H.sonları benim kahvaltılar öğlen yemeği ile birleşiyor biraz abartı oluyor.
- Sahanda iki yumurta tereyağlı
- Simit
- Domates
- kalar
- kavun
- sınırsız çay
Ben kesin 110 kg olcam doğuma kadar off
Uzunnnnnn zamandır kendimi böyle alıştırdımEtli türlü suyu kilo mu yaparmış? Boşver bansaydın ekmeğine güzel sulu yemek. Bu arada Elmalı kurabiyeyi kendin mi yaptın canım? Yoksa mulino bianconun cuor di mela sı mı? Ay ne getirdik ondan buraya paket paket. Çok güzel bişidi.
Uzunnnnnn zamandır kendimi böyle alıştırdımhamile olmasam belki oda belki yer ama yakmaya çalışırdım
Kiloyu sevmiyorumşu an 3 kilo almışım onu bile çok görür oldum... Yok yok canım elde kendim yapıyorum hazırlarını eve sokmamaya Özen gösteriyorum, sadece çok acil çıkmışsam evden kahve + cruvasan yiyorum
Ama sen çalışıyorsunKendin yapınca daha lezzetlidir. Afiyet olsun canım. Bizde de herşey genelde hazır alınıyor. Günlük Pratik yemekler yapabiliyorum sadece zorlarını da ayda yılda bir
Ne güzel uzun zamandır benimde canım istiyor etsiz hiç yemedim nasıl yapıyorsun???Bende kafama göre canım isterse hazır alırım keyfim varsa evde yaparım..Yarın evde çiğ köfte yapıcaz eşimle:)Tabi ki etsiz etli hayatta yemem zaten..Bol yeşillik ile bakalım nasıl olacak:)
Ne güzel uzun zamandır benimde canım istiyor etsiz hiç yemedim nasıl yapıyorsun???
Bende yazayım :)
10:00
Sucuklu omlet 3 kaşık
2 dilim ekmek
Domates, salatalık
Zeytin
Ara
13:00
1 elma ve mandalina
Akşam
16:00
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık patates köfte fırında
Bol salata
1 saat yürüyüş
20:00
Yarım elma
Selam kizlar. Guzel topik olmus da ben okudukca aciktim. Gozumun onune tost geldi gitmiyor. Oy oyy istahinizi nasil kontrol ediyorsunuz bir soyleyin bana
Tamam canım bekliyecem :)Canım bizde ilk kez denicez ama bir arkadaşım evde yapıyor çok iyi biliyor her seferinde getiriyor ama artık bende kendim yapmak istiyorum..Yarın ondan tam anlamıyla öğreneyim buraya yazarım detaylı anlatırım canım:)
Canım bizde ilk kez denicez ama bir arkadaşım evde yapıyor çok iyi biliyor her seferinde getiriyor ama artık bende kendim yapmak istiyorum..Yarın ondan tam anlamıyla öğreneyim buraya yazarım detaylı anlatırım canım:)
2 senedir böyle alıştım, erken yatıp erken kalktığımdan bana az gelmiyorAy ben bunları yesem kesin beni seruma bağlarlar herhalde
Canım nasıl dayanıyorsun hep mi böyle az yerdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?