Benim gece uykularım kayboldu..Ne güzel bir ara deliksiz uyuyordum yok yine 2 kez uyanıyorum ez az...
Tabi yine sersem gibi kalktım..Acaba akşam 9 gibi yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat onun etkisi varmı diyorum uykummu açılıyor ne anlamadım...
Bugün kahvaltıda 2 kuru kayısı yarım litre su ile içim yanmış:)
1 dilim kepek ekmeği,1 dilim tulum peyniri,4 zeytin,domates,çilek reçeli kaymaklı bir kaşık ve bir bardak süt..
Üstüne tek şekerli bir türk kahvesi :)Ayıldım şükür:)
Afiyet olsun canım. Sabah kahvaltıda bir dilim ekmek yetiyor mu? Beslenme uzmanı iki dilim demişti ben de iki dilim yiyorum. Bir de her gün yumurta öneriyorlar diye hergün yemeye çalışıyorum. Yalnız şu ceviz işini bir düzene sokmamadım. Bir türlü yiyemiyorum. Balık da alamadım. Omega 3 çok gerekliymiş bebiş kendi omega 3 ihtiyacını annenin stoklarından alırmış. Bizim stoklar da beyindeymiş
hey maşalllah. :) ben patatesi haşlayıp az yağla kırmızı biberle kavuruyorum. sonra normal börek yapar gibi içine koyuyorum patatesi. soğan da koyuyorlar ama soğan yemediğim i,çin koymuyorum.Bugun sabah portakal suyu, tereyağlı biberli yumurta, simit, 2 adet karper peyniri, bir dilim peynir, 3 minik domates, 2 adet birer şekerli açık çay.
Arada meyva yemeyi düşünüyorum.
Öğlene patatesli börek yapmayı düşünüyorum. Onu da hiç yapmadım. Yufkam var patatesleri haşlıycam. Bana tarif verebilecek var mı?
1 poğaça, haşlanmış yumurta , peynir,zeytin, bal, açık 2 çay
Poğaça pek yararlı değil ama bu aralar canım acayip börek çörek tarzı hamurlar istiyor
hey maşalllah. :) ben patatesi haşlayıp az yağla kırmızı biberle kavuruyorum. sonra normal börek yapar gibi içine koyuyorum patatesi. soğan da koyuyorlar ama soğan yemediğim i,çin koymuyorum.
ooo siz burda iyi yazmışsınız. bana da doktor sadece sebze ye dedı ama dınlemedım. sabah sabah sebze mı yenırmıs.
- 1 haşlanmış yumurta
- 3-4 dilim eski kaşar
- bir dilim kavurma
- 3-4 bardan çay
- 2 dilim ekmek.
sonrasında bir mandalina yedim hep susuzum zaten su içmekten içim şişti.
adam sebze ye dedı sıfır sebze goruldugu uzere.
siz ne güzel beslenıyrosunuz.
ben ceviz işini çözdüm
bu çerez satan yerlerde bulabilirsin ceviz üzeri pekmez kaplı şeker sucuğu diye geçiyor rengi kahverengi
geçen gün aldım günde bir kaç küçük parça yiyorum hem çok sağlıklı hemde ceviz yiyebildim bu sayede
sadece ceviz ve pekmez ikisi zaten çok yararlı bi dene istersen
Afiyet olsun canım. Sabah kahvaltıda bir dilim ekmek yetiyor mu? Beslenme uzmanı iki dilim demişti ben de iki dilim yiyorum. Bir de her gün yumurta öneriyorlar diye hergün yemeye çalışıyorum. Yalnız şu ceviz işini bir düzene sokmamadım. Bir türlü yiyemiyorum. Balık da alamadım. Omega 3 çok gerekliymiş bebiş kendi omega 3 ihtiyacını annenin stoklarından alırmış. Bizim stoklar da beyindeymiş
bende henüz birşey yiyemedim canım istemedi ama 4 tane ceviz ve 2 tane mandalinayı götürdüm kahvaltıdan önce :) kabuklu cevizi kırıp yiyebiliyorum ama açıkta satılan cevizleri yiyemiyorum tuhaf bir koku oluyor onlarda o yüzden.
1 poğaça, haşlanmış yumurta , peynir,zeytin, bal, açık 2 çay
Poğaça pek yararlı değil ama bu aralar canım acayip börek çörek tarzı hamurlar istiyor
ooo siz burda iyi yazmışsınız. bana da doktor sadece sebze ye dedı ama dınlemedım. sabah sabah sebze mı yenırmıs.
- 1 haşlanmış yumurta
- 3-4 dilim eski kaşar
- bir dilim kavurma
- 3-4 bardan çay
- 2 dilim ekmek.
sonrasında bir mandalina yedim hep susuzum zaten su içmekten içim şişti.
adam sebze ye dedı sıfır sebze goruldugu uzere.
siz ne güzel beslenıyrosunuz.
Canım benim sabah karnım hiç aç olmuyor sadece bebiş için yiyorum...Ama öğlen açılan iştahım gece yarısına kadar kapanmıyor..Sabah bir dilimde yesem 5 dilimde yesem öğlen 2 de açlıktan bayılmış oluyorum..12 de ara öğün yapmama rağmen..Dolayısıyla bir dilim yiyorum ki zaten açığı fazla fazla kapatıyorum...Benim doktorum hafta da 3 4 gün ye dedi yumurtayı et yiyeceğin gün yumurta yeme dedi..Mesela akşam sebze yiceğim zaman yumurta yememi söyledi...Hem sabah yumurta hem akşam köfte yiyorsan gereksiz dedi...Ben cevizi çok seviyorum hergün 4 adet mutlaka ye dedi doktorum..Balık yemiyorum bende ama cevizden alıyorum sanırım...
Afiyet olsun canım :)
Valla zararlıda olsa bende yiyorum çok seviyorum hele bu ara hamur işi diye ölücem:))
Bende sebze diyince tüylerim diken diken oluyor hatta dün daha yazdım buraya hamur işi ve et olsun bana birazda tatlı tamam:))
Hmm gerçekten lezzetli görünüyor. Bak aklıma bir tarif geldi bir ara yapardım çok. Bir bardak kadar unu teflon tavada kavuşuyorsun yağ yok sadece un. Unun rengi pembeleşmeye başlayınca altını kapatıyorsun. Üzerine alabildiği kadar pekmez koyup yoğuruyorsun. Kulak memesi kıvamından az sert. İçine bolca ceviz koyup top top yapıyorsun ve yiyorsun
hadi yemek olarak yedik sebzeyi de sabah sebze ıle nasıl doyalım. aslında severım domates salatalık ama su gıbı yemısım yememısım bır sey farketmez.Canım benim sabah karnım hiç aç olmuyor sadece bebiş için yiyorum...Ama öğlen açılan iştahım gece yarısına kadar kapanmıyor..Sabah bir dilimde yesem 5 dilimde yesem öğlen 2 de açlıktan bayılmış oluyorum..12 de ara öğün yapmama rağmen..Dolayısıyla bir dilim yiyorum ki zaten açığı fazla fazla kapatıyorum...Benim doktorum hafta da 3 4 gün ye dedi yumurtayı et yiyeceğin gün yumurta yeme dedi..Mesela akşam sebze yiceğim zaman yumurta yememi söyledi...Hem sabah yumurta hem akşam köfte yiyorsan gereksiz dedi...Ben cevizi çok seviyorum hergün 4 adet mutlaka ye dedi doktorum..Balık yemiyorum bende ama cevizden alıyorum sanırım...
Afiyet olsun canım :)
Valla zararlıda olsa bende yiyorum çok seviyorum hele bu ara hamur işi diye ölücem:))
Bende sebze diyince tüylerim diken diken oluyor hatta dün daha yazdım buraya hamur işi ve et olsun bana birazda tatlı tamam:))
Doğrudur canım ama doktor Öz bakmadığı için bize ben kendi doktorumu dinliyorum:))))Birde kıl doktorum benim..Alerji olur birşey olur fırça atar hiç gelemem:))Yumurtadaki protein için et yediğinde yumurta yememek mantıklı ama yumurtada başka bişey daha varmış. Dr öz söylemişti sanırım. Yani o şey sadece yumurtada varmış o yüzden günde bir mutlaka yiyin dedi. O yüzden günde bir tane yiyebilmenin yollarını arıyorum ben de
hadi yemek olarak yedik sebzeyi de sabah sebze ıle nasıl doyalım. aslında severım domates salatalık ama su gıbı yemısım yememısım bır sey farketmez.
Hamile olduğumu öğrendiğimde fıtnes tan çıkmıştım yeni 250 mekik 5 km koşu ,bisiklet ve bir sürü aletin altından yeni çıkmıştım böyle bir durumda öğrendim ben de öyleyimdir yürümezdim hiç koş forrest koşSalata çok güzel görünüyor mutlaka deniyeyim. Brokolide kalsiyum falan da varmış. Çok iyi. Plesentada kanama alanları çıktı istirahat verdi Dr. Ne Kadar daha istirahat diyecek bilmiyorum. Ben de günde bes kilometre koşardım. Yürümek yavaş kalırdıbakalım Allahım korusun inşallah bebişleri inşallah daha çok spor yaparız.
pek önermiyorlar dıye bılıyorum ama o da çiğ olduğundan dolayıdır sanırım.Benim canım sabahları sucuk pastırma çekiyor. Yenmesi yasak di mi ikisinin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?