tereyaginda nasil kizartiyorsun litchi anlamdim kiz, omlet gibimi oluyor n ben sabah esimle oglana omlet yaptim ama kendime yapmadim yumurta kokuyor gibi geliyor yiyemiyorumBugun sabah iki yumurta bir peynir biraz tereyağında kızarttım. Yanında bir şekerli sıcak su içtim. Yarım ekmeğe yakın beyaz ekmekle tavayı sildim süpürdüm
Ara bir yeşil elma
Beş ceviz
Öğlen iki dilim tam bugday ekmeği arası kaşarla domatesle sandviç yaptım. Yanında su içtim.
Ara bir adet sütlü şeker
Akşam başamel soslu karnıbahar ve su.
massalalah glikoz baya varmis senin menude piki, ben o kadar tatli yiyemiyorum midem almiyorBugun bol glikozlu bi menum vardi:) sabah 4kucuk tatli kurabiye 1koca bardak balli sut,ara 50mg glikozoglen firinda tavuk patates ara yarim yesil elma aksam kasarli domates corbasi 2.5 icli kofte bolllll salata
tereyaginda nasil kizartiyorsun litchi anlamdim kiz, omlet gibimi oluyor n ben sabah esimle oglana omlet yaptim ama kendime yapmadim yumurta kokuyor gibi geliyor yiyemiyorum
karnibahar ve besamel sos eminim superdir , karnibahar ucuz bu aralar mevsimi olmali alip yapayim bari, ama benim çocuklarda yemezki mubaregi , kocada yemezhepsi bana kalack gliba :s
Bugün çok yoruLdum
Aklımda Olanları yazayım
Kahvaltı
3 çatal sucuklu omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
6 zeytin
Domates, salatalık
1.5 bardak şekersiz çay
3 saat ev ve mutfak temizliğinden sonra şekerim düşmüş, memleketten şekerli sucuk gelmişti bir parça aldım... Midem kalktı, bu arada yemek ocakta.. Hemen bulantısı kessin diye 2 çatal prasa yedim...
Koştur koştur markete gittim, 15 dakika tempolu şekilde 1 saat alışveriş yaptım, eve geldim erzakları yerleştir15 dakika sonra tekrar Yokuş çık çoçogu okuldan al eve gel, diğer yemeği yapppp
Akşamlık olarak
1.5 tabak prasa + 1 dilim ekmek
Salata. Ayran
Ara
2 mandalina ve tekrar temizlik çamaşır, Bulaşık balkonlarbazen unutuyorum hamile olduğumu
İşte o akşam 4 gibi saat öğle olması lazım ama eşimin işinden dolayı ona öğle bize akşam oluyor arada 3-3.5 gibi meyve yiyoruz sonra yatıyoruz...Canım yaa çok yüklenme aynı gün hem alışveriş hem temizlik. Zaten yavrucuğunu okula getirip götürüyorsun o bile yoruyordur seni. Bir de öğünlerin az gibi geliyor. Sadece sabah ve akşam yiyorsun acaba öğlen de biraz bişiler yesen mi ki?
Canım boşver mutfak dolabı falan silmeyi. Sonraya kalıversin o da. Şeker ya da tansiyonun ani düşüyorsa o da halsizlik yapabilir. Ara ara birşeyler atıştırmaya fayda var. Kuruyemiş yoğurt meyve falan ye canım.
Kızlar yaa şu glikoz şurubu olayını bir sindiremedim gittimassalalah glikoz baya varmis senin menude piki, ben o kadar tatli yiyemiyorum midem almiyor
hele o 50 mg glukoz bildigin kabvus benim için, hafataya yapical galiba bakalim ne halt edicem, iki hamileligimde beceremdim o içtiigmi 45 dk midemde tutmayi, elimde deil midem çok bulaniyor çikariyorum içtigimi 15 dk da
insalalh sonucun guzel çikar, gebelikde diyabet çok zor maaalesef
evet evet şu şeker testini atlatana kadar şekerli su ile vedalaşmak lazım:):) ben de sabahları bazen şekere yükleniyorum. Hatta psikolojik olarak Dr a gitmeden önce şekerli su içiyorumbundan sonra azaltayım en iyisi, olur da aniden test yapmak isterlerse
ben de tatlı severim normalde rahatça içtim ama sonradan midem çok fena oldu midemde tuttum ama bütün gün sbersem gibi oldum. çok şükür sonuçta sorun yok. bi kaç gün tatlı yemem heralde:)massalalah glikoz baya varmis senin menude piki, ben o kadar tatli yiyemiyorum midem almiyor
hele o 50 mg glukoz bildigin kabvus benim için, hafataya yapical galiba bakalim ne halt edicem, iki hamileligimde beceremdim o içtiigmi 45 dk midemde tutmayi, elimde deil midem çok bulaniyor çikariyorum içtigimi 15 dk da
insalalh sonucun guzel çikar, gebelikde diyabet çok zor maaalesef
Kızlar yaa şu glikoz şurubu olayını bir sindiremedim gittiCanan karatay ın sözlerinden sonra hep acabalar var kafamda. Hoş o kadın da biraz anormal ama o kadar iddialı söylüyor ki sakın yaptırmayın diye..Doktorunuza bunu sordunuz mu? ne cevap verdi . benim daha 2 haftam var gitmeme o yüzden merak ediyorm
gunaydın bayanlar. şekerli su olayını ben de anlamadım neden içiyorsunuz ?
sabah kavurmalı yumurta yedim. peynır recel falan.
oglen bakalım ne yıcez bıse bulamazsam lahmacun sölicem
akşama kısmetse palamut var. fırında düşünüyorum.
sabah kalktım hemen kan ilacımı içtim ardından 5 6 tane ceviz yedim bu aralar ceviz yiyorum fena taktım
şimdi de tost yiyorum iyi sardım bu kaşarlı tosta bu aralar
bir bardak süt.
öğle yemeği ben genelde yemiyorum onun yerine meyve ile geçiştiriyorum.
akşama da tavuk şinitzel yapıcam. bana tek yemek çeşidi yetiyor. eşime de nohut yemeği var etli yanına pilav yaparım yeter sanırım.
Kızlar selam,
Dün yazmıştım ya 2 günde 1 kilo aldım diye. akşam gittim eve youtube'dan hamilelik pilatesi buldum. 1 saat yarım yamalak yaptımSabah kalktım 400 gr geri vermişim Galiba ödem olmuş bende. Pilates azalttı. Bugün de yapmaya çalışıcam bakalım daha da düşecek mi.. Eğer sizde de ani kilo artışı olursa bi deneyin pilatesi. Sırt ağrısına falan da iyi geliyo
Ben sabahları çay yerine şekerli sıcak su içiyorum. Bazen de Dr a giderken şekerli su içip gidiyorum. Diğer konuştuğumuz şeker yüklemesi için şekerli su içilmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?