde çok ihtiyacım var
biz her koşulda onlardan akıllı ve mantıkliyiz işte kuzumAh olaydin ya ablam((
Ben agladikca esim kiziyo bebeklere arar veroyosun diye en son haykirdim artik bende senn umudunun minicik parcasi olsa aglamam zaten yoksa yoktur diye oda bana aglncak bisey yok bunda dedi ben daha fazla aglamaya basladim ilk evlendigim gunden beri ben bebek icin kosturuyorum ugrasiyorum bu kacinci hayal kirikligi ben bile bilmiyorum artik tabi senin tuzun kuru nasil olsa var elde 1 tane ne anlican beni diye..... sustu yazik bide ustune beni avm ye goturdu ben araliksiz aglamaca arabada gezerken eve cikarken falan falann 3 yildir esimi hic bi kdr uzgun gormemistimzorla kan silamdirici ignemi yapti progestani yaptirdi umudu tamamen yikilmasi icin paazartesi lazim kisaca
Bunu zaman zaman hepimiz hissediyoruz arkadaşım ama sağlık olsun yaşamak güzelKızlar hep mi aynı olur durumlarımız bir haftadır canım burnumda dolaşıyorum anlayamadığım,çözüm bulamadığım sinir haliyle boğuşuyorum iki gündür de sebepsiz ağlamaya başladım ortada önemli birşey yokken başlıyorum bağıra çağıra ağlamaya... Bazen de Allah'tan korkmasam çatıya çıkıp kendimi sonsuzluğa bırakasım var...
Bende bi sorun yok yumurta lar gayet iyi rahim duvari iyi hormonlar gayet güzel esimde total Sperm 14 milyon yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyo canlı ben çok umutluyum inşallah rabbim icimdeki hissi boşa cikarmaz buarada bu benim ikinci evliligim ilkinden bi kızım var ellerinden öper şansım yüksek öyle dedi doktorlar bakalım hayirlisiSorun yok canım sebebsiz. Senin sorun ne?
Bence bir an önce çaresine bak. Hiç bekleme. Sana tavsiyem bu.2 bucuk yıl oldu canım bizimde herkes erken daha falan diyor kafam çok karışık bu ara ya
Canım değer mi? Böyle şeyler düşünme.. belki bizim için böyle yaşamak çocuklu olmaktan daha iyidir. Bunu kimse bilemez. Allah inş bize de hayırlısını verecek.. geçen eşime bizim daha anne baba olma zamanımın gelmemiş dedim.. napalım biraz daha sabır.Kızlar hep mi aynı olur durumlarımız bir haftadır canım burnumda dolaşıyorum anlayamadığım,çözüm bulamadığım sinir haliyle boğuşuyorum iki gündür de sebepsiz ağlamaya başladım ortada önemli birşey yokken başlıyorum bağıra çağıra ağlamaya... Bazen de Allah'tan korkmasam çatıya çıkıp kendimi sonsuzluğa bırakasım var...
İnş canım hayırlısı olur senin için hepimiz için. Bizde de görünür bir problem yok işte. Bekliyoruz..Bende bi sorun yok yumurta lar gayet iyi rahim duvari iyi hormonlar gayet güzel esimde total Sperm 14 milyon yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyo canlı ben çok umutluyum inşallah rabbim icimdeki hissi boşa cikarmaz buarada bu benim ikinci evliligim ilkinden bi kızım var ellerinden öper şansım yüksek öyle dedi doktorlar bakalım hayirlisi
Tek tavsiyem opudan sonr sakin usutme corapsiz patiksiz gezme ben usuttum o aciyi tarif edememKızlar yarın sabah opum var. İlk kez olucam. Tavsiyeniz var mı? ne yapmam lazım önceden ya da sonrasında?
Canım sayının artacağını sanmıyorum. Sadece bunlar iğnelerle kontrollü gelişecek. Önwmli olan sayısı değil kalitesi. Bunu kafaya takma.Benim bugün kontrolüm vardı gittim 3 yumurta sağda 1 de solda toplam 4 yumurta oluşmuş bunlar çoğalır mi ya herseyim normalden neden bu kadar az yumurtam oldu
Ay bilmiyorum ya morelimmm diz boyu resmen aynı igenelere devam sen hangi asamadasinCanım sayının artacağını sanmıyorum. Sadece bunlar iğnelerle kontrollü gelişecek. Önwmli olan sayısı değil kalitesi. Bunu kafaya takma.
Moralini bozma ya. Dedim ya sayısının bi önemi yok. 1 tane bile yeter. Benim yrn sabah opum var. Dua edin kızlar..Ay bilmiyorum ya morelimmm diz boyu resmen aynı igenelere devam sen hangi asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?