- 28 Nisan 2008
- 260
- 501
- 303
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
Gebelik testi mi bırakayım, yoksa en kalitelisinden domestos mu?bitanede bana bıraksaydın en sevinirdim benim çamaşır suyu bozuk çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi mi bırakayım, yoksa en kalitelisinden domestos mu?bitanede bana bıraksaydın en sevinirdim benim çamaşır suyu bozuk çıktı![]()
Canım...cok sevindim pozitifineMerhaba arkadaslar. Butun sayfalari okuyamadim daha sanirim henuz yeni baslayacaksiniz tedaviye. Ben transferin 16. Gunumdeyim. Pozitif sonucu aldim fakat hala beklemedeyim cunku eski tecrubelerimden hemen sevinmemem gerektigini anladim. Iki defa tedavi oldum. Ikiside pozitif oldu birinci 18 haftalikken ikincisini 7 haftalikken kaybettim. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. 2016 da Bir bir bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.
garanti olsun test olsun , belki idrar bozuktur bilemedimGebelik testi mi bırakayım, yoksa en kalitelisinden domestos mu?![]()
inşallah olur dediğin gibi ve o zaman herşeye değer. ama ben bu ay inanmıyorum hamile olduğuma çünkü doğal yoldan hiç hamileliğin yok hatta 1 tüp geçen ay olumsuz oldu ve bu ay dinlenmedeyim ki bu ay kendiliğinden mi olacakki bana göre mümkün değil benimki eğlence ye döndü artık.
bu arada çamaşır suyu testini yaptım meraktan veeeeeee
hamile değilim çamaşır suyu öyle diyoray bir idrar hiç mi köpürmez sanki içine birşey koymamışım gibi aynı öle dırdu.
ya benim üretimde sorun yada çamaşır suyunda![]()
ohoooo bende hayıt otu tohumunu ezcem diye kas yapıyom eve geldiğimden beri meret bi ezilmedi gitti parmaklarım şişti yawsBu arada koptum evde gebelik testi denemelerineIlahi kızlar ya, yakın olsam alıp getirirdim, uğradım gelirken eczaneye estrofem bitmişti ondan aldım
Bi tane de test isteyiverirdim
![]()
J jasmine7676 der hep organik aşk çocuğu oluverirse bide ya tutarassaaa sakinem ya tutarsa büyük ikramiye geliverirsebu arada çamaşır suyu testini yaptım meraktan veeeeeee
hamile değilim çamaşır suyu öyle diyoray bir idrar hiç mi köpürmez sanki içine birşey koymamışım gibi aynı öle dırdu.
ya benim üretimde sorun yada çamaşır suyunda![]()
valla ben hiç denemedim ama denicem adetime yakın bakalım ooooo daha neler neler var bebişler olsunda bi cinsiyetlerini bilem öğreniyos denişikk denişiikk yöntemlerleHic duymamistim bunlari. Gercekten dogru sonuc veriyomu. Usenmesen kalkip deniyecem.![]()
Rapor almak söyle mantıklı: ilk günler embriyonun rahme tutunacağı günler...O günlerde fiziksel olarak fzla zorlanmamak lazım, ben salonda kanepede kamp kuruyorum..Tuvalet, su, meyve vs. Almak için kalkıyorum, bir de yemek falan yapıyorum...Genelde yatıyorum yani..Ilk 5-6 gün sonrası canım sıkılıyor, sürekli netten tutunma belirtilerine falan bakıyorum ki en streslisi de buNeyse, bu sefer son günlerde sevdiğim arkadaşlarıma falan gidicem kısa süreli ziyaretler yapıcam yani
Ha bir de her gün progesteron iğne vurlmaya cıkıyordum sağlık ocağına, arabayla 5 dakika mesafeye yani... Bu sefer eşimde hazırlıklı, netten baya bi film-dizi falan indirmiş, starwars serisini falan izlicez...Benim 12 günlük bekleme planım da böyle işte
![]()
Ahh o beklemeler.. hem heyecanlı hem de zooor. İşte o beklemelerin birinde burayla tanıştım ben. Ilk önce sadece okudum, okudum ve okudum... ikinci beklemede ise yazmak istedim.. sonra bi anda üye oldum, eşimle kullanıcı adıma karar verdik, aramızda ki bi espriden dolayı mavi zeyus oldumsuan icin yine beklemelerdeyim.. bakalim ilk reglimi ne zaman olucam.. benim beta sifirlandi mi daha onu bilmiyorum. Pazartesi doktordan sonra yazarim yine..
![]()
Bu limon suyu çamaşır suyu testleri hangi gün yapalım peki![]()
daha ölçtürmedinmi yahu gerçi delik deşik oldun dimi benim damarımı patlatmışlardı bide şimdi sağ taraftan damar bulamıyorlar iyice incelmiş en son baş parmağımın bitiminden denediler ordanda bulamadılar enteresan dik bi hemşireye denk gelmezsem soldan aldırıyom kanı da cinsine denk geldimmii sokuyo çıkarıyo iğneyi en az 3 defa![]()
Delilerin içine düştüm desene cancağızımohoooo bende hayıt otu tohumunu ezcem diye kas yapıyom eve geldiğimden beri meret bi ezilmedi gitti parmaklarım şişti yaws
ne manyaklıklar var daha bizdesebocek bi bilsen süte oturma bacaklar havaya totem yapmalar falan falan....
sıyırdık gari nihahahahaaa![]()
amin güzelim kimseye evlat aratmasın bulanı kaybettirmesşn helede dış gebelik vermesin evet değer yavaş düşüyo ama adetle sıfırlanıyo merak etme azkaldıEvet iste o yuzden, damarlarim cok hassaslasti, ben de artik haftada 1 gitmeye karar verdimm, zaten deger hep dusuo ama cok yavss. Bence pazartesi 0 ile 5 arasi birsey cikacak. Ya bas parmak da cok kotu olur, Allah kimseye vermesin dis gebeligi.
Bana karbonat testi tutmuştu hamileyken benim idrarim kopurmustu eşi minki kopurmemistiozgskne2011 bu konuda inat etmeyeydin iyiydi
Denizlilisrsy yapsaydin kız kocişin gönlünü
Delilerin içine düştüm desene cancağızım
Kesin sonuç veren tavsiye edebileceğiniz bir manyaklık varsa bebik için, herşeye açığım...baya bir çaresizm vesselam![]()