Bende Fransız ekmeği tüketiyorum ama sanki bir tane yesem doymayacak gibi yapıyo beni hiç tok tutmuyo haniFransa'nın ekmeği de yenir hani. Mmmmm mis gibidir o tradisyonlar bagetler
DygEge bebegin pozisyonu da yanmayi tetikliyor sanirim gectigimiz iki hafta ne yesem cayir cayır yaniyordu midem hatta yemesem de surekli rennie duo iciyordum uyutmuyorduo derece. O hafta kuzum gogsumun altina dogru toplmsti kendini kafasiyukarda oturur gibiydi ultrasonda gogus altimda doluluk hissediyordum bu hafta pozisyon degstrdi sanirim o sertlik kayboldu.mide yanmam da normallesti sukurler olsun ins seninki de gecicidr
Ne güzel canım seninki geçmiş ama benim oğlumda da son iki ay aynı sıkıntıları yaşadım ben..Hatta öyle ki doğumdan sonra bende reflü kalıcı oldu..6 7 senedir ağır yediğimde bu durumu yaşıyorum.Hamile iken ne yesem yaşıyorum o bebeğin mide üzerine yaptığı baskıdan diye düşünüyorum..Birde herkesin mide asidi farklı olurmuş benim ki biraz fazla keskin sanırım...
Doktorum bana talcid günde sekiz tane içebilirsin dedi 2 2 artık idare ediyorum ama her gün 4 tanenin altına düşmüyorum....İnşallah geçecek :)Hmm kalıcı tahribat yapmissa o fena kizimda da son aylarda yanmam oluyordu bunda da tamamen bitti diyemem ama o gecen yasadigim araliksiz yanma kabusu yok su an o yüzden şükrediyorum su an yedgm seylere gire yaniyir onda da dikkat edersen azaltma sansin var en azından napaln gececek öyle böyle bugunler de
Bende Fransız ekmeği tüketiyorum ama sanki bir tane yesem doymayacak gibi yapıyo beni hiç tok tutmuyo hani
diyet mi ben kaçırdım mı canım şekerin falan mı var ?saol canim bugun biraz bozdum ama
eltime gittim ve tartildim 64 geldim çok sukurrr
arkadasa diycem at o tartiyi sen çope, onun yuzunden depresyona giriyordum nereyse, 67 nere 64 nereee
ama 64 de az deil 6 kg yapar, diyete devam :)
yok canim simdilik sekerimD
diyet mi ben kaçırdım mı canım şekerin falan mı var ?
Hamilelikte greyfurt serbest mi normalde çok severim ama riskli bir meyvedir günde 1 taneden fazla yemeyin o da saglıklıysan hamilelikte sıkıntısı var mı bilemedim?
Hamur işini pek sevmem hele kurabiye kek falan sevmem tatlıyla börekle aram pek yoktur ama sürekli canım istiyor yiyorum yiyince midem bulanıyor, sonrasında mideme oturuyor başka bişi yiyemiyorum saglıklı nasıl bir dönemdeyim anlam veremiyorum.
Akşama fırında palamut ,mercimek çorbası , bol salata yiyeceğim.
öğlen şehriye çorbası tavuk köfte bulgur pilavı salata. üstüne tadımlık çiğkötfe (sahtaesinden) ve ayran. üctüne de 1 dilim baklava daha ne yiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?