2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ben ilaclarimi sayayimmm..

Gunde 2 esrtrofem...1 folbiol...1corasprin...1previt vitamin...1deltakortril....1clino jel...1 progestan igne...1 kan sulandirici igne....veee transfere kadar 5 gun monodoks ve prednol kullandim..bugun ikisini kesdik digerleri devamm...icim disim ilac oldu...hayr olsun..

Canim ben 12 gun oldu yumurta toplama isleminden sonra kullnmaya basladm ama bende ole kasinti gibi bi sıkıntı olmadi cok şükür bencede sen bisey kullanma sonucta cok hassas bi donemdeyiz ama istersen dr bir sor senin kac embriyo canm

Kızlar transfer sonrası belirti aramıcam aramıcam dedim kendime ama bu ağrı beni benden alıyor. Transfer günü bir şey yoktu. Dün yani ikinci gün öğlen başladı ağrılarım, regl agrısı gibi, doktorum normal dedi. Yanlız 1 saat öncesine kadar ağrı hem sağ hem soldaydı, 1 saattir sadece sağ tarafta. Yumurtalıklarım ağrıyor gibi sanki, ama yumurta toplama işlemi 38 gün önce oldu bende yani opuyla bir alakası yok ki opu dan sonra bile böyle ağrım olmadı. Ağrısı olanlar var mı?
Birde bu yerleşme kanaması ile ilgili birşey söylemek istiyorum, doktorum söyledi, o konuda çok sorusu olanlar var başka başlıklar altındada. Yerleşme kanaması evet oluyormuş herkes de, ama eğer rahim ağzı erken kapanır ise kanama dışarı yansımıyormuş sadece. Bana hafif lekenlenme şeklinde kanaman olabilir olmayadabilir o nedenle panik yapma dedi.
2 gün geçirebildim anca, kalan 8 gün nasıl geçecek cidden bilmiyorum.

İnşallah tutunur benim sol yumurtada agri ve baski var birazda atesim cikti ne biliyim benim ilk deneyimim yuzumuz guler umarım
Canım, transfer sonrasında hemşirede doktorumda bana şunu söyledi, ağrı olabilir, hafif lekelenmeler olabilir bunlar normal ama ateşiniz çıkarsa bize hemen ulaşın dediler. Önemli olabilir, bence bir ulaş doktoruna.

Bana o zaman crinone jel verdi transfer sonrasıda progestan iğne verdiler. Ben iğnrden çok korktuğum için o fitille değiştirildi, crinone jel de günde 2 ye çıkarıldı. Ama inanılmaz kaşıntı var artık baya tahriş olmuş. Doktorum ağız yoluyla da alabilirsin dedi o da baş dönmesi yaptı. Allahım hayırlısını versin artık hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler olsun:)

Ben o yerleşme kanaması ni dökülen crion jel parçalarının üstünde görmüştüm

Selamlar canım, ben fitili 7 gündür kullanıyorum, transferimden 4 gün önce başladı. Halada devam ediyorum. Bende kaşıntı tarzı bir şey yapmadı, sadece ilk 2 gün biraz baş dönmesi, bulantı ve hafifi ağrı yaptı rahimde, onlarda geçti. Kaşıntı yapanları okudum ama forumda, eğer dayanamayacak gibiysen doktorlar genellikle ya iğneye yada tablete dönebiliyor. İstersen doktoruna bir danış.

umutsuz kar tanesi inşallah güzel rabbim tüm umutsuzluğunu alır ve çok fazla uzatmadan hayırlı sağlıklı bir şekilde burada bulunan herkese nasip eder dünyanın en güzel duygusunu:) benimde tüm güzel dileklerim sizlerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…