- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
Ayyy inşallah yaaahosbulduk,tesekuurler:) umarım sırayla hepımız buraya HAMILEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM dıye yazarız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah yaaahosbulduk,tesekuurler:) umarım sırayla hepımız buraya HAMILEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM dıye yazarız.
Hormon ilaçları çevresel faktörler hepsi bizi mahvediyor hepimizin derdi aynı seni çok ii anlıyorum canım. En azımdam hitereskopin temiz çıkmış ne güzelBugün histereskopi oldum sabahtan. Bir sıkıntı yokmuş, kısa sürdü sevindim.polip perde vs olmamssına. Çıkışta doktorum yeni ilaçlarımıda yazdı bol östrojen içeren. Bunun yanına vitamin ve coraspin. Başladık bakalım. 3 kasımda tekrar randevum var ve rahim kalınlığına bakılcak. 5-7 arası transfer olabilir dedi. Gene bu kadar ilacı görünce sinirim tepeme çıktı. Sanırım benim psikolojim göçtü artık. Hiç bir istemiyorum ve dayanamıyorum artık karın ağrısına ne sebeple olursa olsun.
canım hepsini yaşadım ve hepsini biliyorum senide çok iyi anlıyorum 3 yıldan fazladır bu işle boğuşuyorum, ilaç ilaç ilaç, akıl berenlerde cabası sanki kendi dersin kendine yemiyormuş gibi, ama makesef buda bizim sınavımız ve sabır.Sağol canım ama insan dayanamıyor bazen. Normalde güçlüyümdür, hani hemen yıkılmam hatta tıbbi şeyleride çok severim ama sanırım eşimin annemin çok olaya girip müdahelelerindende yıldım. Herkes birşey söylüyor. Biliyorum herkes iyiliğim için uğraşıyor ama bunaldım işte birden. Bu hormonlar yokmu bu hormonlar beni benden alıyor.
çarşamba günü aşılamamın negatif oldugunu öğrendim, o yetmezmiş gibi üstüme üstüme gelen kişiler var bıktım artık şu iki gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bizi anlayan yok malesef o kadar doldumki artık dayanamıyorumHormon ilaçları çevresel faktörler hepsi bizi mahvediyor hepimizin derdi aynı seni çok ii anlıyorum canım. En azımdam hitereskopin temiz çıkmış ne güzel
çarşamba günü aşılamamın negatif oldugunu öğrendim, o yetmezmiş gibi üstüme üstüme gelen kişiler var bıktım artık şu iki gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bizi anlayan yok malesef o kadar doldumki artık dayanamıyorum![]()
canım ben o dpktoru halledicemde can alıcı bir zaman bekliyorum şöyle kalabalık hasta ortamı fala anladın sen
leke olayı benimde kafama takıldı kuzum pazartesiye randevu alıcam şimdi belli var bişey belki yine prolaktindir göğüslerim onu işaret ediyor. ben yumurta toplandıktan sonra bir adet gördüm canım bu dinlendiğim aydı müfahalenin olmadığı ay yani
Bizimde oyle olucak gelis gidis hele bi genetik ciksinda cunku genetik icin gittigimde sonuc cikmadan bisey yapamazsiniz dedilerevet onlar kabul edilmiyor raporu bir zorla ya ben biraz emrivakiyle götürüyorum işi şu saatte şurda ol al şu işlemi yaptır diye
çarşamba günü aşılamamın negatif oldugunu öğrendim, o yetmezmiş gibi üstüme üstüme gelen kişiler var bıktım artık şu iki gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bizi anlayan yok malesef o kadar doldumki artık dayanamıyorum![]()
bende başta bu yüzden çok araştırmadım ama sonradan rezerv raporumla olabileceğini öğrendim bizde kötü olan çankırıda yaşayıp işimizin ankarada olacak olması yani emrivakide zor gibi. bide nasıl başlıyor bu işler bir doktora gidio ben rapor çıkartıcam şunu şunu yaptık deyipmi başlıyorsun yoksa evraklarını toplayıp direk biryeremi başvuruyorsun olmazsa ben yaparım
Aynen senin o sansin varözel merkezde oldu canım, kabul efilmiyormuş normalde ama benim rezervlerim tükwnmek üzere ya o şartları direk atlayabiliyor muşsun öyle olunca.
kendimi yıprakmıycam dedim ocak 2016 da tüp bebek yapılacak o zamana kadar kafamdan silcem dedim ama olmuyo canım konu bebek falan deil onu takan yok zaten biz neler yaşıyoruz kimin umrundakiArkadaşım tamam üzücü bi durum ama kendini fazla yıpratma. Bizlerin morali yüksek olması lazım ki bir sonraki denemeye halimiz kalsın. Başkalarına da he de geç boşversene senden önemli mi. Dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok gerekirse görüşme bu kişilerle. İnşallah bu gunlerimizi zamanı gelince gülümseyerek anıcaz...
Burnunu ıssırrım de ben az once oyle dedim afalladi adam tamam sen bi git konus bakariz ama bennoyle gel git yapmam kendinnilgilenirsin diyo en azindan ona razi edebildim gibi sonunada ekliyo sana direk rapor vericek doktor avanaktır diyeofff ya benim kocada seninki gibi burda herkes tapor diyor eşime dedim bak herkes rapor alıyor benim yumurta tezervi tükenmek üzere hemen verirler diyorum üstelik 4 olumsuz aşılama var,
bana diyorki sana kaç kere anlattım ben kalkıp hastanelerde uğraşamam yeniden o kadar tahlile giremem, onların keyfine göre gitgel yapamam onların insafına kalırsak boynuz kulağı geçer diyor
bide bana dediki ben devlet memuru değilim senin gibi şartlarım hastaneye uymaz diyor yani hazır ben alsam raporu önüne koysam koşa koşa gidecek çok iyi bakıyor bana çok ilgili ama bu işlerde çokk sorumsuz ya sınuçta 8 milyar harcadık ilk tüpe o kadar tutmaz herhalde demi
kıslar bişey soracağım. Bu geneik test nedir? ve ne için yapılıyor? yardımcı olabilirmisiniz?
yazcazzzzz.hosbulduk,tesekuurler:) umarım sırayla hepımız buraya HAMILEYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM dıye yazarız.
Canım benim üzülme demenin ne kadar boş olduğunun farkındayım... Ben de ilk negatifimi aldığımda sadece ilk gün çok ağlamıştım ( ilaç tedavisiyle sadece denemiştik aşılama tüp bebek değildi) sonrasında 1 ay süreyle arada sadece 10 günlük bir boşlukla kanamam parçalı olmaya başladı. Dr uma söylüyorum ilaçlardan dolayı normal olduğunu söylüyor. En sonunda devam edince bir daha test yaptı. Bu sefer pozitif çıktı. İki gün sonra tekrar edelim yükselirse yeni gebelik ( 10 gün aradan dolayı) düşerse düşük yapıyorsun dedi. 2 gün gene umutlu bekleyiş... Sonunda düşük yaptığımı söyledi. Gene bir yıkım. Şimdi de bekliyorum cuma günü testim var. Hergün dua ediyorum Allaha. Hayırlısıyla sağlıkla olsun diye. Ve tabii isteyen bekleyen herkesi de ekliyorum dualarıma.çarşamba günü aşılamamın negatif oldugunu öğrendim, o yetmezmiş gibi üstüme üstüme gelen kişiler var bıktım artık şu iki gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bizi anlayan yok malesef o kadar doldumki artık dayanamıyorum![]()
Sağol canım benim dikkat et kendine öpüyorum çok iyi gecelerbana müsaade kıssslar eşimin hala oğluyla kıssss arkideşi geliyolarmış misafirliğe zaten dişimde yine apse yaptı yanağımın solunda bi yanak daha oldu şişti yine be
belde fıtık ağrısı başladı nezle bi yandan belde çelik korse of anam of çürüdüm iyice nasıl çocuk taşıncak bu beldeki boyundaki fıtıkla bilmiyomki kendimi zor taşıyom yahu neyse ben 9 ay idare ederim sonra babasına bi ana kucağı alır hallederimöptüm hepinizi tek tek hormonların kurbanı olmayın inadına pozitif hatunlar inadına pozitif herşey yolunda gidicek artık
![]()
yok canım bende hiç öyle süt gelmedi sıkınca su gibi azıcık birşey geliyordu öncekinde ama oda 90 ları bulmuştu sınır 23 ken.Sut yada herhangi bir akinti yok dimi gogsunde
Yaw iste boyle doktorlari gordummu duydummu topuklu ayakkabiyla zeyna edasinda zılgıt atarak üstlerine atlayasım geliyor