2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

A benimde klasik kan işte. Hazmedemiyorum zaten hayatım boyunca kabızdım.
Bende akşam bulgur,taze fasulye, patates ve yeşil mercimekli sulu bir yemeğimiz var. Yöresel. Ondan yedim.
Görünüşte değişik görünebilir ama aşırı lezzetli.

Mmmmm çok besleyici gözüküyor. Bir ara tarifini alalım biz bu akşam sanırım dışarda yicez. Aslında şimdiden uykum geldi ne zaman gidicez bilmiyorum.

Canım birkaç gündür lahana turşusu istiyordu. Karışık bir turşu aldım içinden lahanaları çıkardım yiyorum bu arada lahana turşusu da kabızlığa iyi gelirmiş. Bingo

Hıı özel gün. Afiyet olsun.

Sagol canım benim. Biz akşam yemeğini genelde çok geç yeriz. 21:00-22:00 arası olur. Bakalım belki bu akşamki dört başı mamur yemeği yarın öğlene kaydırabilirim bu akşama da kavurma yaparım diye düşündüm.

Akşam yemeğim 1 tabak zeytinyağlı kabak 1 dilim ekmek ve yoğurt..
Zorla yedim hala tokum...Akşama doğruda bir kaç kaşık irmik helvası yemiştim birde soda..Baya tuttu..Şuanda patlamak üzereyim...

Uzun zaman sonra bende yazayım

Kahvaltı
2 yumurta
6 zeytin
Yeşillik, domates salatalık
2 çatal peynir
Kepek ekmegi 2 dilim
1 bardak şekersiz Çay

Ara
2 mandalina

Akşam
2 kaşık pilav
Etli türlü suyu kilo yapar diye çatalla yedim oda 6-7 kaşık gelir
1 bardak ayrn

Ara
3 elmalı kurabiye
1 bardak süt mide yanmasına iyi gelir belki dedim ama yok işte

Etli türlü suyu kilo mu yaparmış? Boşver bansaydın ekmeği ne güzel sulu yemek. Bu arada Elmalı kurabiyeyi kendin mi yaptın canım? Yoksa mulino bianconun cuor di mela sı mı? Ay ne getirdik ondan buraya paket paket. Çok güzel bişidi.

Günaydın kızlar :)Mutlu hafta sonları:)Güzel güzel beslenelim bugün:))

Bugün kahvaltım:1 dilim beyaz fırın ekmeği özlemişim:)Tam tahıldan fenalık geldi valla:)
1 dilim ezine
2 3 dilim kadar domates
4 zeytin
1 kaşık sarelle
1 su bardağı süt

Sabah yumurta yoktu şimdi omlet yapıcam bir tane ara öğün gibi onu yicem:)

Sabah kahvaltıda tereyağlı yumurta, peynir, 3 küçük domates, 1er şekerli iki açık çay. Iki dilim beyaz ekmek.
Ara bir çikolatalı gofret bir çokanat
Ara bir ayva
Saat 16:00 civarı davetliyiz bakalım elektrikli ızgarada et yapıcaklar.

Afiyet olsun canım:)Bugün hem çikolatalı gofret hem çokanat mı yedin arka arkaya yoksa bir tane mi:)

Ara da bir omlet yedim daha yeni acıktım saatler kaydı biraz...
Uno tam tahıllı tost ekmeğine 1 kaşarlı tost ve bir bardak ayran içtim şimdi....

1 saat sonra 2 tam ceviz yicem...

okullar burada eylemlerden dolayı tatil edildiği için bu hafta yemek düzenim,saatlerim bozuldu ne yazık ki..
kahvaltı(saat 11 de): 3 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,10 zeytin,tereyağlı yumurta,1 çorba kaşığı çilek reçeli,1 bardak açık çay ve çaya batırarak yemek suretiyle 10 pötibör bisküvi,3 dilim ekmek
ara(saat 2 de): 1 büyük kase nesfit ballı bademli (içine 1 su brd süt ile), 1 muz
saat 5 te: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye,2 dilim ekmek,1 bardak ayran
saat 8 de de güzel bir menemen yapmayı planlıyorum,canım çok istedi =))
tatillerde düzgün kahvaltı yapabiliyorum ancak,onun dışında sabahçı olduğum için okula gitmeden 1 tane haşlanmış yumurta yiyorum,okulda da ya kaşarlı tost ya da evden götürdüğüm ekmek arası peynir,domates ve salatalığı yiyorum..1 tane de meyve götürüyorum bazen..yemek düzenimin ve yediklerimin çok da iyi olmadığını düşünüyorum..öyle iştahım olduğu için değil aç kalmamak için yiyorum..çok fazla su içemiyorum malesef..kızım Allah'a emanet artık..

Akşam baya bir kaçırdım çok rahatsızım şuanda...
1 porsiyon patates kızartması ev yapımı
1 porsiyon sebzeli tavuk
salata
1 dilim beyaz ekmek
1 bardak fanta

üstüne 1 mandalin 1/2 armut ile 1/2 şeftali

yarım saat yürüyüş yaptım ama çatlayacak gibiyim

Bugün sabah resmen tok kalktım ya ne yemişim akşam:)

2 kuru kayısı ,1 dilim tam tahıllı ekmek,sahanda kaşarlı yumurta,2 zeytin,1 dilim peynir,1 kaşık sarelle,1 bardak süt

Öğlen doğumgününe davetliyiz dolayısıyla bol hamur işi ile pastalı bir öğlen yemeği menüm olacak

H.sonları benim kahvaltılar öğlen yemeği ile birleşiyor biraz abartı oluyor.
- Sahanda iki yumurta tereyağlı
- Simit
- Domates
- kalar
- kavun
- sınırsız çay
Ben kesin 110 kg olcam doğuma kadar off

bu sabah pazar kahvaltısı olarak domates bıberlı kucuk pızzalardan ve peynırlı poaca yedım. bal tereyag beyaz peynır cay ve kavurma yedim. baya tutar beni. şimdi de kestane yicem çayla.
dün akşam ciğer ve patates yedim. pekmezli cevizli kabak tatlısı yedim.
bugün öğlen köfte patates yapcaz. yogurtla falan onu yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…