2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Hala bisey yiyemedim seker yuklemesi yuzunden son 20 dkm hastaneden cikip arkadaslarla disarda güne gidicez acik bufe gun konsepti ne bulursam yemeyi düşünüyorum gözüm döndü acliktan

Allah gelsin kısırlar mercimekli köfteler Mersin merkezde pozcuydu sanırım mado var ya orada da hafta sonları brunch ları süper görünüyodu. Hatta orda da buluşup gün yapan da görmüştüm

En az üç litre su içmeye çalış canım. Oradaki sular da bir garip ama ne yapıcaksın yine de kalsiyumu magnezyumu bol. Yürüyüş için kendini zorlama bence. Ilk başta küçük on dakikalık yürüyüşlerle başlayıp yavaş yavaş artırmak en iyisi.

Mmmm boyoZ mu. İşte bir İzmir nimeti daha afiyet olsun canım. Yumurtayı yağda kızartmamışsın zaten o yüzden yağ dengelenmiştir

Alhep burda gelsin kısırlar mercimekli köfter Mersin merkezde pozcuydu sanırım mado var ya orada da hafta sonları brunch ları süper gorunyodu. Hatta orda da buluşup gün yapan da görmüştüm

Hah tam da ordayim gercekten cok guzel calisanlar hep burda toplniyor gun yapmaya biz de ama kotu sans bugun cumartesi diye ikide basliyomus oysa acliktan bayilxak halimle nasil kosturdum geldim birde sozlesmstik diye bekle simdi isin ne

Sen nerden biliyon buralari bakayim gelip gidiyorsan bu yanlara haberm olsun birlikte de gideriz

Canım biz orayı çok seviyoruz yılda bir iki geliriz. Sırf tantuni yeriz madoda otururuz. Öyle akraba falan yoktur yani sevdiğimizden geliyoruz. Dr istirahat verdiği için kurban bayramında gelemedik. İşte tatil zamanlarında falan geliyoruz. Gelicek olursak sana da haber veriririm canım. Keyfini çıkar madonun hakettin zaten sabahtan beri

Iki tane Trabzon hurmasını hüplettim yedim sonra da aa hurma son aylarda yeniliyordu dedim. Trabzo. Hurması da mı diğer hurma gibi acaba

saol cnaim, suyun guzel olanida varda buna agzimiz alisik olmayinca degisik geliyor
limonlu falan içiyorum ustune iyi gidiyor sade si : )

ogle yeemgi
bol etli guveç , ayan , salata
bi dilim raclet peyniri

ariyorum daha ne yiyebilirim karataya uygun diye :)
kuru meyva olur ama bendeki koyde kurutulmus bide buzlukda tas gibi mubarek kayisilar :)

aksam yemegim
el kadar ispanakli bukme , az peynir
salata
tavuk çorbasi

simdilik acikmadim ama bi br sut içsem fena olmaz

Akşam yemeğimiz gecen yaptıgım ekşili çorbaydı. Zaten az kalmıştı. Tabağa koyArken yarısını döktüm. Kalan yarısını yiyebildik. 1.5 dilim tam bugday ekmeği yedim beyaz peyniri çorbanın üzerine koydum.
Ara bir adet çubuk rulo kat gofret
Ara 3 mandalina
Gece 1 litre süt sütün kullanma tarihi yarın bitiyodu ben de hepsini içtim.

Merhaba kızlar:)
Mide yanmasından ölüyorum ya şu talcid olmasa ne yaparım bilmem..Akşam yemeğe davetliydik..Uzun zamandırda gitmediğimiz biryerdi...Dolayısıyla az az yememe rağmen şiştim..
Öğlen bir tabak barbunya ve 1 dilim ekmek yedim...

Akşam 1/2 porsiyon yağsız kavurma et,2 3 kaşık kadar bulgur,1 bardak ayran

Üzerine çayın yanında ikram edilen 3 kurabiye

Ve üzerine 1/1 dilim kadar ekmek kadayıfı
Yani anlayacağınız bu gece dibine vurdum..E sabahta boyozu sayarsak yarın tartılmasam çok iyi olacak!!!

Mutlu pazarlar arkadaşlar:)

Bugün kahvaltıda:
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta beyaz peynirli sahanda
bol domates salatalı ve yeşil biber
1 dilim peynir
1 bardak süt
1 kaşık tahin pekmez
3 zeytin

Ara:4 5 adet ceviz 10 15 kadar kuru üzüm

Öğleden sonra balık söylemeyi düşünüyorum sardalya fileto yanında salata ile....

Akşam yine misafirliğe davetliyiz yemeğe değil çay kahveye orda muhtemelen çay yanı yine ikramlar olacak...Pastalar börekler..Dolayısıyla iki öğün sağlıklı beslenip akşam ikramlarla idare etmeyi düşünüyorum...Sabah ve öğlen öğünümün bu yüzden kaliteli olmasına dikkat ettim bugün..

Gece gelince 1 meyve ve biraz yoğurt yerim yeter....

Sabah gec kahvalti Sucuklu omlet bal tereyag peynir domates zeytin ekmek cay
oglen ikindi arasi bi avuc fındık birkac küçük bayram çikolatasi
aksam yemegi icin nohut pilav pisirmeyi umut ediyorum yanina cacik belki cok sevmem bakliyati esim belirledi bugun listeyi

Sabah kahvaltın tam pazar kahvaltısı olmuş afiyet olsun canım nohut yemeğini ben severim bir ara yapayım en iyisi. Benim günlük menüm
Sabah tereyağlı biberli yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, iki ince dilim peynir, dort küçük domates, birer şekerli iki açık çay.
Ara birkaç kaşık fındık ezmesi
Ara bir tane çikolatalı gofret
Öğleyle akşamı birleştirip kebapcıya gittik
Yarım porsiyon salata, Bir porsiyon tereyağlı İskender, üzerine cevizli kabak tatlısı.

Şu sıralar bana da birileri pasta börek yapsa hAyır demem afiyet olsun canım

kahvalti

sucuklu yumurta
4-5 tane patates kizartmasi : )
peynir zeytin bi br sekersiz çay

araada meyva

oglen
sebzeli bulgur pilavi, salata tursu

aksama
barbunya +az bulgur pilavi

birazdan da sut içip yaticam

yuruyusde yaptim toplam 20 dk olmustur ..

o her sebzeyi sever , brokoli , ıspanak asla hayır demez : ))) şanslıyım valla

Sen de seviyorsan harika. Ne güzel sağlıklı sağlıklı besleniyorsunuzdur. Bizde benim sevdiğim sebzeyi eşim sevmez onun sevdiğini ben mesela bamya sever ama ben aramam bamyayı. Ben lahana severim eşim sevmez. Hatta ben dolma sevmem

Süper bir menü olmuş afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…