2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ne güzel ben de mutfağı severim ama eve iş getirdiğim için hep pratik şeyler yapabiliyorum. Tatlı yapmayalı uzun zaman oldu mesela :)

Yaptığım dolmayı buzdolabında unutmuşum. Bes gun oluyor. Sizce yenir mi?

Selam millet kahvaltı :
2 kayısı + ılık su
2 tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilime yakın beyaz peynir
2 domates
alabildiğine taze yeşil biber
5 zeytin
sütlü nescafe içtim canım çekti

Bir de midemi üşütmüşüm iştahım kapandı midem bulanıyor nane limon yaptım akşam ama geçmedi :-( ne yapabilirim ?

öğlen kapuska ile cacık yedim. şimdi de 2 tane mandalina yedim. :) akşama da mercımek çorbası ile kara lahana etli sarma yicem

Bende kahvaltıda 2 kuru kayısı,1 bardak süt,1 dilim peynir ve 4 zeytin ile domates yedim..

Öğlen 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği,cacık ve bir dilim ekmek yedim

bir kahve içtim ....

Akşama yemek yapasım yok sade makarna yapıcam üstüne peynir atıp ayranla ya da yoğurt yemeyi planlıyorum...

Çorba çok iyi geliyor. En iyisi mercimek ama ben mercimek sevmeme rağmen artık yiyemiyorum. Tarhana çorbası da iyi geliyor. Geçmiş olsun canım.

Bu akşam benim de pek yemek yapasım yok. Çok yoruldum. Peynirli domatesli sandviç yapayım diyorum bakalım yapabilirsem.

ya ben yemek yapma olayını hiç sevmiyorum eşimle yaparken yine daha zevkli oluyor da tek basıma çok sıkılıyorum..bgn eşim brz gec gelecek diye tek basıma giriştim mutfaga..brokoli corbası ve etli türlü yaptım..belim agrıdı ama ya

Çorba çok iyi geliyor. En iyisi mercimek ama ben mercimek sevmeme rağmen artık yiyemiyorum. Tarhana çorbası da iyi geliyor. Geçmiş olsun canım.

Teşekkür ederim çabucak geçerse sevineceğim ben de tarhana çorbası yaptım deli gibi içicem galiba.

Bu akşam herkeste aynı durum var galiba benim eşim de nöbetçi bu akşam zorla kalkıp yaptım.

tam 2 kase tarhana çorbası
Brokoli haşladım yoğurtla onu yicem ( yalandan yemek )
çorba mideme iyi geldi galiba bir kase daha içicem

İç canım afiyet olsun. Ben de bu akşam tarhana düşünüyordum ama çok yorgunum. Sandviçi zor yaptım boğazım da çok acımış süt içiyorum yanında.

İç canım afiyet olsun. Ben de bu akşam tarhana düşünüyordum ama çok yorgunum. Sandviçi zor yaptım boğazım da çok acımış süt içiyorum yanında.
Aman çorba tam sana lazımmış aslında dinlendirirdi boğazını.Sen de ıhlamur kaynat rahatlatır.

Hadi bugün ben de yazayım bari

Kostur koştur okula gittiğim icin bisey hazrlyamadim o yuzden ogleye yakın gec kahvalti bir simit bir cay iki de zeytin tirtikladim arkadastan
sonra mide yanmasi başladı oglen yiyemedim yiyecek bişey de yok zaten okulda
ikindide bır elma ve kucuk.bir ev pogacasi cay
aksam hamsi salata ve cisss bir bardak kola biraz da ekmek
Dahs bisey yiyemem midem cok yaniyor gordugunuz gibi gayet ozensiz ne bulursan ye modunda benim menu ki çoğunluk boyle gündüz is varsa

Aman çorba tam sana lazımmış aslında dinlendirirdi boğazını.Sen de ıhlamur kaynat rahatlatır.

Kalkamadım ki yattım kaldım. Sırtım da ağrıyo. Yarına yetiştirmem gereken işler var.bilgisayar yatakta ama enerjim iyice kalmamış. Belki yatıp sabah erkenden devam ederim.

Akşama hamsiyi iyi bulmuşsun ben sandviç yapabildim. Benim de sabah kahvaltım iyiydi o kadar.

akşam yemeğinde tereyağlı makarna yoğurt ve salata yedim...

şimdide bir elma

Kalkamadım ki yattım kaldım. Sırtım da ağrıyo. Yarına yetiştirmem gereken işler var.bilgisayar yatakta ama enerjim iyice kalmamış. Belki yatıp sabah erkenden devam ederim.
ne iş yapıyorsun cnm evdemi çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…