2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Boyun kaç ki bu kadar panik oluyorsun?

Öğle ya da akşamda et de olsaymış iyi olurmuş. Ben de pek et yemiyorum.

Canım et ile bakliyat aynı grup oluyor...İkiside protein..Bu yüzden hem et hemde bakliyat yemeye gerek yok..Et,tavuk,balık ve tüm bakliyatlar aynı grupta ....

litchi boyum 1.63

panigimin nedeni estetik goruntum deil ki
ikinci dogumumda dr geldi ve bana bi daha çocuk yaparsan bu kadar $ansli olmayacaksin dedi, en bastan onelimini alacaksin dedi diyabet hastaligi için

ben naptim yedim ekmegi patatesi makarnayi
bana hsersey mustehak ..

ve maalesef karatay hakli, her aldigim gliysemik gida beni hastaliga surukluyor
babm ve tum sulalesi seker hastasi, bende buyuk risk altindayim

duygu galiba ismin atiyorum bakalim tututacakmi : )

diyet listen kolaydaysa bi yaziver sana zahmet
benim biseyler yapmam lazim boyle gitlez bu daha yarisindayim yolun

Canım yazayım tabi:

Sabah 1 dilim peynir
1 yumurta (haşlanmış)
3 4 zeytin ya da 1 tatlı kaşığı zeytin yağı(domates üzerine mesela kullanabilirsin)
domates,salatalık,biber sınırsız
2 dilim ekmek tahılı ya da çavdarlı

Ara:1 bardak süt ya da 1 bardak ayran+ 4 diyet bisküvi veya 1 meyve

Öğle:4 köfte kadar et tavuk balık ya da 10 y.k baklagil
3 y.k yoğurt
bol salata
1 dilim tahıllı ekmek

Ara:1 meyve ya da 3 kuru kayısı ya da 3 ceviz
1 bardak süt veya meyve suyu

Akşam:12 y.k sebze yemeği kıymalı ya da zeytinyağlı
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
bol salata

Gece yatmadan 2 saat önce bir su bardağı ayran ya da süt yanında 1 meyve (ara sıra bir sütlü tatlı yenebilir)

Bol su 2 litrenin altında olmayacak ve günde 3 kesme şekerden fazla şeker tüketilmeyecek....

Bu listeye uyduğunda bebek kilo alıyor ama biz almıyoruz canım:)

saol canim liste için
bbek bulur bi yolunu kilo almanin o sorun deil : )
ben kilo almayim yeter

bu liste bana karisik geldi biraz ben hayatimda hiç diyet yapmadim karataydan baska
en iyisi onu yapayim , saolasin sanada zahmet verdim ..

sadece hareketim eksik olacak, hiç dermanim yok

Rica ederim canım ne demek..Diğer arkadaşlarda faydalanır en azından...Çok tatlı yemiyorsan gayet iyi kilon bence...Aklını çok takma

ve maalesef karatay hakli, her aldigim gliysemik gida beni hastaliga surukluyor
babm ve tum sulalesi seker hastasi, bende buyuk risk altindayim

Allah korusun canım. Her hamilelik vücudu yeniler de derler. Inşallah bişeyk çıkmaz şeker falan.

Çok iyi bir liste. Çoğunu neredeyse yemiyoruz. Çoook sağlıklı yaw. Sürekli salata yapanım olsa çok iyi yıkanmalı. Nerede salata yesem içinden bişi çıkıyor artık midem bulanıyor salatadan. Kendim yapınca da iki saat yıkıyorum sirkeli sularla falan. Belim çok ağrıyo.

Bana hamile diyetini anlatabilir misin canım ? Bu ay 4 kilo aldım. Kafayı yicem nerdeyse. Çokda yemiyorum hani. Hep oturmuyorum ayaktayım da. Çok moralim bozuk daha önce tartıda 60 ı hiç görmemiştim ben. Şimdi 64 oldum.

Canım kuru meyvaları yemeden önce yıkıyor musun? Ben paketli alıyorum açıp yiyorum kayısıyı falan. Acaba yıkanması gerekiyor mu

Dünkü yediklerim
Sabah tereyağlı biberli yumurta, 3 ceviz, portakal suyu, bir dilim ezine, iki dilim tam bugday ekmeği, iki bardak tek şekerli açık çay.
Ara bir tane rulo kat çubuk
Öğlen 5 küçük pastane simidi, 3 karper peynir, bir tereyağlı biberli yumurta
Ara 2 adet Trabzon hurması
Akşam dünkü anlattığım ekşili çorba ekmeksiz
Ara 3 tane mandalina

Bu sabah
5 tane kuru kayısı
100 gram kadar tereyağında pişmiş pastırma
Portakal suyu
Iki adet birer şekerli açık çay

Canım listeyi attım sormak istediğin birşey olursa cevaplarım:)

Canım kuru meyvaları yemeden önce yıkıyor musun? Ben paketli alıyorum açıp yiyorum kayısıyı falan. Acaba yıkanması gerekiyor mu
Hayır canım yıllardır yerim hiç yıkamadım..Zaten yıkanırsa tüm özelliğini yitireceğini düşünüyorum...Hiç yıkayanda duymadım gönül rahatlığı ile yiyebilirsin:)

Bugün sabah canım boyoz istedi..Çok yağlıdır bilen bilir ama çokkk uzun zamandır yemediğim için ve sabah olduğu için masum geldi:)
1 boyoz
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak sıkma portakal suyu
1 kaşık tahin pekmez
Ve bol domates salatalık

Birde tek şekerli türk kahvesi:)Bugün tam haftasonu kahvaltısı oldu:)

kahvalti

tereyaginda 2 yumurta uzerine peynir
salata , peynir zeytin, limonlu az sekerli çay ama sekersiz tadi olmadi bi kaç yudum aldim içemedim
125 gr yogurt
su anda findik yiyorum
birazdan sut içmeyi planliyorum

kafaya koydum karataya basladim bu sabah insallh becerebilirim
ev isini bitiriyim çocuklarla biraz mahalle içinde yuruyus yapariz,evden çikinca zorumada gitse mecbur yuruyorum nasilsa :)
20 dk yuruusem kâr kârdir demi : )

amacim kilo vermek deil almayim yeter ..

ha bide su içmem lazim demi, hazir sunun markasini degisik almistim tadinida hiç sevmedim resmen zorla içiyorum

Allah korusun canım. Her hamilelik vücudu yeniler de derler. Inşallah bişeyk çıkmaz şeker falan.
saol canim i,salalh çikmaz

artik sanki seker varmis gibi beslenicem
çarsamba dr da ki taritida kaç çikicam bakalim, ama goruntum sis duruyor
eczanede tansonumu mu olçtursem acaba

tansiyon çikmasa bari, sekerden beter o, çocugu erken alirlar ALlah korusunn

bi arkadas agustos da 29 haftalikken sezeryan olmus ,beebk 900 gram dogmus ,simdi iyi Allahtan ama hala kuvezde tabi
tansiyon çikinca direk mudahale ediyoalr hiç sansi yok bebegin

Hala bisey yiyemedim seker yuklemesi yuzunden son 20 dkm hastaneden cikip arkadaslarla disarda güne gidicez acik bufe gun konsepti ne bulursam yemeyi düşünüyorum gözüm döndü acliktan

Boşverelim biz felaket hikayelerini. Beyaz unlu şeylerden sakınmak lazım. Illa borek yapıcaksak tam bugday umutla yapılmalı ki hem besleyici hem şekeri düşürüyor. Ben sabahları yulaf yerdim hiç yiyemiyorum şimdi. Ama yulaf da şekeri dengeliyor. Şişme tiroidden de olabilir. Tsh bakılsa belki yükselmiştir. Bir de çok tuzlu yememek lazım. Ben tuzu iyice azaltmıştım habire başım dönmeye başladı Dr bu sefer de tuzlu ye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…