Ankara da yaşarken okurken hep sevmiyorum derdim. ama artık başta ailem olmak üzere burnumda tütüyo. ordayken sıktı artık dediğim tunalı burnumda tütüyo. lins de cheese cake bi de frambuazlı:)
Akşama çiğ köfteyi yapıyoruz kızlar:)Önce olsun size tarif vericem..Yanında bol yeşillik roka maydanoz ve marul ile servis yapıcam bakalım nasıl olacak:)
Allah gelsin çiğ köftelertarif versen de ben yapamam ki çoğu zaman enerjim düşük oluyor. Sabahları biraz dincim o kadar. Multivitamin de alıyorum neden oluyor ki? Özellikle akşam yemeğini yapmaya gücüm kalmıyor
Canım zaten sen yapamazsın benimde eşim yaptı çok güç gerektiriyor:)
Of off gitti bizim brokoli sebze kocacim dünkü icki kofteye doyamamis asermis gitti yine almayayanina mantae guvec cay takilirz artik neyseki kiza kadar corbam var gelsin kaloriler amaneyyy
sabah komsuda kahvaltidaydim, pataesli yumurta, kuru patlican kavurmasi ,zeytin peynir vs yedim iki br çay
ogle yemeginde pirasa ve mantar yedim ( ekmegi her seferinde yiyorum az yada çok artik yazmaya utaniyorum valla )
aksama ne yiycem bilmiyorum
aradada meyva yedim elma mandalina
Bizde 10 gündür yapıcaz ancak oldu:))Hmm benim eşim belki istesem yapar da zamanı yok ki. Sen yine de tarif verirsen hafta sonu yapalım diyim bakalım
kiz o nasil bi çorba daha detayli anlat heeleAkşam yemeğine ekşili çorba yaptım Maraş usulü. İçine bugday, mercimek, soğan, nohut, ıspanak, sarımsak, tuz, pul biber, nane ve limon koyuyorsun oluyor sana bir tencere çorba. Beyaz peyniri ufalayıp üzerine döküp servis ediyoruz. Çok besleyici bir çorba tavsiye ederim
valla yedim gitti, fransiz ekmeginden deil bizim turk kulturunden kaynaklniyor ekmek sevdasiFransa'nın ekmeği de yenir hani. Mmmmm mis gibidir o tradisyonlar bagetler
kiz o nasil bi çorba daha detayli anlat heele
benim esim marasli bilirmiki bunu, yapayim da yiyelim ama azcuk detayli ver tarifini :)
günaydın hanımlarr. bişi sorcam size ben akşam erken yatıorum uykum gelio karşı koyamıyorum. 9 gibi. geve 1-2 gibi uyanıorum ve çok acıkmış oluyorum ama uykum da var. uyumalı mıyım yemek mi yemeliyim sizce ?
dun aksam: tarhana corbası, z.yaglı fasulye, pilav ve cacık yedim.
sabah da klasık kahvaltım yanında kavurmalı yumurta favorim bu ara
bakalım gun içinde neler kısmetımız olacak.
şu brokoli çorbasını nsl yapıyonuz kızlar benim eşim çok sever brokoliyi her türlü yer , bi de çorbasını deneyeyim dedim ama daha önce yapmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?