2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Tmm yapmicam ama cok merak ediyorum acaba ordalarmi deillermi napiolar hastanede kalan uc tane embriyom vardi onlarda olusmayinca haliyle dondurmamislar iyice fena oldum ya
Cqnim vallahi bugün BN de oyleyim aile hekimime gittim ilaç yazdirmaya ona söyledim eren test yaptırmak istiyorum yapma bekle 12 gün dedi yapma arkadasim. Bebisleeinle konuş biraz o zaman motive okuyor insan ben tekrar iyi oldum.

Cqnim vallahi bugün BN de oyleyim aile hekimime gittim ilaç yazdirmaya ona söyledim eren test yaptırmak istiyorum yapma bekle 12 gün dedi yapma arkadasim. Bebisleeinle konuş biraz o zaman motive okuyor insan ben tekrar iyi oldum.
Tmm ama ole konusuncada kendimi kapirmaktan korkuyorum ama Allahin izniyla geceecek hepsi insallah

Bizim embriyolar dondurulup önümüzdeki ay transfer yapılacak vücut dinlensin dedi dr dondurulmuş embriyo transferinde başarı daha yuksekmis ...sizce de öylemi arkadaslar

Herkese merhaba bende az Kalsın tüp bebek sürecine giriyordum :) Ankara Liv hostital Coşkun beye gittim. Rezervlerin çok düşük normal yolla olması mucize dedi. Aşılamakla vakit kaybetmeyelim dedi. Direk tüp bebek yapalım dedi. Bir Sürü ilaç vitamin hormon verdi. Fakat içim bir türlü ısınmadı. Doktoruma. Ben de başka bir doktorla daha Görüşmek istedim ve Acıbadem hastanesinde Rana Karayalçın'a gittim. Ultrasonla bir baktı ki çok güzel yumurtan var dedi . Istersen şansı arttırmak için aşılama yapalım dedi. Hemen aşılama yaptık. Ve bugün öğrendim ki tutmuş:) bir Sürü ilaç ve hormon almaktan kurtuldum ve Şükürler olsun ki tuttu. Rabbim isteyen herkese nasip Etsin inşallah. Size tavsiyem tek doktorla kalmayın....

maşallah canım ne kadarlık oldu bebişin yenimi öğrendin acaba

Hayırlı olsun cnm inşlh sağlıkla kucağına alırsın.amh ın kaç çıkmıştı hırmon testinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…