2 senedir böyle alıştım, erken yatıp erken kalktığımdan bana az gelmiyor
Bende yazayım :)
10:00
Sucuklu omlet 3 kaşık
2 dilim ekmek
Domates, salatalık
Zeytin
Ara
13:00
1 elma ve mandalina
Akşam
16:00
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık patates köfte fırında
Bol salata
1 saat yürüyüş
20:00
Yarım elma
litchi kiz o ne sen bisey yememisin, o ydigin karnindaki el kadar bebege bile yetmez :))
kestaneden baska bisey yok kiz yediign
hani meyva sebze et yumurta protein bilmemnesi
yazayim abri simdi kictihiye laf soyledim kendim yazmadan olamz demi :)
sabah menemen , zeytin peynir ekmek çay
oglen patatesli borek ( valla tesdauf gecen gunde yazmistim ama baya oldu demekki ben buraya yazmayali :)
aksama mercimek çorbasi
arada 1 br sut içtim
meyva yemedim meyvam bitmis maalesef, ben bol bol armut yeyim en iyisi
lavaboyu açici ozel deterjan lar oluyor ama klozeti açarmi hiç bilmiyorum canimYa bişi sorucam saçma gelebilir ama klozete tuvalet kağıdı attığım için sanırım tıkadımnasıl açabilirim bilen var mı? Marketlerde açıcı bişey bulabilir miyim ki
ne kadar yaptinda yiyemedin kiz oyle :)Senin patatesli börekten ilham alıp ben de yaptım hem de ilk defaama yiyemedim birsürü yapmışım.
Valla arkadaşım öyle bir hikayem varki 5.5 senelik evliyim hayatım kiloyla geçti diğer konuya foto yükledim orda 63 kiloyum evlenirken 65 idim bekarken bile kendime bakıyordum. Evlendim yabancı memlekete geldim 6 ayda 82 oldum yiye yiye tabiDaha önce çok yiyordun sonra rejimlemi böyle yemeye başladın canım?Kaç kilo hamile kaldın merak ediyorum?
Canım tavuklu patates atıyoruz ya fırına, bende bunlar tavada ağır olur diye fırına attım, patates biber domates köftesi zaten bildiğin o tavada kızartılanPatates köfte hem patates hem köfte mi yoksa patatesle hazırlanmış köfte mi? Biraz saçma soru olduAma patatesle hazırlanmış köfteye tarifini verir misin dicektim
ne kadar yaptinda yiyemedin kiz oyle :)
benim elim aza alisikdir hiç çok yapamam , bizede yeter az artar onuda koca halleder isten gelince
Canım tavuklu patates atıyoruz ya fırına, bende bunlar tavada ağır olur diye fırına attım, patates biber domates köftesi zaten bildiğin o tavada kızartılanyine laf kiloya geldi ağır olmasın diye işte
lavaboyu açici ozel deterjan lar oluyor ama klozeti açarmi hiç bilmiyorum canim
aslinda tuvalet kagidi tikamaz pek, normal peçete yada islak mendil fln attinmi
Gitmeden yazayım bu huy bendede var, bazen iyimi ederim kötümü bilmiyorum :-/Yok da kadın temizlik yaptıktan sonra tuvaleti tekrar temizlemeye üşendim ( böyle takıntımızın biraz temizliğin üstüne temizlik yaparım) neyse oturulan kısma tuvalet kağıtları dizdim birkaç gün öyle kullandım birsürü tuvalet kağıdı atmış oldum işte. Şimdi gitmiyo
Valla arkadaşım öyle bir hikayem varki 5.5 senelik evliyim hayatım kiloyla geçti diğer konuya foto yükledim orda 63 kiloyum evlenirken 65 idim bekarken bile kendime bakıyordum. Evlendim yabancı memlekete geldim 6 ayda 82 oldum yiye yiye tabisonra hamike kaldım 88'le doğuma gittim doğumdan sonra biraz Boğaz tuttum çünkü memlekete gidecektik oğlum 10 aylıktı 74 oldum... Ama bu arada psikoloji berbat her yerim kalıp gibi sarkan bi simit bölgem var, elbiselerim olmuyor.. Taki bir gün tartıya çıktım ne göreyim ben gene 82'lerde, yaza düğün var anamgil var kilolu kadını hayatta sevmez herkes manken gibi Aralık sonu başladım, böyle Yazdığım gibi liste tuttum yürüyüş sporla beraber 22 kilo verdim 6 ay içinde idelim 65 idi ben 58-59'ları gördüm... Abur cuburları keserek daha. Faydası dokundu, kış zamanında olduğu için hiç kimseye söylemedim çevre bu seni kötü etkiliyor, boy uzun kiloda olunca kapı gibiydim... Dalga geçen çok oldu ama şükür Allah'a bu düzeni bozmadan böyle geçti günler.. :) uzun nn oldu
günaydın bayanlar
bugun kahvaltıda klasık peynır tereyagı bal recel zeytın cay vs.. haslanmıs yumurta.
sımdı de pızza sımıt ve cay yedım.
dun aksam ızgara kofte yedım salata ıle. ustune de pekmezlı cevızlı kabak tatlısı yedım.
Bu yemekleri ve tatlıları kendin mi hazırlıyorsun yapan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?