- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.221
İnşallah canim benim inşallahah o pazartesi gelmez bir türlü, heyecanlı bekleyiş başladı desene, hadi bakalım inşallah güzelce bölünüp annelerine kavuşsunlar
Evet transferimi oldum 3 tane bebegimi aldim geldim su andayatiyoruz hep beraber
Canım benim de aralık ayında transferim oldu bende 29 yaşındayım şuan tek embriyo transfer edildiKızlar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdığımızda en fazla kaç tane yumurta transfer ediyorlar? 30 yaş altında en fazla bir üstünde olanlara da iki tane diye duymuştum ben Mayıs ayında 29 a gireceğim tedaviyi erteleme kararı aldığımızdan zaten mayıs haziran gibi başlamayı düşünüyoruz İnşallah Rabbim o zamana kadar kendiliğinden doğal bebiş nasip eder.Zira ben gün geçtikçe daha çok korkuyorum panikliyorum.
Aslınd bu sana ve doktora bağlı. 35 yaşa kadar 1 sonrasında 2 diye biliyorum ben.bu senin istediğin sayıya bağl ve doktorun da onaylamasına..Kızlar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdığımızda en fazla kaç tane yumurta transfer ediyorlar? 30 yaş altında en fazla bir üstünde olanlara da iki tane diye duymuştum ben Mayıs ayında 29 a gireceğim tedaviyi erteleme kararı aldığımızdan zaten mayıs haziran gibi başlamayı düşünüyoruz İnşallah Rabbim o zamana kadar kendiliğinden doğal bebiş nasip eder.Zira ben gün geçtikçe daha çok korkuyorum panikliyorum.
Canım sana 3 tane mi koyuldu? O nasıl oldu ya? Bana 2 tane koyuldu. Kaliteleri nasıl?Evet transferimi oldum 3 tane bebegimi aldim geldim su andayatiyoruz hep beraber
Merhaba. Tuttu mu peki Aralıktaki?şuan dediğin yeniden mi yaptırdın? Ne zaman oldu transfer?Canım benim de aralık ayında transferim oldu bende 29 yaşındayım şuan tek embriyo transfer edildi
Aralık ayında oldu transferim ilk denemede tuttu cok sukur şuan 15 haftalık hamileyimMerhaba. Tuttu mu peki Aralıktaki?şuan dediğin yeniden mi yaptırdın? Ne zaman oldu transfer?
Canim senin yaş kacEvet transferimi oldum 3 tane bebegimi aldim geldim su andayatiyoruz hep beraber
Arkadasim yasim buyuk oldugu icin bazi doktorlar sansi arttirmak icin koyuyorlar eger 4.saglam kalsaydi 2 koyup 2 donduracakti ama benim icin boylesi daha iyi bir daha yaptirmak istemiyorum zaten bi tane evladim varCanım sana 3 tane mi koyuldu? O nasıl oldu ya? Bana 2 tane koyuldu. Kaliteleri nasıl?
Çok mutlu oldum. Darısı başımıza.9
Aralık ayında oldu transferim ilk denemede tuttu cok sukur şuan 15 haftalık hamileyim
Büyüyor embriyolar işte..Ya kızlar hemen yarın olsun da bi haber alayım bide bişi sormak istiyorum dün yumurtam toplandi bugunde tup bebek laboratuvar i kapalı eee bu nasıl oluyo donduruyorlarmi ne benim kafam çok karisti
Bize kapalı dediler laboratuvar ondan kafam karisikPazar günü labaratuarları kapalı değil canım benimde ctesi toplanmıştı pazar günü Öğlen de arayıp bilgi verdiler 3 gün boyunca gözlenicekler ve telefonla size haber vercekler durumunu 3 günün sonunda dondurulup saklanıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?