ben sucuk yedimm ve yiyorum tabi pişmiş olarak neden zararlı olsn kiBenim canım sabahları sucuk pastırma çekiyor. Yenmesi yasak di mi ikisinin de?
öğlen menusu
- 4 ad ızgara köfte
-1 dilim ekmek
- yarım domates-1 salatalık
- ayran
akşama da balık varmış.
keşke bende ot seven birisi olsaydım. bir kez eşim çok baskı yaptı roka ye dıye cok süper bır yiyecek dedı.
aldım bır parça ama mumkun degıl yutamadım. bünyem alışkın degıl sanırım. bıldıgın çayırdan ot toplamış yemıs gıbı hıssettım.
ben sucuk yedimm ve yiyorum tabi pişmiş olarak neden zararlı olsn ki
sanırım sosis salam gibi çiğ tüketilen gıdalar zararlı pişmişin zararı olmaz
Benim canım sabahları sucuk pastırma çekiyor. Yenmesi yasak di mi ikisinin de?
işlenmiş gıda olduğu için yeme diyorlar. yoksa evde sağlıklı yaparsan hiçbir sıkıntı olmaz. ben de yiyorum gerçi market ürünleri
ben bugun sabah yumurta,peynir bal tereyagı cay vs. klasık kahvaltı yaptım. Yarına kavurmalı yumurta yıcem şimdiden aklıma geldi
öğlen de mercimek çorbası z.fasulye iç pilav yedim
ara öğün yapamadım çok yoğun çalıştım.
akşama da kemik suyu çorba (ev yapımı ) , etli kapuska ve yogurt yemeyı planlıom.
meyve falan hıc yemıorum. zaten sevmezdım sımdı de hıc aklıma gelmıyor
EVET doğru söylüyorsun. ama 100 kilo çok korkunç gorunuyor. insan söylerken bıle utanıyor. sende iyi yemişsin ama. :))kahvaltımı 10-11:00 arası yaptım dayım ziyaretime gelmişti birlikte yaptık.
dünkü aldığım poğaçalardan vardı 5 adet onları koydum sofraya ekmek koydum.
yeşil zeytin beyaz peynir yağla-bal yedim.
3 bardak çay içtim.
3 dilim ekmek iki küçük poğaça yedim.
şuan saat 14.00 ve karnım zil çalıyor
fındık badem antep fıstığı karışımı çerezden yiyorum şuanda kızlar.
15:00 gibi kan ilacımı içerim açlık hissettiğimde
19:00 gibi yemek yeriz akşama, akşama dünkü yaptığım ıspanaktan var yanına tarhana çorbası yapacağım.
20:00 çay faslı oluyor eşimin ben bugün ıhlamur kaynatıcam kendime ıhlamur içerim.
23:00 gibi de meyve faslımız oluyor varsa evde eğer. Evde elma mandalina var onlardan yeriz.
Bu aralar çok et yediğim için yumurta yemiyorum kızlar sabahları.
Evde domates salatalık vs gibi sebze fln hiç bişi yok pazar günü pazarımız var onu bekliyorum. O vakte kadar bakliyat fln pişirerek öle idare edicem.
S Sond canım hoşgeldinz yemek bölümüne
Ya sana sürekli kilo yüzünden dr.lar kızıyor ama bence bunu çok takip kendine stres yapma.
Çünkü 100 kilo ve üzeri hamile kalan bir sürü bayan oluyor onlarda bir şekilde kilo alıyorlar doğuruyorlar.
Benim kuzenin karısı 77 ile hamile kalmıştı 105 kilo ile doğuma gitti. Hİçte takmadı kafasına yedi içti yemeside iyidir yani her zmn iyi yerdi hamile olunca geceleri kalkıp yiyorum diyordu 5. aydan snra. Sana sürekli dr.ların kiloya kızmalarını anlamıyorum diyetisyene yönlendirsin moral vermek yerine böyle tepki vermeleri garip geliyor sen moralini bozma bence bebişin sağlıklı olması önemli olan
bende çiğ lahana ve turşusuna bayılırım ama mümkün değil kapuska yiyemem.Mmmmm kapuska yemeyeli uzun zaman oldu. Lahana iyidir hem şişkinliği de alır. Afiyet olsun canım. Bir ara ben de yapayım.
bende çiğ lahana ve turşusuna bayılırım ama mümkün değil kapuska yiyemem.
Bugün akşam yemeğinde sardalya fileto bir porsiyon yanında bol salata ve iki dilim kadar ekmek yedim:)
kahvaltıdan sonra bir bardak ayran ve 15 badem yedim
öğlen çorbacıya gittim bir kase ezogelin içtim yanında turşu acı biber kara lahana yanına azcık peynir bir dilim ekmek
arakocaman bir elma
akşam yemeği de hamsi ızgara
birazdan bir elma daha yicem galiba
bugünlük bu kadar bu arada lahanda sadece kapuska yerim ve sürekli dolabımda hazır vardır etsiz ama yemeklerin yanına yoğurtla deli gibi yerim oyy pazar olsun dolabım dolsun
Balık sezonu açıldı biz daha alamadık. Hafta sonu alışverişe çıkabilirsek alayım. Sardalya balıkçılarda satılıyor mu? Hiç farketmedim sanırım. Benim bu akşamki yemeyi 7 adet mandalina olduöğlen yemeyin dörde kayınca akşam acıkmadım. Öğlen de zaten dört parça börek yemiştim toplamda bir yufka ediyor.
Canım abartmadığın sürece bence canın ne çekerse ye..Doktorlara kalsak cam kafesler içinde yatıcaz valla....Yok çay içme kahve içme hamur işi yeme simit yeme kola içme...Tamam deli gibi yemeyelim ama hiç tatmadan 9 ayda geçirmem kusura bakmasın benim için daha büyük stres...Ben çayda içiyorm kahvede hamur işide herşeyi...En azından mutluyum ve doktorda çok hareketli mutlu bir çocuk diyor usg ..Benim huzurum ona yansıyor eminim..
hamilelik sürecinde pek kabız olmadım rahatım şükür fakat kabız olmaktan çok korkarım neden bilmiyorum o yüzden böyle patatesli börek filan yiyemiyorum biliyorum ki ciddi sıkıntı yaratacak hem patates hem yufka buna benzer şeyleri kabız olacağım diye yiyemiyorum.Kayınvalidem katmer yapmış ona çağırdı onu da yiyemedim korkuyorum yaa
Kesinlikle katılıyorum sana ya sanki hamile kalmadan önce ben yaşamıyormuşum gibi davranıyor dr lar iyi de benim de zevklerim beni mutlu eden özel hissettiren yiyeceklerim var.Kusura bakmasınlar da hepimiz hayatın içindeyiz bu kadar uyarıcıya nasıl asla kat'a diyebilirsin sigarayı bıraktıysam bi zahmet diğerlerine karışmasınlar ( bırakmadım ara verdim galiba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?