Ne zamandır bakamiyorum bu topige kizlar ya evde ekmek yapaniniz varmi?
kahvaltı 11:00 da yaptım peynir domates zeytin çay helva ballı ekmek yedim.
Acayıp bir baş ağrım var kızlar ara ara çok artıyor snra biraz hafifliyor bitcek gibi oluyor snra tekrar artıyor güya cam silecektim kalkamadım yerimdem. Mutfak dolaplarını silcem eşimi bekliyorum ben in çık yapmıyım die gelsin bezi yıkar verir bana. Akşama yemekte yok ne yapsam bilemedim
saat 4 oldu daha hiç bişi yemedim açıktım ama halsizlik var kalkamıyorum yerimdengeçen hafta acayıp enerjiktim şimdi nie böle oldum bilmiyorum bu hafta hep halsizim
SeN biraz sehirdisinda oturuyodun sanki guzel ama market medeniyetine uzak:)
Canım ben salata ve cacığı fazla yapıyorum iki gün yiyorum..Bütün hepsini doğrayıp limon ve yağ dökmeden cam saklama kabında saklayabilir istediğin kadar çıkarıp her öğünde yiyebilirsin..Vitamini kaçar diyenler olacak ama zaten bıçak değdiği anda kaçan kaçıyor..Hiç yememekten daha iyidir..Ben cacığıda yoğurt yarılanınca 750 gram kadardan yapıyorum yoğurt kabında bırakıyorum çıkarıp kaseye koyup yiyorum:)
Anladım canım o zaman rahatsın iyi bari:)
BEN ÇOK DENGESİZ BESLENİYORMUŞUM
Ne zamandır bakamiyorum bu topige kizlar ya evde ekmek yapaniniz varmi?
kahvalti
peynir zeytin ekmek çay vs klasik kahvalti
oglen kuru fasulye tursu
sonra oturmaya gittim, pogaca salata tursu tatli yedim
aksama da kuru fasulyem var yanina insalahha pilav yemem :)
Dogru ya malesef.yol avantaji icin katlaniliyo.okurken butun gun yolda gecerdi deli olurdumIşe çok yakın işte. O yüzden avantajlı ama dediğin gibi şehre uzak alışveriş sıkıntı oluyor. Bazen Migros'tan istiyorum internetten ama oradan da herşey alınmıyor taze mi bayat mı bilemiyorsun.
Ben yapiyorum Allah guc kuvvet verdikce(masallah diyim )Ne zamandır bakamiyorum bu topige kizlar ya evde ekmek yapaniniz varmi?
Bugun bol glikozlu bi menum vardi:) sabah 4kucuk tatli kurabiye 1koca bardak balli sut,ara 50mg glikozoglen firinda tavuk patates ara yarim yesil elma aksam kasarli domates corbasi 2.5 icli kofte bolllll salata
azdi pilavim zaten ama yedim gitti valla :)Nohutu pilavsız yiyebiliyorum da kuru fasulyeyi pek yiyemiyorum. Menün güzelmiş ben de bir ara kuru fasulye yapayım. Hazır turşuyla Et'im de varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?