2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

sabah peynir zeytin çilek reçerli çay vs..
öğlen olmadan sandviç domates biber labne peynirli.
öğle yemeği: yayla çorba, barbunya, makarna ayran
akşama evde yemek yok bişiler uydurcam

Ayy benim doktorda aynı şeyi düşünüyo yaaa Her seferinde azar işitiyorum Gelecek sefer nolcak bakalım çok korkuyorum

Valla aynen canım gerim gerim gerildim şimdiden

Bizimde sabah kahvaltimiz
4 dilim ekmek zeytin peynir domates bol yesillik bal kaymak
Ara ogunde
Meyveli yogurt kuru meyveler
Ogle yemegimiz
Tarhana corbasi borek meyvesuyu ve meyve
Aksama allah kerim ama tabi aksama kadar daha cok yeriz biz :)

Ohhh mis ne güzel afiyet olsun canım benim:)

sabah peynir zeytin çilek reçerli çay vs..
öğlen olmadan sandviç domates biber labne peynirli.
öğle yemeği: yayla çorba, barbunya, makarna ayran
akşama evde yemek yok bişiler uydurcam

Çok sağlıklı olmuş canım yarasın bebişe:)

Bugün ki menüm:

Sabah 1/2 simit,1 dilim peynir,domates salatalık biber,zeytin 4 5 adet,bir bardak elma suyu...

Öğlen 1 kepekli tost peynirli ve domatesli bir bardak ayran

Ara 1 kit kat çikolata:)) 2 ceviz biraz kuru üzüm

Akşam 1 tabak tavuk yemeği patatesli bol salata yoğurt ve 1 dilim ekmek

Gece de 1 armut ya da 1 elma yerim :)

Bugün çok kuru yedim salata dışında midem oldu taş gibi..İnşallah yarın yine bağırsaklarım kitlenmez

Ya nasıl bu yemeyle çok kilo alıyorsunuz? Tamam hamurişi tatlı yemem filan ama kallafi yemek yerim ben 3 kilo aldım.gerçi beni tanıyanlar damak tadımı sası olarak tanımlıyor.Tatsız tutsuz yemeklere, yağsız peynirlere sebze haşlanmalarına bayılırım onlarla doyarım ama iyi yerim.

Cnm ben 9 bucuk kilo.aldim

Canım zaten kilo aldıran şeyler tatlı ve hamur işi:))Tatsız tuzsuz yemek haşlama sebze ile nasıl kilo alacaksın:))Doktorlar bile önce tatlıyı ve hamur işini kesin diyor..Bende tatlısız ve hamur işi olmadan bir hayat düşünemiyoruz...Tuzsuz yemek asla yemem...Yoğurda bile tuz atarım domatesi tuzlar öyle yerim al sana ödem...Sonra peynirin en yağlısını sebzenin en zeytinyağlısını yerim:)Daha ne olsun canım benim:)Benim diyetisyenim haşlama sebzeyi istersen 1 kilo oturup ye dedi:)Yani iyi yemekse onu istediğin kadar yesende kilo almazsın :)

Bende 7 handecim neden acaba:)

Biraz önce iki bakla karam çikolata attım yine ağzıma:)Bir de badem şekeri:)50 100 kalori derken al sana kilo:)
Ahaha biz senle kapisicaz zaten doguma kadar :) ama ben uc hafta once 9 kiloydu simdi olmustur 13 falan

Vallahi güzel anlatmışsın damak tadın sağlam demekki canım çekecekti neredeyse ohhh afiyet olsun ama şurdan düşünelim 2 erkek her halükarda eritir

Vallahi güzel anlatmışsın damak tadın sağlam demekki canım çekecekti neredeyse ohhh afiyet olsun ama şurdan düşünelim 2 erkek her halükarda eritir

İlkinde erittik inşallah bunda da erir canımcım:)Ben sana bir bol zeytinyağlı sebze pişireyim yanına elde börek açayım göndereyim seni hızla şişireyim en iyisi:))

Bizimde sabah kahvaltimiz
4 dilim ekmek zeytin peynir domates bol yesillik bal kaymak
Ara ogunde
Meyveli yogurt kuru meyveler
Ogle yemegimiz
Tarhana corbasi borek meyvesuyu ve meyve
Aksama allah kerim ama tabi aksama kadar daha cok yeriz biz :)

4 dilim ekmek ve sonrasında börek mi? Sanırım ben bu kadar yemiyorum

Benim de kahvaltım şu şekilde;
Saat 06:45, 1 yumurta, 3-4 dilim domates, 3-4 dilim peynir, 6-7 zeytin,2 çeşit reçel, 5-6 tane ceviz,
az bişy terayağı bal 1 baradak çay veya 1 çay bardağı süt;
Öğle yemeğini kurumda yediğim için yemekler çok kötü çıkıyor maalesef çorba ve 3-4 dilim ekmekle geçiştiriyorum evden börek falan getirisem onu yiyorum, akşamda mutlaka et yemeği haftada 1 veya 2defa balık(hergün olsa yerim :))) )

19. haftamdayım 5 kilo aldım 54 kilo oldum..

Merhaba kızlar:)
Bugün ki kahvaltımı yazayım :)

Sabah 2 kuru kayısı bir su bardağı ılık su

Kahvaltı 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim tulum ve ezine peyniri,domates salatalık biber,4 zeytin,1 kaşık tahin pekmez,1 çay bardağı süt
ve üzerine bir türk kahvesi:)

dün akşamdan başliyim bari : et suyu çorba. hakiki ama ev yapımı kendim yaptım. Haşlama tavuk. yoğurtlu makarna salatası. bir de cevizli pastırma mı deniodu ondan.

sabah: salçalı bol kaşarlı tost çay reçel zeytin.
öğlen: mercimek çorbası, tavuk şinitzel, salçalı makarna.
kaçamak olarak cips yicem çok cnm çekti. allahtan kilo sorunum yok
akşama da dünkü menü var yine.

Valla aynen canım gerim gerim gerildim şimdiden

Ayy bu ay ayrıntılı için başka doktora gitmiştim. Bugün aradı normal doktorum kaç kilo oldum diye soruyo Telefonda az daha kalp krizi geçirecektim yine azarlıycak diye. 1.3 kilo almıştım. İyi normal dedi. Geçen ay 1.5 kilo diye resmen demediği kalmamıştı Ayy manyak mı acaba bu kadın

evet canım maydonuz rahimdeki kasları harekete geçiriyor ama fazla yemiyorum azar azar.

ne yapayım tatlım o kiloları verene kadar neler yaşadıklarım dün gibi aklımda.bir musibet bin nasihatten iyidir..

ben ilk hamileligimde cok dikkat ettim…bi dal bile yememistim..simdi arada azicik yiyorum cok sukur…nanede ayni sekilde arada yiyorum…

dogru soyluyorsun tabiiki..ama biliyor musun? Ne kilolar ne sonrasi, hic birsey bebegimizin sagligindan onemli degil tabii..Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…