2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim Aralık'ta bi kaç test yaptırmam gerekiyormuş ocakta ise tüp bebek tedavisine başlıycaz sizden bişey rica edicem tüp bebek tedavisine başlamadan önce benim hangi testleri yaptırmam gerekiyor bide tüp bebek merkezinde nelere dikkat etmem gerekiyor şimdiden çok teşekkür ederim inşallah bizde birgün burada başkalarına umut oluruz

Canım üzülme ben de ne kadar çok istesem olmadı, bu sefer de istememeyi düşünüyorum belki tersi olur diye. Allah bizi çok istediklerimiz ile sınıyor. Sabredelim mutlaka gönlümüze göre verecektir

ayrıca aşılama için evlilik şartının arandığınıda ilk defa bugün öğrenmiş oldum bunuda araştırıcam bu kadare kistle tutan çocukda tutmaz düşük yaparım ne saçma iş anlamadım
Evet cnm hiçbir doktor kist varken bırakmtüpü aşılamaya bile başlamıyor.kaldı ki pko da amh gerçekten çok yüksek çıkıyor 5 ve üzeri gibi.bence başka bir doktora daha görün sonuçta hem maddi hem manevi hiç kolay Şeyler değil bunlar

Inşlh tedavin hayırlı olur cnm.başlamadan önce hormon testi yaptırmalısın.bunda tsh,amh,e2,fsh,lh gibi hormonlara bakılıyor fakat bu test adetin 2. 3. Günü yapılmalı.ilk tedavin olduğu için muhtemelen istemezler fakat ben pıhtılaşma ile ilgili trombofoli panelini yaptırmanı öneririm bunu herhangi bi zamn yaptırabilirsin ünv hastaneleri yapıyor sonuç 1 ayda ANCA çıkıyor.merkez hakkında bişey diyemem ben 1 aşılama 4 tüp Yaptım hepsini de aynı merkez ve doktorda Yaptım.doktoruma sonsuz güveniyorum çünkü.

Merhaba canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için Bulunduğum yerde üni hastahanesi yok normal devlet hastahanesinde yapılmıyor mu

BENİM DR UM ÖZELDE YAPTIRSAN DA KABUL OLUNUYOR DEMİŞTİ.
YA BURAYA GELSENİZ DE HEMENCİK HALLETSEK KEŞKE

Meraba arkadaşlar bende yazmıştım daha önce 3./asilamam yapılmıştı tutmazsa tüpe gececektik. Malesef dün adet oldum.ama.doktora gitmedim biraz ara vermek istiyorum zaten tüp.geçme için önce hsg fln cektrmem lazim.evraklar lazım birazda hem.bunyem hem.pskolojim dinelensin istiyorum zaten çalıştığım.için izin alamam her zaman eğer bebeğimiz.olmazsa sene ye yaza yada son bahara düşünüyorum ama bakalım nasip

Hakkında Hayırlısı olsun cnm eğer rezervinde bir sorun yoksa kendini hazr hissettiğinde başlamak daha hayırlı olur sanki.inşlh hiçbir şeye ihtiyaç kalmaz da kendiliğinden gelir bebiş.bu konuda da ovulasyon testini öneririm bi çok arkadaşım o vasıtaya hamile kaldı

Canm bende pko var adetim düzensiz ama yumurtam çok.ve çabuk.gelişiyor 3. Asilamamda 5 gün 75 dozla 3 yumurtam gelişti veolgunlasti ovulasyon testi yapabilirmiyim düzensiz ama

Canm bende pko var adetim düzensiz ama yumurtam çok.ve çabuk.gelişiyor 3. Asilamamda 5 gün 75 dozla 3 yumurtam gelişti veolgunlasti ovulasyon testi yapabilirmiyim düzensiz ama
Iyi işte cnm düzensiz olduğu için yumurtlama Gününü denk getiremiyor olabilirsin o Yüzden bence faydasını görürsün.çok para bişey değil 50 test 30 lira

Merhaba arkadaşlar az önce geldim hastaneden adetimin ikinci günü iğnelere başlıcağımı sanarken doğum kontrol ilacı kullanıcam 15 gün polikistik over yüzünden 9 kistim varmış doğum kontrol ilacı yok edebilirmi ki yada nasıl olur kafam karıştı.......

Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı ya. Bugün aramaları gerekmiyor muydu ? Aramadilar. Bir sıkıntı mı var acaba ilk günden evham yaptim. İlk günden belli olmaz mı ki dollenip Döllenmeyecekleri ?

Iyi işte cnm düzensiz olduğu için yumurtlama Gününü denk getiremiyor olabilirsin o Yüzden bence faydasını görürsün.çok para bişey değil 50 test 30 lira
Yok parası önemli değil canım ben şimdi adetinin ikinci gunundeyim bu testi alınca nasıl l.kullanılan peki kacinci gün kullanmaya baslamaliyim daha önce hiç kullanmadim

Yok parası önemli değil canım ben şimdi adetinin ikinci gunundeyim bu testi alınca nasıl l.kullanılan peki kacinci gün kullanmaya baslamaliyim daha önce hiç kullanmadim
Canm tablo paylaştım senin düzensizse adetin adetinin bitiminde başlamanı tavsiye ederim.iki çizgi aynı koyuluğa geldiğinde 24 ila 36 saat Arasında yumurtanın çatlayacağı anlaşılır.ben gittigidiyordan sipariş verdim herhalde yarın gelir adetimin 7. Günü başlıcam hemen ben

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı ya. Bugün aramaları gerekmiyor muydu ? Aramadilar. Bir sıkıntı mı var acaba ilk günden evham yaptim. İlk günden belli olmaz mı ki dollenip Döllenmeyecekleri ?
Canım döllendiği belli olur sen arasan numaralarını almadın mı

Kızlar pıhtılaşma varmış bende bebeğimi o yüzden kaybettim sanırım. Tüp bebek öncesinde mutlaka pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırın. O kadar sıkıntılı surecten geçtim bir tahlil yüzünden bunları yasadim

Kızlar pıhtılaşma varmış bende bebeğimi o yüzden kaybettim sanırım. Tüp bebek öncesinde mutlaka pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırın. O kadar sıkıntılı surecten geçtim bir tahlil yüzünden bunları yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…