2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Pazartesi yaparim tekrar sonrada doktorun yanina... sanki adam ne desin de esimin gonlu olsun iste bi yanliz kalsam höykürerek aglasam rahatlicamda annem yanliz birakmiyo
kesinlikle en iyisi yalnız kalmak eşin ve sen arkadaş falanda olmayacak rahatça bir bògureceksin beraber olsaydık düet yapardık benimde çok ihtiyacım var

kesinlikle en iyisi yalnız kalmak eşin ve sen arkadaş falanda olmayacak rahatça bir bògureceksin beraber olsaydık düet yapardık benimde çok ihtiyacım var

Ah olaydin ya ablam ((
Ben agladikca esim kiziyo bebeklere arar veroyosun diye en son haykirdim artik bende senn umudunun minicik parcasi olsa aglamam zaten yoksa yoktur diye oda bana aglncak bisey yok bunda dedi ben daha fazla aglamaya basladim ilk evlendigim gunden beri ben bebek icin kosturuyorum ugrasiyorum bu kacinci hayal kirikligi ben bile bilmiyorum artik tabi senin tuzun kuru nasil olsa var elde 1 tane ne anlican beni diye..... sustu yazik bide ustune beni avm ye goturdu ben araliksiz aglamaca arabada gezerken eve cikarken falan falann 3 yildir esimi hic bi kdr uzgun gormemistim zorla kan silamdirici ignemi yapti progestani yaptirdi umudu tamamen yikilmasi icin paazartesi lazim kisaca

Kızlar hep mi aynı olur durumlarımız bir haftadır canım burnumda dolaşıyorum anlayamadığım,çözüm bulamadığım sinir haliyle boğuşuyorum iki gündür de sebepsiz ağlamaya başladım ortada önemli birşey yokken başlıyorum bağıra çağıra ağlamaya... Bazen de Allah'tan korkmasam çatıya çıkıp kendimi sonsuzluğa bırakasım var...

biz her koşulda onlardan akıllı ve mantıkliyiz işte kuzum

Bunu zaman zaman hepimiz hissediyoruz arkadaşım ama sağlık olsun yaşamak güzel

Sorun yok canım sebebsiz. Senin sorun ne?
Bende bi sorun yok yumurta lar gayet iyi rahim duvari iyi hormonlar gayet güzel esimde total Sperm 14 milyon yıkadıktan sonra 2 milyon kaliyo canlı ben çok umutluyum inşallah rabbim icimdeki hissi boşa cikarmaz buarada bu benim ikinci evliligim ilkinden bi kızım var ellerinden öper şansım yüksek öyle dedi doktorlar bakalım hayirlisi

Canım değer mi? Böyle şeyler düşünme.. belki bizim için böyle yaşamak çocuklu olmaktan daha iyidir. Bunu kimse bilemez. Allah inş bize de hayırlısını verecek.. geçen eşime bizim daha anne baba olma zamanımın gelmemiş dedim.. napalım biraz daha sabır.

İnş canım hayırlısı olur senin için hepimiz için. Bizde de görünür bir problem yok işte. Bekliyoruz..

Benim bugün kontrolüm vardı gittim 3 yumurta sağda 1 de solda toplam 4 yumurta oluşmuş bunlar çoğalır mi ya herseyim normalden neden bu kadar az yumurtam oldu

Benim bugün kontrolüm vardı gittim 3 yumurta sağda 1 de solda toplam 4 yumurta oluşmuş bunlar çoğalır mi ya herseyim normalden neden bu kadar az yumurtam oldu
Canım sayının artacağını sanmıyorum. Sadece bunlar iğnelerle kontrollü gelişecek. Önwmli olan sayısı değil kalitesi. Bunu kafaya takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…