ben şekerli su içemem ya midem atarsüt içmek isterdim kahvaltıda aslında da sütten koku geliyor bana. yoğurtla takviye yapmaya çalışıyorum.
Öğlen mercimek çorbası, patates oturtması kıymalı, kuskus pilavı ve ayran.
aslında hafiften acıktım ama yersem akşama yiyemem
Öğlen canım simit istedi hazır fırına girmişken elmalı ve tahinli kurabiye aldım sormayın çok sağlıksız bir menü oldu
1/2 simit,2 elmalı kurabiye,1 tahinli kurabiye,1 dilim peynir,4 zeytin ve bir bardak süt,2 kaşık tahin pekmez..
Tam şeker yüklemesi oldu!!!
Neyse akşama sadece yoğurt ceviz ve meyve yemeyi düşünüyorum...Çatlayacak gibiyim....
yakınlarında komşu fırın varsa onun elmalısını tek geçerim canım :)Sabah ve öğlen yediğinden bişi olmaz canım. Ayrıca çok da yememişsin. Benim canım da Elmalı istiyor bakalım iyi yapan biryer bulabilirsem alırım.
yakınlarında komşu fırın varsa onun elmalısını tek geçerim canım :)
Offff livanin limonlu pastasi vazgecilmezimdir!ne cok yerdim anksradayken!Bi real var işte market onun içinde fırın kısmı olabilir. Bir de livanın limonlu pastasından canım istiyo
Bigun cok kalorilo bi gun oldu benim icin tum gun okulda olmak iyi olmuyor sagliksiz besinlere karbonhidrata talim
Sabaj domates peynirli sandivic cay
arada uc kayısı biraz ceviz iki hurma
öğlen malesef hamburger guya ev koftesiymis bilmiom artik
arada topkek kahve
aksam iki icli köfte biraz kavurma tereyag balli ekmek cay keyfi
sonrasi kasik kasik tahim.pekmez sapittim bugun resmen
Canım bence kötü değil protein var bol bol meyven var...Tahin pekmezde sonuçta kan yapar enerji verir...İçli köftede fena sayılmaz:)Ara sıra olur böyle..Benimde bugün senden kalır yanım yoktu:)
Canım süt iç ya da en güzel kurtarıcı böyle durumlarda talcid oluyor:)Valla keyfi guzeldi yerken de catliyorum resmwn su an bi rahatlyamadi midem yarin hafif gecistrmem sart ams yine tum gun okuldayim o fena iste:*
Bigun cok kalorilo bi gun oldu benim icin tum gun okulda olmak iyi olmuyor sagliksiz besinlere karbonhidrata talim
Sabaj domates peynirli sandivic cay
arada uc kayısı biraz ceviz iki hurma
öğlen malesef hamburger guya ev koftesiymis bilmiom artik
arada topkek kahve
aksam iki icli köfte biraz kavurma tereyag balli ekmek cay keyfi
sonrasi kasik kasik tahim.pekmez sapittim bugun resmen
ben de bal ve tereyağ yiyorum enerji olsun diye. bu sabah işe geç kalıodum. ayak üstü hemen tost yaptım onu yedim. birşeyler daha yerim 10 a doğru.
dün akşam da tarhana çorbası, patlıcan musakka, pilav ve salata yedim.
canım biraz doğuda kalıorum. ailem ankarada bu hafta sonu gelcem inşallah. aklıma gelmişken mutlaka uğruycam:)Ah canım benim neredesin bulunduğun yerde yoksa gönderelim mi?
Ne güzel çorbasıyla salatasıyla çok sağlıklı besleniyorsun canım. Bal ve pekmez bence direk reçel yemekten iyi. Hem faydalılar hem enerji veriyorlar. Bugun kahvaltıda fındık ezmesi yemeği düşünüyorum çok mu kalori olur acaba
canım biraz doğuda kalıorum. ailem ankarada bu hafta sonu gelcem inşallah. aklıma gelmişken mutlaka uğruycam:)
Dün yediklerimi bildireyim ben deJ
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin ½ salatalık yarım poğaça 1 bardak süt
Ara çeyrek elma
Öğle domates çorbası yarım kıymalı pide
Ara çeyrek elma 1 salkım siyah üzüm
Akşam domates çorbası ızgara tavuk salata
Ara 1 bardak çay ½ galeta
Ara 1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?