yemek bakımından sağlıklı besleniyorum evet. ama meyve kuruyemiş gibi seylerle aram yok
recellerim de ev yapımı. o yüzden sıkıntı olmuyor
dün hiç ekmek yemedim, bir gün önceki glikozun intikamını alıyım dedim. ama pide ve poğaça vardı ya o tok tuttu.toplam 1,5 elma ile günü tamamladım.Hiç ekmek yemiyor musun? Amma az yemişsin. Çeyrek elma yerine bir olsa ya canımcım
Ankara da yaşarken okurken hep sevmiyorum derdim. ama artık başta ailem olmak üzere burnumda tütüyo. ordayken sıktı artık dediğim tunalı burnumda tütüyo. lins de cheese cake bi de frambuazlı:)Iyi o zaman canımcım geleceksen sorun yok. Zaten Ankara'nın pek bişeyi önlenmiyor
ben de salatayı boş geçmemeye gayret ediyorum kalsiyum falan bakımından zengin olsun diyeBen de sağlıklı beslendiğimi sanırdım ama pek çeşit yapamıyorum. Sadece corba yediğim günler de oluyor. Salata ise nadir yapıyorum et veya balıkla birlikte.
Ödem hareketle ve suyla gider ama ben yine de videodan yapılan plates ve yogaya pek güvenmiyorum. Hiçbir sorumlulukları yok. Yapmamamız gereken bişeyi de yaptırabilirler. En iyisi bol bol su içip yürümek.
Haklısın canım o konuda. Zaten ben bakıyorum beni zorluyo bırakıyorum. Hoca bulunup yapılsa daha iyi çünkü kolay doğum için bayağı yararlıymış. Doktorum yürümek iyi ama doğumda senin karın kaslarına ihtiyacımız var dedi. Bende de hiç karın kası yok :/
ben de salatayı boş geçmemeye gayret ediyorum kalsiyum falan bakımından zengin olsun diye
Karın kası napıyomuş ki? Bende de karın kası çoktur yıllarca mekik çekmiştim
Bugun dikkatli gideyim dedim sabah iki kayisi bir dilim kek cay
oglen bir buyuk tost soda ile birlikte. Su saate dek kucuk hoby cikolatalardan bes alti tane goturdum dayanamıyorum bu ara cikolataya ki bi ay oncesne kadar tiksiniyordum ne is anlyamadimbese kadar okuldaym bugun yine elma mandalina yerim ikindide
akşam yemeği icin planim yok brokoli karnibahar turu biseyler olsbilir belki ya da firinda kasarli mantar bilemedim
evet sırf yeşillik güzel olsun diye sebze halinden alıyoruz:)En güzelini yapıyorsun canım. Yeşillik salata çok önemli. Bir de tazecik bulabiliyorsan daha bir güzel olur.
Ama kahvaltıda bi şe yememişsin doğru düzgün. Sabaha kadar aç kalıyo bebişler zaten. Yazık mama ver ona sabahları
sabah kahvaltı 11:00 da peynir bal pekmez domates salatalık ekmek çay poğaça 1 tane ufak.
öğlen midem deli gibi yandığı için sade soda içtim ama hala midem yanıyor kızlar yaa artık geceleri değil sabahtan başlıyor yanmalarım off yarın dr. muhakkak sölicem bunu.
Ohh süper :) Normal doğumda doğururken bebeği daha rahat itiyomuşsun. Sezeryan olursa da vucut daha kolay toparlanıyomuş. İnşallah kolayca doğurursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?