- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.261
MasAllah canım gözün aydin allah kucağına sagsalim almayi nasip etsin inşallah darısı bizim basimiza dua et bizim icindeBu ay ikinci tüp denemem yapıldı. yarın 12.gün. dayanamadım evde test yaptım. sonuc pozitif değilmi. inanamıyorum. yanılma payı varmı. kasıklarımda hafif ağrı var
Çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin. biraz önce hastaneden geldim kan verdim. bakalım değerler nasıl çıkacakMasAllah canım gözün aydin allah kucağına sagsalim almayi nasip etsin inşallah darısı bizim basimiza dua et bizim icinde
teşekkür ederim canımEvet bu sonuca göre tebrik ederim. Hayırlısı olsun..
Insllah iyi sonuçlar çıkacak pozitif ol rica etsem süreci anlatirimisin kaçıncı denemen yasin kaç sorun neydiÇok teşekkür ederim. Çok zor bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin. biraz önce hastaneden geldim kan verdim. bakalım değerler nasıl çıkacak
Masallah masallah ne guzel bi haber.insallah devamida guzel gelir saglikla kucagina alirsin cnm.bizede dua etBu ay ikinci tüp denemem yapıldı. yarın 12.gün. dayanamadım evde test yaptım. sonuc pozitif değilmi. inanamıyorum. yanılma payı varmı. kasıklarımda hafif ağrı var
inşallah canım. ikinci denemem 5. gün transfer yapıldı. bizde bir sorun yok. belirsiz infertelite diye geçiyor. yaşın 36 .bugün 11.gün kan testi yaptım 217 çıktı. haftaya perşembe keseyi görmek için gidecem. hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese nasip etsinInsllah iyi sonuçlar çıkacak pozitif ol rica etsem süreci anlatirimisin kaçıncı denemen yasin kaç sorun neydi
teşekkür ederim canım. dualarım sizinle. rabbim isteyen herkese nasip etsinMasallah masallah ne guzel bi haber.insallah devamida guzel gelir saglikla kucagina alirsin cnm.bizede dua et
evet canım çıktı 217Emily ciktimi sonuc
Canım hayırlı olsun. Kaç embriyo konuldu? Kalitesi nasıldıevet canım çıktı 217
teşekkür ederim canım. rabbim sanada nasip etsin. 2 embriyo koyuldu. 1 tanesi 1. kalite diğeri ikinci kaliteydi. tekmi ikizmi bilmiyorum.Canım hayırlı olsun. Kaç embriyo konuldu? Kalitesi nasıldı
Darısı bize olsun inşallah ya ben de yarın tüp bebek öncesi istedikleri tahlilleri vericem haftasonuna da büyük ihtimalle adet olucam inşallah ayın sonunda bizim de yüzümüz güler branş nedir? Ben de okul öncesi öğretmeniyim birteşekkür ederim canım. rabbim sanada nasip etsin. 2 embriyo koyuldu. 1 tanesi 1. kalite diğeri ikinci kaliteydi. tekmi ikizmi bilmiyorum.
ben muhasebeciyim ama çalışmıyorum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah rabbim bu güzel duyguyu yaşatırDarısı bize olsun inşallah ya ben de yarın tüp bebek öncesi istedikleri tahlilleri vericem haftasonuna da büyük ihtimalle adet olucam inşallah ayın sonunda bizim de yüzümüz güler branş nedir? Ben de okul öncesi öğretmeniyim bir
Ben ingilizceciyim ortaokulda aslında huzursuzum teog öncesine dedenk geldi dersler boş geciyor diye idareye bir çözüm teklif ettim gecende bi çocuk beni az daha merdivende düşürüyordu risk alamam diğer denemeleri tatilde yapmıştık ama bu olmadı hayırlısıDarısı bize olsun inşallah ya ben de yarın tüp bebek öncesi istedikleri tahlilleri vericem haftasonuna da büyük ihtimalle adet olucam inşallah ayın sonunda bizim de yüzümüz güler branş nedir? Ben de okul öncesi öğretmeniyim bir
İnş iyi geçer canım. Sakin olmaya çalış. Bol bol dua et..Kızlar 13.30 da beb islerimi almaya gitcem duan iza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?