2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

kahvaltı 11:00 da yaptım peynir domates zeytin çay helva ballı ekmek yedim.
Acayıp bir baş ağrım var kızlar ara ara çok artıyor snra biraz hafifliyor bitcek gibi oluyor snra tekrar artıyor güya cam silecektim kalkamadım yerimdem. Mutfak dolaplarını silcem eşimi bekliyorum ben in çık yapmıyım die gelsin bezi yıkar verir bana. Akşama yemekte yok ne yapsam bilemedim

saat 4 oldu daha hiç bişi yemedim açıktım ama halsizlik var kalkamıyorum yerimden geçen hafta acayıp enerjiktim şimdi nie böle oldum bilmiyorum bu hafta hep halsizim

Geç uyandım 12 gibi kahvaltı yaptık klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 domates
tabiki bir sürü yeşşil biber
5 zeytin
3 ceviz
ara bol sütlü kahve
10 badem
bi ara büyükçe elma
dolayısıyla öğle yemeği yok doğrudan akşam geçtim
fırında palamut yapıcam
bol yeşil salata
gece de bir meyve yerim

Biraz önce bir avuç leblebi ve bir cevizli kurabiye yedim....Bir tanede mandalin yicem şimdi..Akşam oğlumun arkadaşına gidicez oturmaya orda birşeyler ikram edilir ve bu yüzden akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum....

Canım boşver mutfak dolabı falan silmeyi. Sonraya kalıversin o da. Şeker ya da tansiyonun ani düşüyorsa o da halsizlik yapabilir. Ara ara birşeyler atıştırmaya fayda var. Kuruyemiş yoğurt meyve falan ye canım.

SeN biraz sehirdisinda oturuyodun sanki guzel ama market medeniyetine uzak:)

Işe çok yakın işte. O yüzden avantajlı ama dediğin gibi şehre uzak alışveriş sıkıntı oluyor. Bazen Migros'tan istiyorum internetten ama oradan da herşey alınmıyor taze mi bayat mı bilemiyorsun.

İşte pratik anne böyle olur Ben evde ne zaman bişeyi çok yapsam o ertesi günler yenmiyor. Geçen börek yaptım yenmedi. Dolma yaptım yenmedi hoş onu sofraya getirmeyi unutmuşum bir de yemek yok diyordum kendi kendime.

kahvalti
peynir zeytin ekmek çay vs klasik kahvalti

oglen kuru fasulye tursu

sonra oturmaya gittim, pogaca salata tursu tatli yedim
aksama da kuru fasulyem var yanina insalahha pilav yemem :)

Bugun sabah iki yumurta bir peynir biraz tereyağında kızarttım. Yanında bir şekerli sıcak su içtim. Yarım ekmeğe yakın beyaz ekmekle tavayı sildim süpürdüm
Ara bir yeşil elma
Beş ceviz
Öğlen iki dilim tam bugday ekmeği arası kaşarla domatesle sandviç yaptım. Yanında su içtim.
Ara bir adet sütlü şeker
Akşam başamel soslu karnıbahar ve su.

kahvalti
peynir zeytin ekmek çay vs klasik kahvalti

oglen kuru fasulye tursu

sonra oturmaya gittim, pogaca salata tursu tatli yedim
aksama da kuru fasulyem var yanina insalahha pilav yemem :)

Nohutu pilavsız yiyebiliyorum da kuru fasulyeyi pek yiyemiyorum. Menün güzelmiş ben de bir ara kuru fasulye yapayım. Hazır turşuyla Et'im de varken

Işe çok yakın işte. O yüzden avantajlı ama dediğin gibi şehre uzak alışveriş sıkıntı oluyor. Bazen Migros'tan istiyorum internetten ama oradan da herşey alınmıyor taze mi bayat mı bilemiyorsun.
Dogru ya malesef.yol avantaji icin katlaniliyo.okurken butun gun yolda gecerdi deli olurdum

Bugun bol glikozlu bi menum vardi:) sabah 4kucuk tatli kurabiye 1koca bardak balli sut,ara 50mg glikoz oglen firinda tavuk patates ara yarim yesil elma aksam kasarli domates corbasi 2.5 icli kofte bolllll salata

Kızlar bazen okuyorum burayı maşallah size, bana göre iyi yiyorsunuz bende dikkat ediyorum aslında her gün sütümü meyvemi cevizimi eksik etmem elimden geldiğince.

Okurken dikkatimi bir şey çekti bir arkadaş sık olarak sucuklu tost diye yazmış adını hatırlamıyorum, sucuk yemek hamilelikte biraz tehlikeli, aman dikkat edin, sucuğun iyi pişmiş olması lazım.

Bugun bol glikozlu bi menum vardi:) sabah 4kucuk tatli kurabiye 1koca bardak balli sut,ara 50mg glikoz oglen firinda tavuk patates ara yarim yesil elma aksam kasarli domates corbasi 2.5 icli kofte bolllll salata

:) ben de sabahları bazen şekere yükleniyorum. Hatta psikolojik olarak Dr a gitmeden önce şekerli su içiyorum bundan sonra azaltayım en iyisi, olur da aniden test yapmak isterlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…