2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Teşekkür ederim canım. Ben kimyon koymuyomuşum sanırım ondan köfte gibi olmuyo maydonoz da koymuyodum onu da eklerim.

İnşallah beğenirsiniz canım şimdiden afiyet olsun:)

Hasta falan olmayasın canım. C vitamini al bol bol. Belki direncini artırır.

Çok sağol canım şimdilik iyiyim çok yattığım zaman hani böyle sersemleşir ya insan ancak öğlen kendime geliyorum..Şuanda gayet iyiyim :)

Bugün öğlen :
Uno dilim çavdarlı ekmeğine tost yaptım kaşarlı domatesli yanında bir bardak ayran içtim...

Biraz önce de bir muz ile 4 ceviz 2 3 tane kuru üzüm yedim:)

Akşam canım pişi çekti...3 küçük pişi yanında peynir zeytin domates ve 2 bardak açık çay içtim..Başka da birşey yemem artık...

Akşam canım pişi çekti...3 küçük pişi yanında peynir zeytin domates ve 2 bardak açık çay içtim..Başka da birşey yemem artık...

Afiyet olsun canım. Bizim burda bildiğim bir ekmek fırını yok o yüzden bir ara kendim hamur yapıp pişi pişireceğim bugun yediklerim
Sabah 1 simit, tereyağlı biberli yumurta, peynir, 3 adet karper peyniri, iki adet birer şekerli açık çay
Ara 1 ayva
Ara 5 kesme şekerli su (Dr a gitmeden önce)
Öğle kelle çorbası ekmeksiz
Ara 3 adet finger bisküvi arasına konmuş lokum
Akşam iki kabak dolması 7-8 adet yaprak sarma 3 dolu kaşık yoğurt

Canım nasıl yapıyorsun pişi hamuru paylaşırmısın ?Bende öğreneyim bari:)Bu arada nerde yaşıyorsun ?

Off senin menü bugün harika ötesi olmuş:)Sarmalar dolmalar çorbalar:))Bende gelseydim keşke:)))

Bu arada şekerli suyu neden içiyorsun canım?Bebek oynasın diye mi?Umarım sorunsuz geçmiştir kontrolün:)

Sabah geç uyandım boş günümdü zaten 12 de kahvaltı yaptım sabah 2 dilim tam bugday ekmeği peynir biraz fazla yedim 3 ceviz domates salatalık haşlanmış yumurta.1 saat yürüyüş yapıp geldim ayran bir de armut ve 10 kadar badem akşama tabi acıkamadım daha şimdi yedim.onda da bir kase mercimek çorbası brokoli salatası ve 3 kaşık yoğurt.
Ya sarma dolma yapamıyorum ben ya allahım sana geliyorum diyorum ki hamilelikte biraz geliştireyim kendimi mesela yarın sabah pişi yapıp akşama sarma dolmamı yapsam.oldu bu iş ya yapayım akşama da eşimi yürüyüşe çıkarırım az da olsa erir

Canım ben pişi hiç yapmadım internetten Bakıcam tarifine. O olmazsa puf böreği yapıcam. Onu da yapmadım da annem yaptığı zaman yemiştim şekerli su bende psikolojik oldu. Çok heyecanlandığımı düşünüyorum sanki kan şekerim düşüyo gibi. O yüzden içip gidiyorum Dr kontrolümün her hafta yapılmasına karar verilmişti. Plesentada kanama alanları vardı onun için gittim. Dr istirahat dedi sadece. Sarma dolmaya gelince, koca Bayram geçti bir sarma yiyememiştim annem yapar mutlaka bayramlarda. Ama işte gidemeyince düşünüp durmuştum. Oturdum kendim sardım. İçi hazırladıktan sonra biberle kabakları doldurmak da kolay zaten. Çok yorulmuşum yalnız her zaman yemeğe bekleriz

Ne güzel bir saat yürüyüş yapıyosun. Bana Dr istirahat dediği için yürüyüşü biraz daha erteledim. Bu sefer de azıcık hareket etsem yoruluyorum. Sarma dolma her zaman yaptığım bişi değil canım. Insanın canı çekince yapıyo brokoli salatasını nasıl yapıyosun? Gecen Migros'tan sipariş vermiştim ama sarı renkten hallice brokoli geldi. Gidip yeşilini almam lazım.

Yaşadığım yer ankara canım

Hamile kaldığımdan beri dr her gidişimde nolur hareket etme demesin dinlen demesin diye dua ederek gittim.Hareket etmezse ölecek tiplerdenim hergün yürümeye çalışıyorum.
Brokoliyi de şansıma taze buldum haşlarken yemyeşil suyu çıktı bi ara dedim içsem mi az biraz haşladım küçük parçalara ayırdım havuç rendeledim malum mısır zamanı 1 tane haşlanmış mısır ayıkladım biraz da yeşil soğan doğradım bol limon biraz sarımsak zeytinyağı tuz bir kapta 5 dk karışıp beklettim ki iyice harmanlansın sonra afiyet olsun
Senin dinlenme geçici bir süre mi yoksa doğuma kadar mı ?Eminim çok sıkılıyorsundur :-(

Canım ne kadar az yiyorsun birde üstüne 1 saat yürümüşsün nasıl dayanıyorsun ?Ben bunları yesem herhalde hastanelik olurum seruma bağlarlar beni:))Maşallah valla ne mutlu sana...

Şekerli su yerine meyve suyu falan içsen daha iyi değil mi canım?Ya da ne bileyim meyveli soda falan..Ben hayatımda hiç sarma yapmadım 9 senelik evliyim bir kere deneyeceğim..Dolmayı çok sık yaparım severim:)

Yaşadığım yer ankara canım
Canım Ankara da ekmek fırını neden yok?Çok şaşırdım..Acaba senin bulunduğun yerde mi yok?Çünkü seyranbağlarında olsun tunalıda olsun benim akrabalarım var ve oralarda hep var..

Akşam sütlü irmik helvası yedim 3 4 kaşık cevizli birde...Bu haftadan sonra iştah hızla açılıyormuş ve aşermeler iyice başlıyormuş..Benim ki gerçek oldu galiba

Sabah olsa da kahvaltı yapsak

aynen canım ya bende şuan o moddayım

Sabah poğaça meyve suyu yedim dışardaydım çünkü evde kahvaltı yapamadım.
Sonra 15:00 gibi geldim eve çerez yedim biraz.
Sonra 16-17:00 arası ekmeğe yağ bal sürdüm yedim.
18:00 açlık hissettim kan ,ilacımı içtim.
Kendime ıspanak yemeği yaptım içine 2 havuç rendeledim. bol yoğurtla akşam yemeğinde bir tabak yedim yanına 3-4 dilim tam buğday ekmeği
eşim okuldan geç geldi bu akşam 20-21:00 arası onun gelmesin çay demlemiştim çay içtik.
saat 23-00:00 gibi elma ve mandalina yedim.

şuan saat 01.30 ama ben acıktığımı hissediyorum nolcak bu hallerimiz yavv ben bu gidişle doğuma kadar 100 kilo olurum

Salata çok güzel görünüyor mutlaka deniyeyim. Brokolide kalsiyum falan da varmış. Çok iyi. Plesentada kanama alanları çıktı istirahat verdi Dr. Ne Kadar daha istirahat diyecek bilmiyorum. Ben de günde bes kilometre koşardım. Yürümek yavaş kalırdı bakalım Allahım korusun inşallah bebişleri inşallah daha çok spor yaparız.

Canım fırın benim bulunduğum yerde yok şehre biraz uzaktayım. Kasap da yok mesela. Market var bitane ordan alışveriş yapıyoruz. Şekerli su olayı dedim ya psikolojik oldu. Bakalım meyve suyuna geçerim belki

Bugun sabah portakal suyu, tereyağlı biberli yumurta, simit, 2 adet karper peyniri, bir dilim peynir, 3 minik domates, 2 adet birer şekerli açık çay.
Arada meyva yemeyi düşünüyorum.
Öğlene patatesli börek yapmayı düşünüyorum. Onu da hiç yapmadım. Yufkam var patatesleri haşlıycam. Bana tarif verebilecek var mı?

Canım fırın benim bulunduğum yerde yok şehre biraz uzaktayım. Kasap da yok mesela. Market var bitane ordan alışveriş yapıyoruz. Şekerli su olayı dedim ya psikolojik oldu. Bakalım meyve suyuna geçerim belki
Anladım canım sağlık olsun ev yapımı olan herşey çok daha güzel ve sağlıklı:)Şimdi mis gibi sıkmalık portakallar çıkıyor:)Onlardan alır bol bol sıkar içersin:)

Ne güzel bir kahvaltı olmuş afiyet olsun:)Patatesli börek ben hiç yapmadım ama genelde püre yapıp içine kırmızı biber tuz ve kara biber koyup iç hazırlanıyor canım:)Yapan bir arkadaşımız varsa tarif etsin sana...

Benim gece uykularım kayboldu..Ne güzel bir ara deliksiz uyuyordum yok yine 2 kez uyanıyorum ez az...
Tabi yine sersem gibi kalktım..Acaba akşam 9 gibi yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat onun etkisi varmı diyorum uykummu açılıyor ne anlamadım...

Bugün kahvaltıda 2 kuru kayısı yarım litre su ile içim yanmış:)
1 dilim kepek ekmeği,1 dilim tulum peyniri,4 zeytin,domates,çilek reçeli kaymaklı bir kaşık ve bir bardak süt..

Üstüne tek şekerli bir türk kahvesi :)Ayıldım şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…