2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ben de yaziukm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 5 zeytin birsz peynir azcik cilek receli ve ekmek 1bardak sut ara 1 kucuk kurabiye oglen 1 kase mercimek corbasi 1tbk pilav ara 2 kurabiye aksam 5 tane cinekop salata bolca ve malesef bol ekmek

Ben de yaziukm bugun sabah 1 haslanmis yumurta 5 zeytin birsz peynir azcik cilek receli ve ekmek 1bardak sut ara 1 kucuk kurabiye oglen 1 kase mercimek corbasi 1tbk pilav ara 2 kurabiye aksam 5 tane cinekop salata bolca ve malesef bol ekmek

Allah çinekop da mı çıkmış

akşam yemeğinde tereyağlı makarna yoğurt ve salata yedim...

şimdide bir elma

Salatayı yapanım olsa ben de yicem ay ben çok mu üşengecim acaba. Ya da Dr istirahat verdi diye mi bişiler yapmak istemiyorum. Sabahları hafif yürüyüşler yapıp enerjimi getirmeye çalışayım bakalım.

Salatayı yapanım olsa ben de yicem ay ben çok mu üşengecim acaba. Ya da Dr istirahat verdi diye mi bişiler yapmak istemiyorum. Sabahları hafif yürüyüşler yapıp enerjimi getirmeye çalışayım bakalım.
Canım ben salata ve cacığı fazla yapıyorum iki gün yiyorum..Bütün hepsini doğrayıp limon ve yağ dökmeden cam saklama kabında saklayabilir istediğin kadar çıkarıp her öğünde yiyebilirsin..Vitamini kaçar diyenler olacak ama zaten bıçak değdiği anda kaçan kaçıyor..Hiç yememekten daha iyidir..Ben cacığıda yoğurt yarılanınca 750 gram kadardan yapıyorum yoğurt kabında bırakıyorum çıkarıp kaseye koyup yiyorum:)

Ben gece bir elma 10 15 tane yeşil üzüm yedim gece...Hımmm birde oğlumdan balık kraker otlandım eşimden de sultani bisküvi.:)Ne pis boğazlı bir aileyiz her akşam ıvır zıvır yeniyor evde ya:))

günaydın bayanlar. bugun kahvaltı da klasık peynır zeytın yanına haslanmıs yumurta olmazsa olmaz hergun mutlaka yıyorum. bugun bir de sucuk yaptım dayanamadım

dun aksam da mercımek corba, etli kara lahana yemeği, patates salatası (cnm cekmıstı ), kabak tatlısı

valla yemeğimi de yiyorum ama kilo alamıyorum

Kızlaaarr,

son iki gündür yarım kilo yarım kilo 1 kilo aldım Nasıl oluyo anlamadım ya. Sizde de böle olduğu oldu mu?

Kızlaaarr,

son iki gündür yarım kilo yarım kilo 1 kilo aldım Nasıl oluyo anlamadım ya. Sizde de böle olduğu oldu mu?
Canım olmaz mı aynı dert içindeyim...C.tesiden bu yana 1 kilo aldım bende...Ve anormal yediğimi düşünmüyorum..Bu ay çok hızlı alacağımızı biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum...Şişiyor insan biraz dikkat edip vermeli hemen..Yani sebze meyve salata ile hamur işini falan kesip dengeye koymalı...

Bugün sabah 2 kuru kayısı 1/2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak süt 4 zeytin ve 1 kaşık sarelle yedim...

Aaa senin takviminde de ne yazıyomuş bak "Anneler kilo almayı kendilerine sıkıntı yapabilir fakat hamilelik boyunca beslenme bebeğin gelişimi için hayati önem taşır."

Aaa senin takviminde de ne yazıyomuş bak "Anneler kilo almayı kendilerine sıkıntı yapabilir fakat hamilelik boyunca beslenme bebeğin gelişimi için hayati önem taşır."

Ay evet sen söylemesen görmüyorum ne dikkatsizim :)Ne yapalım o zaman sıkıntı yapmayalım demi:)

Öğlen yemeğinden önce 2 ceviz ile bir avuç üzüm yedim 10 tane kadar....Ve üzerine 1 tam tahıllı ekmekle kaşarlı tost ve bir bardak süt içtim...

Üstüne yine bir türk kahvesi içtim.

öğlen yemeğinde tel şehriye çorbası, bezelye yemeği, pilav ve mandalina yedim.
öğle yemeğinden önce de meyveli kek ve süt ikilisini götürdüm.
bakalım akşama ne var.

Sabah domates peynirli sandivic cay
oglen gecikmeli de olsa kallavi bi keyif kahvaltisi tereyagda iki yumurta zeytin tahin pekmez peynir ekmek cay ohh ozluyorum böyle kahvalto yapmayi isten yapamiynca
aksam icin tarhana çorbası ve pirasa düşünüyorum zeytinyağlı yapablrsem tabi
arada ceviz kayısı çikolata mandalina yerim herhalde bugun iyi doyurcam bebemi gerci kg alımm acayip hizlandi tirsiyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…