- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.621
Canım üzülme ben de ne kadar çok istesem olmadı, bu sefer de istememeyi düşünüyorum belki tersi olur diye. Allah bizi çok istediklerimiz ile sınıyor. Sabredelim mutlaka gönlümüze göre verecektirBazen hiç ümidim kalmıyor şartlar yeterince can sıkıyor ve zorluyor yeni bebeği olmuş arkadaşlarım o kadar seviniyorlar ki bırakın yanlarına gitmeyi onların fotoğraflarına bakarken dahi gözlerim doluyor nerede küçük bir bebek görsem hemen yanına gidiyorum bazen bebeklerin anneleri yadırgamazken bazen de yanlış anlayabiliyorlar o an içime öyle büyük bir hüzün çöküyor ki utanmasam ağlayacak duruma geliyorum.
Evet cnm hiçbir doktor kist varken bırakmtüpü aşılamaya bile başlamıyor.kaldı ki pko da amh gerçekten çok yüksek çıkıyor 5 ve üzeri gibi.bence başka bir doktora daha görün sonuçta hem maddi hem manevi hiç kolay Şeyler değil bunlarayrıca aşılama için evlilik şartının arandığınıda ilk defa bugün öğrenmiş oldum bunuda araştırıcam bu kadare kistle tutan çocukda tutmaz düşük yaparım ne saçma iş anlamadım
Inşlh tedavin hayırlı olur cnm.başlamadan önce hormon testi yaptırmalısın.bunda tsh,amh,e2,fsh,lh gibi hormonlara bakılıyor fakat bu test adetin 2. 3. Günü yapılmalı.ilk tedavin olduğu için muhtemelen istemezler fakat ben pıhtılaşma ile ilgili trombofoli panelini yaptırmanı öneririm bunu herhangi bi zamn yaptırabilirsin ünv hastaneleri yapıyor sonuç 1 ayda ANCA çıkıyor.merkez hakkında bişey diyemem ben 1 aşılama 4 tüp Yaptım hepsini de aynı merkez ve doktorda Yaptım.doktoruma sonsuz güveniyorum çünkü.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim Aralık'ta bi kaç test yaptırmam gerekiyormuş ocakta ise tüp bebek tedavisine başlıycaz sizden bişey rica edicem tüp bebek tedavisine başlamadan önce benim hangi testleri yaptırmam gerekiyor bide tüp bebek merkezinde nelere dikkat etmem gerekiyor şimdiden çok teşekkür ederim inşallah bizde birgün burada başkalarına umut oluruz
Merhaba canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için Bulunduğum yerde üni hastahanesi yok normal devlet hastahanesinde yapılmıyor muInşlh tedavin hayırlı olur cnm.başlamadan önce hormon testi yaptırmalısın.bunda tsh,amh,e2,fsh,lh gibi hormonlara bakılıyor fakat bu test adetin 2. 3. Günü yapılmalı.ilk tedavin olduğu için muhtemelen istemezler fakat ben pıhtılaşma ile ilgili trombofoli panelini yaptırmanı öneririm bunu herhangi bi zamn yaptırabilirsin ünv hastaneleri yapıyor sonuç 1 ayda ANCA çıkıyor.merkez hakkında bişey diyemem ben 1 aşılama 4 tüp Yaptım hepsini de aynı merkez ve doktorda Yaptım.doktoruma sonsuz güveniyorum çünkü.
TATLIM ÖLE MALESEF BANA İLK ONU SORMUŞLARDIayrıca aşılama için evlilik şartının arandığınıda ilk defa bugün öğrenmiş oldum bunuda araştırıcam bu kadare kistle tutan çocukda tutmaz düşük yaparım ne saçma iş anlamadım
BENİM DR UM ÖZELDE YAPTIRSAN DA KABUL OLUNUYOR DEMİŞTİ.ah o şart diye önümüze koydukları şeyede 50 kılıf buluyorlar, mesela benim 4 aşılamam var ama özelde olmuş devlette olacak diyor şartlarda öyle birşey yok yada ben görmedim e seninde dış gebeliğin var ve sonuçları insanı ölüme götürebilir Allah korusun, gözgöre göre sana nasıl aşılama yapalım diyorlar ya
Bilmiyrm ki canım.ist da bazı devlet hastanelerinde yaptıranlar var sanırım.Merhaba canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için Bulunduğum yerde üni hastahanesi yok normal devlet hastahanesinde yapılmıyor mu
Hakkında Hayırlısı olsun cnm eğer rezervinde bir sorun yoksa kendini hazr hissettiğinde başlamak daha hayırlı olur sanki.inşlh hiçbir şeye ihtiyaç kalmaz da kendiliğinden gelir bebiş.bu konuda da ovulasyon testini öneririm bi çok arkadaşım o vasıtaya hamile kaldıMeraba arkadaşlar bende yazmıştım daha önce 3./asilamam yapılmıştı tutmazsa tüpe gececektik. Malesef dün adet oldum.ama.doktora gitmedim biraz ara vermek istiyorum zaten tüp.geçme için önce hsg fln cektrmem lazim.evraklar lazım birazda hem.bunyem hem.pskolojim dinelensin istiyorum zaten çalıştığım.için izin alamam her zaman eğer bebeğimiz.olmazsa sene ye yaza yada son bahara düşünüyorum ama bakalım nasip
Canm bende pko var adetim düzensiz ama yumurtam çok.ve çabuk.gelişiyor 3. Asilamamda 5 gün 75 dozla 3 yumurtam gelişti veolgunlasti ovulasyon testi yapabilirmiyim düzensiz amaHakkında Hayırlısı olsun cnm eğer rezervinde bir sorun yoksa kendini hazr hissettiğinde başlamak daha hayırlı olur sanki.inşlh hiçbir şeye ihtiyaç kalmaz da kendiliğinden gelir bebiş.bu konuda da ovulasyon testini öneririm bi çok arkadaşım o vasıtaya hamile kaldı
Iyi işte cnm düzensiz olduğu için yumurtlama Gününü denk getiremiyor olabilirsin o Yüzden bence faydasını görürsün.çok para bişey değil 50 test 30 liraCanm bende pko var adetim düzensiz ama yumurtam çok.ve çabuk.gelişiyor 3. Asilamamda 5 gün 75 dozla 3 yumurtam gelişti veolgunlasti ovulasyon testi yapabilirmiyim düzensiz ama
Yok parası önemli değil canım ben şimdi adetinin ikinci gunundeyim bu testi alınca nasıl l.kullanılan peki kacinci gün kullanmaya baslamaliyim daha önce hiç kullanmadimIyi işte cnm düzensiz olduğu için yumurtlama Gününü denk getiremiyor olabilirsin o Yüzden bence faydasını görürsün.çok para bişey değil 50 test 30 lira
Canm tablo paylaştım senin düzensizse adetin adetinin bitiminde başlamanı tavsiye ederim.iki çizgi aynı koyuluğa geldiğinde 24 ila 36 saat Arasında yumurtanın çatlayacağı anlaşılır.ben gittigidiyordan sipariş verdim herhalde yarın gelir adetimin 7. Günü başlıcam hemen benYok parası önemli değil canım ben şimdi adetinin ikinci gunundeyim bu testi alınca nasıl l.kullanılan peki kacinci gün kullanmaya baslamaliyim daha önce hiç kullanmadim
Canım döllendiği belli olur sen arasan numaralarını almadın mıArkadaşlar dün yumurtalarım toplandı ya. Bugün aramaları gerekmiyor muydu ? Aramadilar. Bir sıkıntı mı var acabailk günden evham yaptim. İlk günden belli olmaz mı ki dollenip Döllenmeyecekleri ?
Aldim numaraları var da çok korkuyorumCanım döllendiği belli olur sen arasan numaralarını almadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?