2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

H.sonları benim kahvaltılar öğlen yemeği ile birleşiyor biraz abartı oluyor.
- Sahanda iki yumurta tereyağlı
- Simit
- Domates
- kalar
- kavun
- sınırsız çay
Ben kesin 110 kg olcam doğuma kadar off

Canım bende pazar kahvaltılarına bayılırım aslında ama dün akşam ağır yedim zaten şiş kalktım bence güzel bir kahvaltı olmuş akşam bir sebze yesen kurtarırsın aslında...
Kaç kilo aldın şimdiye kadar?Doğumdan sonra güzel bir rejim hepsini vericez inşallah....

Bu arada bende sabahtan daha bir türk kahvesi birde soda içtim..Şimdi doğumgününe gidicem orda da en az bir çay bir kahve....Bu konuda malesef kendime hakim olamıyorum.Kahve çay içiyorum...

Uzunnnnnn zamandır kendimi böyle alıştırdım hamile olmasam belki oda belki yer ama yakmaya çalışırdım
Kiloyu sevmiyorum şu an 3 kilo almışım onu bile çok görür oldum... Yok yok canım elde kendim yapıyorum hazırlarını eve sokmamaya Özen gösteriyorum, sadece çok acil çıkmışsam evden kahve + cruvasan yiyorum

Kendin yapınca daha lezzetlidir. Afiyet olsun canım. Bizde de herşey genelde hazır alınıyor. Günlük Pratik yemekler yapabiliyorum sadece zorlarını da ayda yılda bir

Selam kizlar. Guzel topik olmus da ben okudukca aciktim. Gozumun onune tost geldi gitmiyor. Oy oyy istahinizi nasil kontrol ediyorsunuz bir soyleyin bana

Kendin yapınca daha lezzetlidir. Afiyet olsun canım. Bizde de herşey genelde hazır alınıyor. Günlük Pratik yemekler yapabiliyorum sadece zorlarını da ayda yılda bir
Ama sen çalışıyorsun ben evdeyim, evde olan ne yapar kurabiyeyi oğlana yaptım okula giderken söylüyorum ne istersin diye oda söylüyor anne şunu yap bunu yap diye hoşuna gidiyor seviniyor eve gelince

Biliyor musun o abur cuburlar değilmi bir zamanlar benim psikolojimi alt üst eden şimdi almıyorum da yemiyorum, daha çok sağlığıma dikkat ediyorum :)

iyi akşamlar kızlar.

Sabah: 11:00 da eşimle güzel bir kahvaltı yaptık kahvaltılarla ile zeytin baya yedim peynir yedim ballı ekmek yedim biraz pekmez yedim. sonra pazar gidip geldik.

14:00 ilaç içtim kan ilacını .

15.30 da yoğurtlu çorba içtim bir kase.

18:00 da çay demledik içtik kocişimle sağlıksız bişi yedim cips yedim canım çok istedi. 3 bardak çay içtim.

20:00 çerez yedik.

saat şuan 22.30 ve akşam yemeği yememiştik çay fln içince acıkmamıştık şimdi bnm midem kazınıyor.
Dünden kalan bizim köy usulu peynirli makarna var onu ısıtıp yicez.

bugün öğünleri ters düz ettik kocişle

Kızlar selam..Bugün doğumgünü vardı çok abartmadım aslında çünkü beğendiğim şeyler yoktu..
1 ince dilim meyveli pasta,1 tek kurabiye,1 pamuk poğaça ve bir bardak çay

Midem bunları yiyince deli gibi yandı hala da geçmedi....

Akşam patlıcan musakka bir tabak,cacık ve salata yarım dilim ekmek...

Ve gece 2 mandalin....

Bugünlük bu kadar...

Bende kafama göre canım isterse hazır alırım keyfim varsa evde yaparım..Yarın evde çiğ köfte yapıcaz eşimle:)Tabi ki etsiz etli hayatta yemem zaten..Bol yeşillik ile bakalım nasıl olacak:)

Bende bugün 2 kahve ve 2 çay içtim malesef abartı oldu biraz ama ara sıra kaçamak olur böyle:)

Bende kafama göre canım isterse hazır alırım keyfim varsa evde yaparım..Yarın evde çiğ köfte yapıcaz eşimle:)Tabi ki etsiz etli hayatta yemem zaten..Bol yeşillik ile bakalım nasıl olacak:)
Ne güzel uzun zamandır benimde canım istiyor etsiz hiç yemedim nasıl yapıyorsun???

Bende yazayım :)

10:00
Sucuklu omlet 3 kaşık
2 dilim ekmek
Domates, salatalık
Zeytin

Ara
13:00
1 elma ve mandalina

Akşam
16:00
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık patates köfte fırında
Bol salata

1 saat yürüyüş

20:00
Yarım elma

Ne güzel uzun zamandır benimde canım istiyor etsiz hiç yemedim nasıl yapıyorsun???

Canım bizde ilk kez denicez ama bir arkadaşım evde yapıyor çok iyi biliyor her seferinde getiriyor ama artık bende kendim yapmak istiyorum..Yarın ondan tam anlamıyla öğreneyim buraya yazarım detaylı anlatırım canım:)

Ay ben bunları yesem kesin beni seruma bağlarlar herhalde

Canım nasıl dayanıyorsun hep mi böyle az yerdin?

Selam kizlar. Guzel topik olmus da ben okudukca aciktim. Gozumun onune tost geldi gitmiyor. Oy oyy istahinizi nasil kontrol ediyorsunuz bir soyleyin bana

Aslında canımızın istediğini yiyoruz. Buraya yazdıkça daha kontrollü olduğumu farkettim. Şeker sayılarım düştü mesela

Tamam canım bekliyecem :)

Ben de cok sevinirim tarife

Benim sabah kahvaltım
Tereyağlı pastırma
Iki dilim beyaz ekmek
Birer şekerli iki açık çay
Ara on tane civarı kestane
Öğle yemeği üç dilim tam bugday ekmeği kaşarlı ve domatesli (fırında)
Üç kaşık yoğurtla hazırlanmış sodalı ayran
Ara küçük bir tabak lahana turşusu
Ara bir adet armut
Akşam beş altı adet kestane az çekirdek (bir avuç kadar)
Şimdi süt

selam hatunlar iyi geceler
ben bu konuyu aktif gormeyince yazmayi unutyorum

valla hep zarar hep ziyan dise deger bisey yemedgim herhalde ben bugun
5 kg aldim toplamda

litchi kiz o ne sen bisey yememisin, o ydigin karnindaki el kadar bebege bile yetmez :))
kestaneden baska bisey yok kiz yediign
hani meyva sebze et yumurta protein bilmemnesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…