2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ben de sıcak bişiler içebilmek adına içiyorum. Zaten koca bir bardağa bir tane atıyorum. Bir ara pekmezli içiyodum. Sabahları süt içince gaz yapmasın diye akşamları içiyorum sütü. Öğlen yemeği menün ne güzelmiş. Herşey var maşallah. Hem de sağlıklı. Afiyet olsun

Sabah ve öğlen yediğinden bişi olmaz canım. Ayrıca çok da yememişsin. Benim canım da Elmalı istiyor bakalım iyi yapan biryer bulabilirsem alırım.

Bugun sabah iki dilim tam bugday ekmeği, tereyağlı biberli yumurta, bir dilim ezine, üç tane domates. Birer şekerli iki açık çay.
Ara çikolatalı gofret
Ara bir ayva
Ara dort ceviz
Öğlen beşamel soslu karnıbahar
Ara lahana turşusu
Akşama Migros'tan balık istedim bakalım getirirlerse balık yapıcam.

Sabah ve öğlen yediğinden bişi olmaz canım. Ayrıca çok da yememişsin. Benim canım da Elmalı istiyor bakalım iyi yapan biryer bulabilirsem alırım.
yakınlarında komşu fırın varsa onun elmalısını tek geçerim canım :)

Bigun cok kalorilo bi gun oldu benim icin tum gun okulda olmak iyi olmuyor sagliksiz besinlere karbonhidrata talim

Sabaj domates peynirli sandivic cay
arada uc kayısı biraz ceviz iki hurma
öğlen malesef hamburger guya ev koftesiymis bilmiom artik
arada topkek kahve
aksam iki icli köfte biraz kavurma tereyag balli ekmek cay keyfi
sonrasi kasik kasik tahim.pekmez sapittim bugun resmen

Canım bence kötü değil protein var bol bol meyven var...Tahin pekmezde sonuçta kan yapar enerji verir...İçli köftede fena sayılmaz:)Ara sıra olur böyle..Benimde bugün senden kalır yanım yoktu:)

Bende akşam bir çay bardağı kadar tek şekerli süt ve yanında bir elmalı kurabiye ile 4 ceviz yedim..Çok aç olmadığım için atıştırma gibi oldu bana..Bugün tamamen sağlıksız bir menü oldu ama ne yapalım arada kaçar böyle:)

Canım bence kötü değil protein var bol bol meyven var...Tahin pekmezde sonuçta kan yapar enerji verir...İçli köftede fena sayılmaz:)Ara sıra olur böyle..Benimde bugün senden kalır yanım yoktu:)

Valla keyfi guzeldi yerken de catliyorum resmwn su an bi rahatlyamadi midem yarin hafif gecistrmem sart ams yine tum gun okuldayim o fena iste:*

Okulda enerji harcıyorsun zaten Yemen gerekli. Tahin pekmez iyi seçim hem vücut direncini artırır hem enerji verir.

ben de bal ve tereyağ yiyorum enerji olsun diye. bu sabah işe geç kalıodum. ayak üstü hemen tost yaptım onu yedim. birşeyler daha yerim 10 a doğru.
dün akşam da tarhana çorbası, patlıcan musakka, pilav ve salata yedim.

Ne güzel çorbasıyla salatasıyla çok sağlıklı besleniyorsun canım. Bal ve pekmez bence direk reçel yemekten iyi. Hem faydalılar hem enerji veriyorlar. Bugun kahvaltıda fındık ezmesi yemeği düşünüyorum çok mu kalori olur acaba

yemek bakımından sağlıklı besleniyorum evet. ama meyve kuruyemiş gibi seylerle aram yok
recellerim de ev yapımı. o yüzden sıkıntı olmuyor

Dün yediklerimi bildireyim ben deJ
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin ½ salatalık yarım poğaça 1 bardak süt
Ara çeyrek elma
Öğle domates çorbası yarım kıymalı pide
Ara çeyrek elma 1 salkım siyah üzüm
Akşam domates çorbası ızgara tavuk salata
Ara 1 bardak çay ½ galeta
Ara 1 elma

Hiç ekmek yemiyor musun? Amma az yemişsin. Çeyrek elma yerine bir olsa ya canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…