2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Bugün çok kötü beslendim çokkk kendimi kınıyorum valla bebeğe faydalı birşey yok sanırım bir tek sabah dışında...

2 kuru kayısı aç karnına(Bunu bağırsaklarım için yiyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim)

Sabah:1 yumurta,1 dilim beyaz 1 dilim tulum peynir,domates salatalık biber,3 4 zeytin,1 kaşık kaymak ve çilek reçeli,1 su bardağı meyve suyu

Ara:1/2 kase aşure oğlumla yarı yarıya yaptık:)

Öğlen mevlüte gittim işte orda film koptu....

3 4 adet parmak börek,2 adet mini pizza ikramlıklardan,1 dilim pasta,1 bardak limonata ....

Bunları yiyince akşam çatladım hiç birşey yiyemedim sadece 2 adet ceviz yedim...

Bir fincanda kahve...

Sanırım bugün kahvaltı dışında ele gelecek hiç birşey yok menüde....

Çok kötü değil yaw. Çok kötü diyince cips çikolata şeker sayıcaksın sandım Hepsi sağlıklı şeyler belki pasta çıkarılabilir ama yediklerin bence iyi. Akşam bişi yememişsin gece acıkma süt falan iç istersen.

Sağlıksız değil de karbonhidratı ve kaloriyi çok almışsın yarın protein alır ertesi gün sebze yersin dengelemiş olursun.Vücudundan atman gerekecek zarralı bir şey yok bir kaç gün tartılma fazla ödem tutar ama 2-3 gün karbonhidrat yemeyerek dengelersin.

merhaba hanimlar, 2015 subat annesi basligini gorunce gozlerimi kocaman açtim :)))
azcik ucundan konu beni bagliyorda dogum kismetse 25 subat gosteriyor sat a gore ..

ilk defa boyle konu gordum,ne yiyorsunuz ne yemiyorsunuz, benide gaza getirin hayriniza
4 kg aldim çok deil gibi duruyor ama benim diyabet riskim var onceki hamilelikden ve aile geçmsinden dolayi, o yuzden çok kokruyorum , tatliyla aram yok pek
ama ekmek yiyorum maaalesf

yuruyus yapmaya çalisiyorum elimden geldigi kadar ama çok yoruluyorum iki adim atinca
baska ne desem bilmiyorum siz sorun ben soyleyim

Canım börek falanda çok sağlıklı değil yağlı yağlı ama dediğin gibi şeker çikolatadan daha iyi haklısın:)Saat 23.00 ü geçti ama hala tık yok acıkmak gibi...Ne yemişim bea:)

Evet canım sırf hamur işi....Yarın protein ve et ağırlıklı...Ve bayram geliyor sebze zor ama arife günü en azından dengelemek lazım haklısın..Yarın doktora gidicem ben tartılmasam bile doktor tartar off yandım ben

Hoşgeldin canım:)4 kilocuk ne güzel:)Ben 22.haftaya girmiş bulunuyorum bugün ve tam 7 kiloya ulaştım ağlamak istiyorum...Sende listeni bizimle paylaş eleştri övgü hepsi var bizde:)

bugun 19+0 olmam lazim, ilk hamileligimde saaatleri sayardim hafta degisecek diye , simdi evdeki çocuklarda bu garibana sira gelmiyor , 20 haftalik oluyorum galiba ..

bi dusuneyim ne yedim bugun :)

kahvalti, patates rendelyip yumurta kirmistim,uzerine peynir, yanina zytin ekmek çay vs ( gun içinde çay khve tuketmem sadece kahvaltida 1 br çay içiyorum, yarim kup seker atarim )

oglen guveç tursu ekmek

aksam az yedim kalan guveçden
aralarda biskuvi attim agzima ama saymadim valla aslinda yasak bana CISS
1 kuçuk dilimde elme yedim bi ara

hepsi bi kenara simdi açim insallah bi br sut keser açligimi

Dygege aramizda 2 hafta var ben kendimde o iki haftada iki kg alacak potansiyeli goruyorum valla esitleniriz merak etme :)

Bence tam buğday makarna tüketmek sakıncalı değil. Diyetisyenler genelde makarnayı ekmek grubundan sayıp tam buğday olanını tercih edin ve öğle öğününde tüketin diyorlar. Sos olarakta domatesi rendele içine hiç yağ koyma karıştır makarna ile ohh mis :) hem lif kaynağı hem nefis hem sağlıklı bence

Kızlar süpersiniz valla güzel besleniyorsunuz, ben bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum sabah : 2 yumurtalı az yağlı menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği. akşam üstü : 1 kır pidesi akşam: 4-5 dilim tavuk kızartma yanına kaç dilim yediğimi hatırlamadığım beyaz ekmek... sonrada 1/2 muz ve 1 mandalina üstüne bir de 1 dilim bitter çikolata. sabah çok geç kalkınca öğle öğünü yalan oldu.. akşam üstü deli gibi acıktım tabii. çarşıdaydım ve bulduğum ilk karbonhidrata saldırdım. akşam da kayınvalidemde ne bulduysam yedim işte. ama sebze aldım bir sürü yarın sağlıklı bir beslenme tablosu yapacam kendime.

Merak ediyorum kahvaltıda paratesli yumurta yemeyen var mı? Amma favori yiyecekmiş herkes tercih ediyor

Yürüyüş ben de yapmak istiyorum ama ban de çok çabuk yoruluyorum. Belki ilk başta sadece on onbeş dakika yürüyüp gelmek iyi olur. Yavaş yavaş artırırız. Ekmek olarak tam buğday ekmeği tercih etmek gerekli hem şekeri dengeliyor hem tok tutuyor hem de diğer ekmeğe göre daha çok vitamin var.

Dışardayken yediğin karbonhidrata üzülme çünkü zaten enerji harcıyorsun çabucak hazmedersin. Tüm gün evde olan birine karbonhidratın fazlası zararlı

Canım o kadar çok börek istiyor ki. İçindeki yağ ne kadar olacak ki ev yapımı olduğu için bence sağlıklı. Arada bir yemek lazım 7 kilo da fazla değil ki kesin yarısı ödemdir kalan yarısının yarısı bebişse sende 1-2 kilo vardır

Karnım acıktı yemek yemeden önce buraya yazayım dedim bu arada yazınca daha sağlıklı besleniyorum
Sabah tereyağında biberli yumurta bir dilim peynir iki dilim tam buğday ekmeği bir şekerli açık çay.
Ara bir adet şeker (bayramlık ) bir ayva
Öğlen erişteli mercimek yemeği ve kuru soğan yiycem bakalım

benim yuruyus dedigimde kisa mesaf zaten, toplayinca 30 dk yi geçiyor , bunada sukur duiyorum, bi kaç kere daha fazalsini yapmak istedim ama bacaklarimda derman yokdu yari yolda eve döndüm geldim .. çocuklarin okulu var, onlari alip biakirken yuruyorum araba almiyorum bahanem oluyor yoksa ozel yuruyuse zor çikarim ben ..

az sonra patatesli borek yapicam e yiycem mecbur, ama kizartip yapacakmisim kocadan istek geldi,yani sagliksiz beslenmeye ornek olurum anca ben size burda

ben 2 ay boyunca karatay yaptim 10 kg kadar evrdim, ( 2 sne eoldu )
keske o gunlere donebilsem ama nerdeee yani diyet olarak donsebilsem

saabhda kahvalti da ekmek peynir zeytin yedim
benim sorunum beyaz ekmek onu birakabilsem ahhh
karatay unun her turlusu zehir diyor, kadin benim yedikleirmi gorse karantinaya alir herhalde beni :)))
ozellikle hamilelere sakinin diyor

Burda çoğu insan Karatay yapmış sonra birlikte yaparız yine belki.

ben de sabah kocaman 2 dilim tam bugday ekmeği ile salçalı biberli tost ve kayısı suyu.
öğlen domatesli şeriye çorbası, bezelye yemeği, pilav, ayran
şimdi de 3 dilim baklava. biraz fazla kaçtı
akşama da ne yicem ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…