2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Çabuk bitiyorlar ondan çok alınıyordur ama pasta gibiydi gerçekten. Biz iki kişi iki Baget alırdık. Hele bir de iş çıkışı eve dönerken fırından alırdık tazecik sıcacık. Eve gelene kadar neredeyse biri biterdi evde bir de president tereyağı varsa ooooo iki Baget bile az gelir

Belki aralara meyva serpiştirmek iyi gelir. Kayıdı gibi küçük değil de elma armut ayva gibi büyük. Ben bunları yemezsem çikolatalı gofrete sarıyorum. Bazen iki tane arka arkaya yediğim oluyor. Ama meyve yedirmiyor çok. Bu ara ben de fındık ezmesi yemek istiyorum. Aldım ama çok kalorili. Bir iki kaşık yiyip kapatıyorum kapağını

tari için saol canim, ellerine saglik

kiz yalniz bu tarifden bi dugune yetecek kadar çorba çikar
malzemeelri azaltsam olur demi : )

AcabA bulguru falan robota koysak olur mu ki? Yoğrulmak yerine robotta karışsa hepsi

hehe e tabi sicak ekmek kimseye yetmez
en iyisi bayatlamisini yemek derler daha az yeniyormus oyle olunca
maksat hiç yememek ama olmuyor iste

gece yeme olayina hiç baslama canim, ona bi absladinmi ayni sigara alkol gibi bi aliskanlik halini aliyor
gelen fazladan kaori ve kilolarda cabasi, yani gece yemek hiççç saglikli deil,bide mide sorunu var geri yatacagin için hiç bulasma derim

ama sut içebilirsin yanina bisey yemeden
ben kiizmda basladim bu aliskanliga sutun yanina ne bulursam alir yer geri yatardim
25 kg aldim

sonra tabiki hep yedim hamile deilkende, ustelik ben sute sekerde atardim dusun halimi
oglanda diyabet çikinca sute seker atmayi birakdim bi dahada almadim 4.5 yil oldu ..

en son 2 sene once karatay la gece yemesini birakdim sukur
simdi yemiyorum gece ama sabah7 gibi uyanirsam midem kaziniyor sutle biskuvi tarzi bisey atistiriyorum

tari için saol canim, ellerine saglik

kiz yalniz bu tarifden bi dugune yetecek kadar çorba çikar
malzemeelri azaltsam olur demi : )

Gerçekten kocaman tencere oluyor biz iki üç gün yiyoruz yemek niyetine azaltırsan da olur tabii.

Merhaba Kızlar bugün neler yedim yazayım

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir,4 zeytin ve bir bardak süt

Ara4 ceviz 1 bardak süt 2 kuru kayısı 5 10 tane kuru üzüm

Öğle 1 tam tahıllı ekmeğe tost bir portakal suyu

Ara bitter çikolata 1 karenin yarısı kadar

Akşam 1 tabak zeytinyağlı barbunya,1 kase yoğurt bir dilim ekmek

Üzerine biraz ceviz ve üzüm atıştırdım kesmedi yemek:)

Evet haklisin bu ara meyvadan uzaklastim niyeyse bir ara elmaya mandalinaya dadanmstim Biktim herhalde aramiyor bunyem tekrar hatrlmkta fayda var

bugun dengeli ve saglikli bi menun varmis afiuet bal sifa olsun

aksam yemeginde yedim karnibahari gazdan catliyorum simdi soda da kesmedi

Bende kuru meyve seviyorum nedense..Kuru kayısı kuru üzüm vb..Birde ceviz yiyorum yanında ..Normal meyve istemiyor canım zorla yiyorum:)

Sağol canım bugün güzel oldu menü dediğin gibi...

Ama buna rağmen midem yanıyor ve yine 2 talcid içtim yediklerim ağzımda....

İnşallah geçecek bugünlerde...

kizlar az once komsumun tartisinda 66 geldim (
benim taeti çalismiyor 1 haftdir ya bozuk ya pili bitti

ben en son 63.5 geliyordum .2.5 kg almis olamam demi
çok moralim bozuldu
yuruyusde yoruluyorum, napicam ben bana akil verin
kilo alirsam diyabet riskim yukseliyor,her gram seker hastaligina bi adim gibi çok korkuyorum

karatay yapsam dayanabilrmiyimki, atistirmazsam midem bulaniyor hemen benim : (

bugun oglene çocuklara tavuk çorbasi yaptim

altini kistim okula gittim agzini kapatmadim tasar diye, neys egeldim butun ev arabasi kokuyordu canim nasil istedi anlatamam ..
ben afyonluyum, yozgat konya gumushna falan bilir, bu yemegi maaalesef her yer bilmiyor TR de
neyse bilen bilir bu havada yapilmazki bu mubarek,havakar hiç soguk deil balkonum yok hayatta tutmaz hamuru : ((

burnumda tuttu resmen

bi mesejda karatay diyorum bi mesajda arabasi canan karatay duymasin beni domdom kurusnuyla vurur valla : ))))))))

Canım inşallah almamışsındır ama hamilelikte 1 günde bile 1 kg alabiliyor insan....Şişiyor daha doğrusu...Bende bir hamile diyeti var onu yapabilirsin istersen yani sağlıklı beslenir en azından şişliğini atarsın..Ama tabi kendi tartında tartıl bence...

Öğle ya da akşamda et de olsaymış iyi olurmuş. Ben de pek et yemiyorum.

arkadas dediki goruntumde $i$lik varmis vucucda odem gibi yani
bu ayda odem olmazki, tansiyon problemim yok biliyorum, duusyor ama hiç çikdigini gormedim
offf

oglen esimde demisti sen gunden gune daha çok sisiyorsun diye : (
çarsambaya kadar çatlarim ben

duygu galiba ismin atiyorum bakalim tututacakmi : )

diyet listen kolaydaysa bi yaziver sana zahmet
benim biseyler yapmam lazim boyle gitlez bu daha yarisindayim yolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…