ıspanak yesene . akşam yemeğınde yıyınce sabah garantı. sık sık bence oyle seyler yemelısın. bende demır hapını ıcmesem hep senın gıbı oluyorum. keşke sende ıcsen neden vermıyor doktorun acaba.
Canım sende kafein alıyorsun demek sadece başka şekilde ....Ben sadece türk kahvesi seviyorum o da zaten kafeini en düşük kahvelerden..Kahvaltıda da çay içmem süt içiyorum hergün..
keşke bende senın yerınde olsam. kılo almam lazım desem. off neler yerım neler.
yiyemiyorum ki tıkanıyorum hemenmidem şişio kocaman oluo nie böle oldum anlamadım. herkes iştahım açıldı die ben aynıyım
ben akşam hamsi yedim. çok sevmem ama çok yemişim gece boyu mıdem bulandı. ama kötü tarafı yanında gazlı içecek ve pide yedim. bundan sonra ekmek sadece sabahları var akşam kızdım kendime.
sabah
- 1 dilim kavurma
- 1 yumurta
- biraz peynir
- muz,elma
- çay
ekmek yoktu evde aldırmadım bende. aslında eskiden alışkındım ekmeksiz hayata. bir yıl ağzıma ekmek sürmedim tadını unutmuştum .insan ne kadar çok yerse o kadar istiyor karbonhidratı.
acıktım öğlen yemeğini yedim mecburen. ben dukan diyetinden meraklıyım yedıklerımı yazmaya buraya da yazıyorum çabucacık.
öğlen
- mercımek çorbası
- tavuk sote
- 1 bardak süt.
- 1 salatalık
lokantaya ekmeği geri götür dedım dayanamaz yerdim .
yine sebzeden yoksun
Sen çok sağlıklı besleniyorsun,sebze seviyorsun ve azla duyuyorsun.
Çok obur gördüm kendimi. Zaten bozuk bir beslenme şeklim var hamilelikte de iyice belli oldu.
hazır kavurmalar varya yuvarlak. onları dılımlıyorsun peynır gıbı. bır mınık dılım oluyor :)Kavurmanın dilimi nasıl oluyor? Canım yulaf denedin mi hiç? Ekmek yerine sütte ıslatılmış yulaf yerdim ben sabahları. Şimdi sabah çeşit olsun diye uğraşınca onu yiyemiyorum ama gün içinde yemeyi düşünüyorum.
hazır kavurmalar varya yuvarlak. onları dılımlıyorsun peynır gıbı. bır mınık dılım oluyor :)
o hazır kahvaltılık gevreklerı mı dıyorsun. bir sure yedım ama mıdem almıyor daha saman gıbı. ama yulaf kepeğinden ekmek yapıyordum eskıden onu cok sevıyorum mesela ama kım sımdı onunla uğraşacak en ıyısı yememek.
Evet ben pek ağır ağır beslenmem daha doğrusu damak tadım böyledir arkadaşlarıma göre sası sasıymiş.Hep böyleydim hamilelikte gör bak yemediğin şeyleri yiyorsun canın neler istiyor dediler ama hiçç tık yok ne zaman olacak bu aşerme,isteme fütursuzca yeme bilmiyorum.Yine de porsiyonlarım büyüktür ama.
kahvaltılıkçılar varya ordan alıyoruz. marketlerdeki güzel olmuyor. hem o pişmiş et zararsız.Hazır kavurmaya markette hiç rastlamadım. Salam sosis reyonunda falan mı oluyor acaba? Bir ara denemek isterim
yazdıklarının hiçbirini yemıyorum.Ben de genelde sebzeyi severim. Özellikle kereviz enginar kabak lahana çok hoşuma gider. Ancak evde pişiremiuorum pişirsem kendim yemek zorundayım eşime ayrı pişirmem lazım. Tamamen ayrı damak tadına sahibiz. O yüzden açıkcası yorulmamak adına o ne seviyorsa onu yapıyorum ben de onu yiyorum.
kabağın korkusuna öğlen sevdıgım bır sey yıyeyım dedın galıba.Öğlen ne yediğimi utanarak söylüyorum
Burger king big king extra menü
Bu akşam ne bol meyve süt ve ekmeksiz kabak ile telafi edicem
kabağın korkusuna öğlen sevdıgım bır sey yıyeyım dedın galıba.
benım sımdıye kadar bozan bır sey olmadı. aksama bozmazsak ıyı gıdıyor böyle.
yazdıklarının hiçbirini yemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?