ya ben topiği yeni gördüm, ne kadar faydalı bi topik olmuş :)
bende az mı besleniyorum acaba diye soranlardanım.. zaten normalde de yemek yemeği çok sevmeyen biriydim, hamilelikte aş erirsin sürekli yersin dediler, o dönem bi türlü gelmedi.. bugünkü menüm;
sabah kalkınca; 1 bardak süt
işte;çubuk kraker, minik bi kaşarlı biberli marullu sandvich
öğlen evde; haşlanmış patates salatası
ara; bi dilim yaş pasta
akşam; fırın poşetinde tavuk,patates,soğan, bulgur pilavı yoğurt
yatmadan belki meyve
böyle yazınca fena diilmiş aslında :)
normalde zaten süt ve su içmeyi çok severim, o yüzden onlar bana fazladan bişey yapıomuşum gibi gelmiyor, et bi gün olmazsa diğer gün yiyoruz, severim eti. sebze yemekleri iç anadolulu olduğum için çok bilmem, ama idare ediyoruz işte. Kayseriliyim mantıyı affetmemceviz badem vs hiç yiyemiyorum, hiç sevmem.
nasılım sizcee?
ben de sabah kocaman 2 dilim tam bugday ekmeği ile salçalı biberli tost ve kayısı suyu.
öğlen domatesli şeriye çorbası, bezelye yemeği, pilav, ayran
şimdi de 3 dilim baklava. biraz fazla kaçtı
akşama da ne yicem ben de bilmiyorum
ekmeğin bir tarafına salça sürerek yapardım ben çocukken çok yerdim unutmuşum şimdi okuyunca hatırladım..Bende bu aralar sucuklu kaşarlı ketçaplı tosta sarmış durumdayım hem acayip tok tutuyor hemde çok lezzetli oluyor ama yerken vicdan azabı duyuyorum ketçap yüzünden ama engelde olamıyorum kendimeBu salçalı tost nasıl oluyor? Birkaç kişiden duydum ben de bir deniyim
ekmeğin bir tarafına salça sürerek yapardım ben çocukken çok yerdim unutmuşum şimdi okuyunca hatırladım..Bende bu aralar sucuklu kaşarlı ketçaplı tosta sarmış durumdayım hem acayip tok tutuyor hemde çok lezzetli oluyor ama yerken vicdan azabı duyuyorum ketçap yüzünden ama engelde olamıyorum kendime
hepsi tamam da 3 dilim baklavayi nasil yiyabildin :))ben de sabah kocaman 2 dilim tam bugday ekmeği ile salçalı biberli tost ve kayısı suyu.
öğlen domatesli şeriye çorbası, bezelye yemeği, pilav, ayran
şimdi de 3 dilim baklava. biraz fazla kaçtı
akşama da ne yicem ben de bilmiyorum
hepsi tamam da 3 dilim baklavayi nasil yiyabildin :))
benim bu hamilelikden tek $ansim tatliyla aram hiçç yok, bi dilimi bile zor bitirim herhalde, kendimi zorlamam lazim bunun için
ama eski deyin tursu deyin oturup bi kup yiyebilirim :)
bi kizim bi oglum var, cinsiyet tahmini oynuyalim siiznle
yediklerimizle ci siyetin gerçekten alakasi varmi acaba
ben daha bilmiyorum da cinisyeti ...
Ben bugun dikkat ettim beslenmeme:) sabah : 1 haslanmis yumurta 2 dilim hellim peyniri bir biber bir dilim tam bugday ekmegi. Arada bir snickers:/ ogle pirasa yemegi 1 dilim tambugday.aksam bol salata ve balik . simdi de sut ictim. 22.haftamdayim 5.5 kg aldim. Detayli ultrasona bakan dr cok kilo almisin dedi5.5 kg fazlami ya
snickersi saymazsak iyisin tabikiBen bugun dikkat ettim beslenmeme:) sabah : 1 haslanmis yumurta 2 dilim hellim peyniri bir biber bir dilim tam bugday ekmegi. Arada bir snickers:/ ogle pirasa yemegi 1 dilim tambugday.aksam bol salata ve balik . simdi de sut ictim. 22.haftamdayim 5.5 kg aldim. Detayli ultrasona bakan dr cok kilo almisin dedi5.5 kg fazlami ya
senin cinsiyet ne litchi ?Ekşi yiyince kız derler benim de düne kadar tatlıyla aram yoktu habire kabız olunca şekerli suyu falan içerken tatlıya alıştım. Evde yemek çeşidi yapamazken ne tatlı yapsam ki diye düşünüyorum
senin cinsiyet ne litchi ?
kizimda eski yedim onu iyi biliyorum da oglanda ne yedim hiç hatirlamiyorum :)
ayy ne guzelll:) sahliklica gelsin hayirli olsun insallahhAllah izin verirse kız canımdüne kadar limonla çok yakın arkadaştık ama şimdi gelsin baklavalar şekerler
yesil mercimek çorbasi nasil oluyor litchi, kara simsek gibi biseymi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?