2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

tereyaginda nasil kizartiyorsun litchi anlamdim kiz, omlet gibimi oluyor n ben sabah esimle oglana omlet yaptim ama kendime yapmadim yumurta kokuyor gibi geliyor yiyemiyorum

karnibahar ve besamel sos eminim superdir , karnibahar ucuz bu aralar mevsimi olmali alip yapayim bari, ama benim çocuklarda yemezki mubaregi , kocada yemez hepsi bana kalack gliba :s

Bugun bol glikozlu bi menum vardi:) sabah 4kucuk tatli kurabiye 1koca bardak balli sut,ara 50mg glikoz oglen firinda tavuk patates ara yarim yesil elma aksam kasarli domates corbasi 2.5 icli kofte bolllll salata
massalalah glikoz baya varmis senin menude piki, ben o kadar tatli yiyemiyorum midem almiyor
hele o 50 mg glukoz bildigin kabvus benim için, hafataya yapical galiba bakalim ne halt edicem, iki hamileligimde beceremdim o içtiigmi 45 dk midemde tutmayi, elimde deil midem çok bulaniyor çikariyorum içtigimi 15 dk da

insalalh sonucun guzel çikar, gebelikde diyabet çok zor maaalesef

Omlet gibi canım ama un koymadım işte. Ama yarım ekmeği de götürdüm karnıbahar ben de çok yemem de işte sebze oldun diye yaptım. Beşamelli de güzel oldu hani. Belki çocuklar beşamellisini sever.

Bugün çok yoruLdum
Aklımda Olanları yazayım

Kahvaltı
3 çatal sucuklu omlet
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
6 zeytin
Domates, salatalık
1.5 bardak şekersiz çay

3 saat ev ve mutfak temizliğinden sonra şekerim düşmüş, memleketten şekerli sucuk gelmişti bir parça aldım... Midem kalktı, bu arada yemek ocakta.. Hemen bulantısı kessin diye 2 çatal prasa yedim...
Koştur koştur markete gittim, 15 dakika tempolu şekilde 1 saat alışveriş yaptım, eve geldim erzakları yerleştir 15 dakika sonra tekrar Yokuş çık çoçogu okuldan al eve gel, diğer yemeği yapppp

Akşamlık olarak
1.5 tabak prasa + 1 dilim ekmek
Salata. Ayran

Ara
2 mandalina ve tekrar temizlik çamaşır, Bulaşık balkonlar bazen unutuyorum hamile olduğumu

Canım yaa çok yüklenme aynı gün hem alışveriş hem temizlik. Zaten yavrucuğunu okula getirip götürüyorsun o bile yoruyordur seni. Bir de öğünlerin az gibi geliyor. Sadece sabah ve akşam yiyorsun acaba öğlen de biraz bişiler yesen mi ki?

İşte o akşam 4 gibi saat öğle olması lazım ama eşimin işinden dolayı ona öğle bize akşam oluyor arada 3-3.5 gibi meyve yiyoruz sonra yatıyoruz... Yemek yemeğe vakit yok gibi sanki

Canım kalktım yemek yapmak için o arada ağzıma şeker attım bi tane sonrada hemen çorba pişirdim şehriye çorbası ellerim titremeye başlıcaktı he nerdeyse sanırım şekerim düşmüştü ki şeker yedim çorba içtim kendime geldim. Öle bnm spesiyelim olan bir yemeğim var onu yaparken pişerken bir yandan da dolapları sildim mutfak camını sildim sofrayı kurdum eşim okulda nöbetçiydi fena yorulmuş gelir gelmez uyuya kalmıştı yemeğe uyandırdım patestesli kıymalı bnm yemekten ve şehriye çorbasından yedik akşamda.

Sonra çay içti eşim ben kalan ütüleri yaptım ütünün dibini gördüm şükür :)
Sonrada 23:00 gibi meyve yedik elma yedim mandalina yemedim midemin yanmasını tetiklediğini düşündüğüm için.
Şimdide kociş gitti yatağa bana sesleniyor :)

Yarın programın yoğun kızlar
kan tahlilini almaya sağlık ocağına gitcem. Ordan bankaya uğrıcam inş işimi hallederim. Sonra eve gelicem kahvaltı yaparım. hazırlanır çıkarım ev sahibinin kızı çağırdı tanışmaya birde okuma varmış ona gidicem değişim olsun bana hep evde sıkılıyorum. Akşama bugün ki yemeklerden var onları yeriz bişi yapmam zaten perş. k.valide gelecek.

Kızlar yaa şu glikoz şurubu olayını bir sindiremedim gitti Canan karatay ın sözlerinden sonra hep acabalar var kafamda. Hoş o kadın da biraz anormal ama o kadar iddialı söylüyor ki sakın yaptırmayın diye..Doktorunuza bunu sordunuz mu? ne cevap verdi . benim daha 2 haftam var gitmeme o yüzden merak ediyorm

:) ben de sabahları bazen şekere yükleniyorum. Hatta psikolojik olarak Dr a gitmeden önce şekerli su içiyorum bundan sonra azaltayım en iyisi, olur da aniden test yapmak isterlerse
evet evet şu şeker testini atlatana kadar şekerli su ile vedalaşmak lazım:)

ben de tatlı severim normalde rahatça içtim ama sonradan midem çok fena oldu midemde tuttum ama bütün gün sbersem gibi oldum. çok şükür sonuçta sorun yok. bi kaç gün tatlı yemem heralde:)

Merhaba Kızlar;

Şekerli su olayını çok duymaya başladım ben hayatta içemem midem kaldırmaz neden içiyorsunuz bunu şekeri dengelemek için mi?

Ben gece yine hiç uyumadım dün misafirlikte bir çay bir kahve içtim sanırım onun etkisi ile 4 tü daha uyumamıştım..

Sabah 2 bardak ılık su,1 yumurta bir sahanda,1 dilim ezine,4 yumurta,1 bardak süt,bol domates salatalık....

Üzerine bir kahve içtim bugün başka içmemeye özen göstericem...

gunaydın bayanlar. şekerli su olayını ben de anlamadım neden içiyorsunuz ?
sabah kavurmalı yumurta yedim. peynır recel falan.
oglen bakalım ne yıcez bıse bulamazsam lahmacun sölicem
akşama kısmetse palamut var. fırında düşünüyorum.

sabah kalktım hemen kan ilacımı içtim ardından 5 6 tane ceviz yedim bu aralar ceviz yiyorum fena taktım
şimdi de tost yiyorum iyi sardım bu kaşarlı tosta bu aralar
bir bardak süt.
öğle yemeği ben genelde yemiyorum onun yerine meyve ile geçiştiriyorum.
akşama da tavuk şinitzel yapıcam. bana tek yemek çeşidi yetiyor. eşime de nohut yemeği var etli yanına pilav yaparım yeter sanırım.

Kızlar selam,
Dün yazmıştım ya 2 günde 1 kilo aldım diye. akşam gittim eve youtube'dan hamilelik pilatesi buldum. 1 saat yarım yamalak yaptım Sabah kalktım 400 gr geri vermişim Galiba ödem olmuş bende. Pilates azalttı. Bugün de yapmaya çalışıcam bakalım daha da düşecek mi.. Eğer sizde de ani kilo artışı olursa bi deneyin pilatesi. Sırt ağrısına falan da iyi geliyo

Ben doktorumun sekreterine sordum o da yaptırmazsak doktorun şekerle ilgili sonradan olabilecek durumlar için sorumluluk kabul etmediğini söyledi.

Ben sabahları çay yerine şekerli sıcak su içiyorum. Bazen de Dr a giderken şekerli su içip gidiyorum. Diğer konuştuğumuz şeker yüklemesi için şekerli su içilmesi.

Cevizler taze çıkmış bir de kendin kırınca yenilebiliyor. Ben bugun dört tane yedim

Ödem hareketle ve suyla gider ama ben yine de videodan yapılan plates ve yogaya pek güvenmiyorum. Hiçbir sorumlulukları yok. Yapmamamız gereken bişeyi de yaptırabilirler. En iyisi bol bol su içip yürümek.

Ben sabahları çay yerine şekerli sıcak su içiyorum. Bazen de Dr a giderken şekerli su içip gidiyorum. Diğer konuştuğumuz şeker yüklemesi için şekerli su içilmesi.

ben şekerli su içemem ya midem atar süt içmek isterdim kahvaltıda aslında da sütten koku geliyor bana. yoğurtla takviye yapmaya çalışıyorum.
Öğlen mercimek çorbası, patates oturtması kıymalı, kuskus pilavı ve ayran.
aslında hafiften acıktım ama yersem akşama yiyemem

Öğlen canım simit istedi hazır fırına girmişken elmalı ve tahinli kurabiye aldım sormayın çok sağlıksız bir menü oldu

1/2 simit,2 elmalı kurabiye,1 tahinli kurabiye,1 dilim peynir,4 zeytin ve bir bardak süt,2 kaşık tahin pekmez..

Tam şeker yüklemesi oldu!!!

Neyse akşama sadece yoğurt ceviz ve meyve yemeyi düşünüyorum...Çatlayacak gibiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…