Sen de seviyorsan harika. Ne güzel sağlıklı sağlıklı besleniyorsunuzdur. Bizde benim sevdiğim sebzeyi eşim sevmez onun sevdiğini benmesela bamya sever ama ben aramam bamyayı. Ben lahana severim eşim sevmez. Hatta ben dolma sevmem
Kıyamam ev yapımı bir ablamız var butik pastane burda olsan ondan alır getirirdim sana:)Şu sıralar bana da birileri pasta börek yapsa hAyır dememafiyet olsun canım
Hazır akşam yemeğimi yerken bugun yediklerimi de yazayım
Sabah beş adet kayısı
bir yumurtalı bir dilim peynirli omlet
Bir şekerli sıcak su
Ara bir adet ayva
Ara iki tatlı kaşığı fındık ezmesi
Öğlen iki büyük patatesi kızarttım
Yanında üç dört kaşık yoğurt
Ara bir sütlü şeker
Akşam karnıbahar ögreten ve su
Selam kızlar:)Bugün kimse uğramamış....Kahvaltıdan sonra ara öğünde küçük bir muz,4 5 adet ceviz,4 kadar fındık ve yine bir kaç tane kuru üzüm yedim
Öğlen bir tam tahıllı ekmeğe kaşarlı tost ile bir bardak ayran içtim
Akşam 1 tabak tavuk suyuna şehriye çorbası bol limonlu ve tavuk eti ile
1 koca tabak tavuklu pilav ve bir bardak ayran 2 yeşil biber
Şuanda çatlamak üzereyim..Gündüz çok yemediğim halde akşam pilavı abarttım..Tavuk suyuna pilava asla dayanamıyorum...
Şimdi canım tatlı birşeyler istiyor ama zaten kaçırmışım daha da ne tatlısı demi ama!!
Tavuk suyuyla olunca çorba da pilav da harika olmuştur. Afiyet olsun canım. Canınız tatlı çekerse sütün üzerine tarçın dökün için demişti bir diyetisyen. Sütlü tatlı gibi algılıyormuş beyin
Tavuk suyu olunca gerçekten bir başka canım dediğin gibi:)Sağolasın:)
Ay sorma İzmir'de ne kadar meşhur diyetisyen varsa hepsinden çeşit çeşit tatlı tarifim var ama beyin değil göz algılamıyor canım:)Sorun ordaBeni meyve bile kesmiyor ki değil süt kessin: Neyseki bir kaşık bal ile toparladım durumu
Bugun benm menu yaramaz yine okulda tam gun diye oldu bu tabi.
Sabah bir simit cay
arada uc dort kuru kayısı fındık
oglen kucuk bi haburger koftesi hazr değil
arada iki hurma
aksam iki parca cordon blue pattes kızartması ile bir bardak kola
Simdi bi trabzon hurma yerim tamamdr
goruldgu gibi bol karbonhidrat ciss menu
saol canim bugun biraz bozdum amaSüper bir menü olmuş afiyet olsun canım
Bugun sabah karnıbaharlı omlet yedim. Bundan sonra uzun süre sabahları karnıbahar yemeği düşünmüyorumYanında bir şekerli sıcak su içtim ve dört küçük domates yedim.
Ara üç ceviz
Ara bir ayva yedim.
Karnıbaharlı omlet ilk olarak duydum :)Bence de bir kez yiyen bir daha yiyemez onu:)))Şaka bir yana bende ayda yılda bir pişirim şifa niyetine yerim karnıbaharı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?