Hala bisey yiyemedim seker yuklemesi yuzunden son 20 dkm hastaneden cikip arkadaslarla disarda güne gidicez acik bufe gun konsepti ne bulursam yemeyi düşünüyorum gözüm döndü acliktan
kahvalti
tereyaginda 2 yumurta uzerine peynir
salata , peynir zeytin, limonlu az sekerli çay ama sekersiz tadi olmadi bi kaç yudum aldim içemedim
125 gr yogurt
su anda findik yiyorum
birazdan sut içmeyi planliyorum
kafaya koydum karataya basladim bu sabah insallh becerebilirim
ev isini bitiriyim çocuklarla biraz mahalle içinde yuruyus yapariz,evden çikinca zorumada gitse mecbur yuruyorum nasilsa :)
20 dk yuruusem kâr kârdir demi : )
amacim kilo vermek deil almayim yeter ..
ha bide su içmem lazim demi, hazir sunun markasini degisik almistim tadinida hiç sevmedim resmen zorla içiyorum
Bugün sabah canım boyoz istedi..Çok yağlıdır bilen bilir ama çokkk uzun zamandır yemediğim için ve sabah olduğu için masum geldi:)
1 boyoz
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak sıkma portakal suyu
1 kaşık tahin pekmez
Ve bol domates salatalık
Birde tek şekerli türk kahvesi:)Bugün tam haftasonu kahvaltısı oldu:)
Alhep burda gelsin kısırlar mercimekli köfterMersin merkezde pozcuydu sanırım mado var ya orada da hafta sonları brunch ları süper gorunyodu. Hatta orda da buluşup gün yapan da görmüştüm
Hah tam da ordayim gercekten cok guzel calisanlar hep burda toplniyor gun yapmaya biz deama kotu sans bugun cumartesi diye ikide basliyomus oysa acliktan bayilxak halimle nasil kosturdum geldim birde sozlesmstik diye bekle simdi isin ne
Sen nerden biliyon buralari bakayim gelip gidiyorsan bu yanlara haberm olsun birlikte de gideriz
saol cnaim, suyun guzel olanida varda buna agzimiz alisik olmayinca degisik geliyorEn az üç litre su içmeye çalış canım. Oradaki sular da bir garip ama ne yapıcaksın yine de kalsiyumu magnezyumu bol. Yürüyüş için kendini zorlama bence. Ilk başta küçük on dakikalık yürüyüşlerle başlayıp yavaş yavaş artırmak en iyisi.
Iki tane Trabzon hurmasını hüplettim yedim sonra da aa hurma son aylarda yeniliyordu dedim. Trabzo. Hurması da mı diğer hurma gibi acaba
Sabah gec kahvalti Sucuklu omlet bal tereyag peynir domates zeytin ekmek cay
oglen ikindi arasi bi avuc fındık birkac küçük bayram çikolatasi
aksam yemegi icin nohut pilav pisirmeyi umut ediyorum yanina cacik belki cok sevmem bakliyati esim belirledi bugun listeyi
Mutlu pazarlar arkadaşlar:)
Bugün kahvaltıda:
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta beyaz peynirli sahanda
bol domates salatalı ve yeşil biber
1 dilim peynir
1 bardak süt
1 kaşık tahin pekmez
3 zeytin
Ara:4 5 adet ceviz 10 15 kadar kuru üzüm
Öğleden sonra balık söylemeyi düşünüyorum sardalya fileto yanında salata ile....
Akşam yine misafirliğe davetliyiz yemeğe değil çay kahveye orda muhtemelen çay yanı yine ikramlar olacak...Pastalar börekler..Dolayısıyla iki öğün sağlıklı beslenip akşam ikramlarla idare etmeyi düşünüyorum...Sabah ve öğlen öğünümün bu yüzden kaliteli olmasına dikkat ettim bugün..
Gece gelince 1 meyve ve biraz yoğurt yerim yeter....
Brokoli seven bir erkek hiç görmemiştimne güzel.
o her sebzeyi sever , brokoli , ıspanak asla hayır demez : ))) şanslıyım valla
kahvalti
sucuklu yumurta
4-5 tane patates kizartmasi : )
peynir zeytin bi br sekersiz çay
araada meyva
oglen
sebzeli bulgur pilavi, salata tursu
aksama
barbunya +az bulgur pilavi
birazdan da sut içip yaticam
yuruyusde yaptim toplam 20 dk olmustur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?