2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ben saymaya baslarsamm ohooooooo:))
Sabahtan beri dünyayi yedim :)
Baslarda kilo almayan ben 5 kilo aldim sonum hayrola
Sabah beyaz peynirli tost domates salatalik yanına
Sonra bi çikolatali gofret
1 elma
1 mandalina
1 türk kahvesi yanına sütlü tatlı
O lalalala cokkk yiorummmmm

Geçen almıştım bir hafta dolapta durdu yıkamaya üşenmiştim sonra da yardımcı atmış. Yenisini aldım bakalım yarın pişiricem inşallah. Demir'i soruyorum hep ama gereksiz yüklemeye gerek yok dedi. Multivitamin de kullanıyorum ya. Onda da 80mg Demir var ama etkilemiyo demek ki. Dr kabızlık konusunda iki günü geçerse ilaç yazayım dedi. Sulu şeyler ıspanak falan çaresini bulayım artık.

Canım sende kafein alıyorsun demek sadece başka şekilde ....Ben sadece türk kahvesi seviyorum o da zaten kafeini en düşük kahvelerden..Kahvaltıda da çay içmem süt içiyorum hergün..

Benim de sabah içtiğim çay damlatma çay. Aslında sıcak bişi olsun diye sütü sabah içince gaz yapıyo gibi geliyor. Bazen sabahları portakal suyu içiyorum. Çikolatayı sevdiğim ve antioksidan olduğu için kafeini dediğin gibi ondan alıyorum. 150-200mg sınırmış. Mümkün olduğunca sınırın altında kalmaya çalışıyorum.

yiyemiyorum ki tıkanıyorum hemen midem şişio kocaman oluo nie böle oldum anlamadım. herkes iştahım açıldı die ben aynıyım

Bende de iştah yok. Aç kalmamak adına canımın istediğini yemeye çalışıyorum. Sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum öyle aman aman çok yediğim bişey de yok. Hiç şeker kullanmıyorum diye bu aralar şekerli sıcak su içiyorum sadece. Aldırıyorsa o aldırıyordur kiloyu.

Kavurmanın dilimi nasıl oluyor? Canım yulaf denedin mi hiç? Ekmek yerine sütte ıslatılmış yulaf yerdim ben sabahları. Şimdi sabah çeşit olsun diye uğraşınca onu yiyemiyorum ama gün içinde yemeyi düşünüyorum.

Çok güzel bir menü. Afiyet olsun.

Sabah kahvaltısını anca 11:30 gibi yapabildim
Sabah 8:30da dört kayısı iki şekerli bol ılık su vardı bir de.
Kahvaltıda Biraz patatesli börekle kabak kavurma yedim. Acik çay içtim bir şekerli.
Arada çokanat yedim.

Sen çok sağlıklı besleniyorsun,sebze seviyorsun ve azla duyuyorsun.
Çok obur gördüm kendimi. Zaten bozuk bir beslenme şeklim var hamilelikte de iyice belli oldu.

Evet ben pek ağır ağır beslenmem daha doğrusu damak tadım böyledir arkadaşlarıma göre sası sasıymiş.Hep böyleydim hamilelikte gör bak yemediğin şeyleri yiyorsun canın neler istiyor dediler ama hiçç tık yok ne zaman olacak bu aşerme,isteme fütursuzca yeme bilmiyorum.Yine de porsiyonlarım büyüktür ama.

hazır kavurmalar varya yuvarlak. onları dılımlıyorsun peynır gıbı. bır mınık dılım oluyor :)
o hazır kahvaltılık gevreklerı mı dıyorsun. bir sure yedım ama mıdem almıyor daha saman gıbı. ama yulaf kepeğinden ekmek yapıyordum eskıden onu cok sevıyorum mesela ama kım sımdı onunla uğraşacak en ıyısı yememek.

Kahvaltılık ama sadece yulaf. Etinin yulafını alıyorum tadı güzel. Tam adı eti yulaf ezmesi. Öbür Mısır gevreği ya da müslileri ben de sevmiyorum. Bunda sıfır yağ bol protein var.

Hazır kavurmaya markette hiç rastlamadım. Salam sosis reyonunda falan mı oluyor acaba? Bir ara denemek isterim

Ben de genelde sebzeyi severim. Özellikle kereviz enginar kabak lahana çok hoşuma gider. Ancak evde pişiremiuorum pişirsem kendim yemek zorundayım eşime ayrı pişirmem lazım. Tamamen ayrı damak tadına sahibiz. O yüzden açıkcası yorulmamak adına o ne seviyorsa onu yapıyorum ben de onu yiyorum.

Şimdi öğlen yemeği
Birkaç kaşık yulaf ve süt, iki dilim peynirli börek, su.

Öğlen ne yediğimi utanarak söylüyorum
Burger king big king extra menü

Bu akşam ne bol meyve süt ve ekmeksiz kabak ile telafi edicem

Hazır kavurmaya markette hiç rastlamadım. Salam sosis reyonunda falan mı oluyor acaba? Bir ara denemek isterim
kahvaltılıkçılar varya ordan alıyoruz. marketlerdeki güzel olmuyor. hem o pişmiş et zararsız.
eşim sadece pazar günleri kahvaltı yapıyor. o nedenle piyasada ne kadar kahvaltılık varsa hepsını eve taşıyor. sonra devamını ben h.içi hüpletiyorum.

yazdıklarının hiçbirini yemıyorum.

Öğlen ne yediğimi utanarak söylüyorum
Burger king big king extra menü

Bu akşam ne bol meyve süt ve ekmeksiz kabak ile telafi edicem
kabağın korkusuna öğlen sevdıgım bır sey yıyeyım dedın galıba.
benım sımdıye kadar bozan bır sey olmadı. aksama bozmazsak ıyı gıdıyor böyle.

kabağın korkusuna öğlen sevdıgım bır sey yıyeyım dedın galıba.
benım sımdıye kadar bozan bır sey olmadı. aksama bozmazsak ıyı gıdıyor böyle.

Yok ya zaten o kabak var ya yalan oldu benim pişti ama yiyen yok:)Bugünde yemezsem artık kabak canlanacak ağlayacak:))

yazdıklarının hiçbirini yemıyorum.

Bir ara kan gruplarına göre yeme şekli okumuştum. Senin kan grubun 0 mı canım? 0 olanlar eti güzel hazmediyormuş ve et çoğunlukla yemeliymiş. Benim A grubu ve bu gruptakilerin mide asidi az olduğu için sebzeyi daha iyi hazmedermiş. B grupları ise en şanslı olanı ne yese hazmedermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…