Ayy benim doktorda aynı şeyi düşünüyo yaaaHer seferinde azar işitiyorum Gelecek sefer nolcak bakalım çok korkuyorum
Bizimde sabah kahvaltimiz
4 dilim ekmek zeytin peynir domates bol yesillik bal kaymak
Ara ogunde
Meyveli yogurt kuru meyveler
Ogle yemegimiz
Tarhana corbasi borek meyvesuyu ve meyve
Aksama allah kerim ama tabi aksama kadar daha cok yeriz biz :)
sabah peynir zeytin çilek reçerli çay vs..
öğlen olmadan sandviç domates biber labne peynirli.
öğle yemeği: yayla çorba, barbunya, makarna ayran
akşama evde yemek yokbişiler uydurcam
Bugün ki menüm:
Sabah 1/2 simit,1 dilim peynir,domates salatalık biber,zeytin 4 5 adet,bir bardak elma suyu...
Öğlen 1 kepekli tost peynirli ve domatesli bir bardak ayran
Ara 1 kit kat çikolata:)) 2 ceviz biraz kuru üzüm
Akşam 1 tabak tavuk yemeği patatesli bol salata yoğurt ve 1 dilim ekmek
Gece de 1 armut ya da 1 elma yerim :)
Bugün çok kuru yedim salata dışında midem oldu taş gibi..İnşallah yarın yine bağırsaklarım kitlenmez
Cnm ben 9 bucuk kilo.aldimYa nasıl bu yemeyle çok kilo alıyorsunuz? Tamam hamurişi tatlı yemem filan ama kallafi yemek yerim ben 3 kilo aldım.gerçi beni tanıyanlar damak tadımı sası olarak tanımlıyor.Tatsız tutsuz yemeklere, yağsız peynirlere sebze haşlanmalarına bayılırım onlarla doyarım ama iyi yerim.
Ya nasıl bu yemeyle çok kilo alıyorsunuz? Tamam hamurişi tatlı yemem filan ama kallafi yemek yerim ben 3 kilo aldım.gerçi beni tanıyanlar damak tadımı sası olarak tanımlıyor.Tatsız tutsuz yemeklere, yağsız peynirlere sebze haşlanmalarına bayılırım onlarla doyarım ama iyi yerim.
Cnm ben 9 bucuk kilo.aldim
Ahaha biz senle kapisicaz zaten doguma kadar :) ama ben uc hafta once 9 kiloydu simdi olmustur 13 falanBende 7 handecim neden acaba:)
Biraz önce iki bakla karam çikolata attım yine ağzıma:)Bir de badem şekeri:)50 100 kalori derken al sana kilo:)
Cnm ben 9 bucuk kilo.aldim
Canım zaten kilo aldıran şeyler tatlı ve hamur işi:))Tatsız tuzsuz yemek haşlama sebze ile nasıl kilo alacaksın:))Doktorlar bile önce tatlıyı ve hamur işini kesin diyor..Bende tatlısız ve hamur işi olmadan bir hayat düşünemiyoruz...Tuzsuz yemek asla yemem...Yoğurda bile tuz atarım domatesi tuzlar öyle yerim al sana ödem...Sonra peynirin en yağlısını sebzenin en zeytinyağlısını yerim:)Daha ne olsun canım benim:)Benim diyetisyenim haşlama sebzeyi istersen 1 kilo oturup ye dedi:)Yani iyi yemekse onu istediğin kadar yesende kilo almazsın :)
Vallahi güzel anlatmışsın damak tadın sağlam demekki canım çekecekti neredeyseohhh afiyet olsun ama şurdan düşünelim 2 erkek her halükarda eritir
Bizimde sabah kahvaltimiz
4 dilim ekmek zeytin peynir domates bol yesillik bal kaymak
Ara ogunde
Meyveli yogurt kuru meyveler
Ogle yemegimiz
Tarhana corbasi borek meyvesuyu ve meyve
Aksama allah kerim ama tabi aksama kadar daha cok yeriz biz :)
Yemekten cnmYemekten mi yoksa bünye napıyım aldı mı? Çok yesen de alınmaz gibi o zaman bünyeden.
Cnm benim bogaz bos duramiyo4 dilim ekmek ve sonrasında börek mi? Sanırım ben bu kadar yemiyorum
Cnm benim bogaz bos duramiyo
Valla aynen canım gerim gerim gerildim şimdiden
evet canım maydonuz rahimdeki kasları harekete geçiriyor ama fazla yemiyorum azar azar.
ne yapayım tatlım o kiloları verene kadar neler yaşadıklarım dün gibi aklımda.bir musibet bin nasihatten iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?