ne iş yapıyorsun cnm evdemi çalışıyorsun
Ben de yaziukm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 5 zeytin birsz peynir azcik cilek receli ve ekmek 1bardak sut ara 1 kucuk kurabiye oglen 1 kase mercimek corbasi 1tbk pilav ara 2 kurabiye aksam 5 tane cinekop salata bolca ve malesef bol ekmek
akşam yemeğinde tereyağlı makarna yoğurt ve salata yedim...
şimdide bir elma
Valla tavsiye olunur:) bizim gibi balik manyagi bi aileningonlunu feth ettiAllah çinekop da mı çıkmış
Valla tavsiye olunur:) bizim gibi balik manyagi bi aileningonlunu feth etti
Anladım canım o zaman rahatsın iyi bari:)Üniversitedeydim canım Pazartesi salı derse giriyorum diğer günler raporluyum
Canım ben salata ve cacığı fazla yapıyorum iki gün yiyorum..Bütün hepsini doğrayıp limon ve yağ dökmeden cam saklama kabında saklayabilir istediğin kadar çıkarıp her öğünde yiyebilirsin..Vitamini kaçar diyenler olacak ama zaten bıçak değdiği anda kaçan kaçıyor..Hiç yememekten daha iyidir..Ben cacığıda yoğurt yarılanınca 750 gram kadardan yapıyorum yoğurt kabında bırakıyorum çıkarıp kaseye koyup yiyorum:)Salatayı yapanım olsa ben de yicemay ben çok mu üşengecim acaba. Ya da Dr istirahat verdi diye mi bişiler yapmak istemiyorum. Sabahları hafif yürüyüşler yapıp enerjimi getirmeye çalışayım bakalım.
SeN biraz sehirdisinda oturuyodun sanki guzel ama market medeniyetine uzak:)Ben de balığı çok severim hergün olsa yerim de pek alışverişe gidemiyorum bu aralar. Gidebilsem daha neler alıcam da
Canım olmaz mı aynı dert içindeyim...C.tesiden bu yana 1 kilo aldım bende...Ve anormal yediğimi düşünmüyorum..Bu ay çok hızlı alacağımızı biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum...Şişiyor insan biraz dikkat edip vermeli hemen..Yani sebze meyve salata ile hamur işini falan kesip dengeye koymalı...Kızlaaarr,
son iki gündür yarım kilo yarım kilo 1 kilo aldımNasıl oluyo anlamadım ya. Sizde de böle olduğu oldu mu?
Canım olmaz mı aynı dert içindeyim...C.tesiden bu yana 1 kilo aldım bende...Ve anormal yediğimi düşünmüyorum..Bu ay çok hızlı alacağımızı biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum...Şişiyor insan biraz dikkat edip vermeli hemen..Yani sebze meyve salata ile hamur işini falan kesip dengeye koymalı...
Aaa senin takviminde de ne yazıyomuş bak "Anneler kilo almayı kendilerine sıkıntı yapabilir fakat hamilelik boyunca beslenme bebeğin gelişimi için hayati önem taşır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?