2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

DygEge bebegin pozisyonu da yanmayi tetikliyor sanirim gectigimiz iki hafta ne yesem cayir cayır yaniyordu midem hatta yemesem de surekli rennie duo iciyordum uyutmuyorduo derece. O hafta kuzum gogsumun altina dogru toplmsti kendini kafasiyukarda oturur gibiydi ultrasonda gogus altimda doluluk hissediyordum bu hafta pozisyon degstrdi sanirim o sertlik kayboldu.mide yanmam da normallesti sukurler olsun ins seninki de gecicidr

Sabah simit peynir cay keyfi
arada uc dort kuru kayisi ve biraz ceviz
oglen bir parça pide yaninda bol zeytin biraz recel tadimlik cayla yine su cayi okulda icmeme gibi sansim yok ne yazik ki
Ikindi de bir iki kasik nutella ceviz atstrdim ikide lokum yuvarladim
Aksam tarhana çorbası köfte
birazdan bir trabzon hurma yerim
bugun de özen duzen yoktu yani okulda olmuyo evde de esim yoktu bugun diye kolaya kactik

Ne güzel canım seninki geçmiş ama benim oğlumda da son iki ay aynı sıkıntıları yaşadım ben..Hatta öyle ki doğumdan sonra bende reflü kalıcı oldu..6 7 senedir ağır yediğimde bu durumu yaşıyorum.Hamile iken ne yesem yaşıyorum o bebeğin mide üzerine yaptığı baskıdan diye düşünüyorum..Birde herkesin mide asidi farklı olurmuş benim ki biraz fazla keskin sanırım...

Hmm kalıcı tahribat yapmissa o fena kizimda da son aylarda yanmam oluyordu bunda da tamamen bitti diyemem ama o gecen yasadigim araliksiz yanma kabusu yok su an o yüzden şükrediyorum su an yedgm seylere gire yaniyir onda da dikkat edersen azaltma sansin var en azından napaln gececek öyle böyle bugunler de

Doktorum bana talcid günde sekiz tane içebilirsin dedi 2 2 artık idare ediyorum ama her gün 4 tanenin altına düşmüyorum....İnşallah geçecek :)

Akşam dünden kalan çorbam ve tavuklu pilavım vardı...1 kase çorba ile 1 porsiyon kadar tavuklu pilav yedim yanında bir bardak ayran ile....

Doymadım tabi 2 saat sonra bir bardak süt ile iki kurabiye yedim....

Ve gece 2 3 tane ceviz yedim....

Bugün biraz dengesiz tuhaf bir menü oldu

Bugünkü menümü yazayım
Sabah karnıbaharlı omlet, 4 küçük domates, bir şekerli sıcak su
Ara 3 ceviz
Ara bir ayva
Öğlen bir ekmeğin üçte birine yapılmış peynirli salçalı tost, dört kaşık yoğurtla yapılmış sodalı ayran
Ara iki tatlı kaşığı fındık ezmesi
Ara iki adet bonon şeker ( dersten önce enerji için)
Ara bir küçük pastane simidi
Akşam üç dilim bugday bir dilim beyaz ekmek üzeri kaşar fırında, bir limon sıkılmış soda
Gece bir bardak süt

D
saol canim bugun biraz bozdum ama

eltime gittim ve tartildim 64 geldim çok sukurrr
arkadasa diycem at o tartiyi sen çope, onun yuzunden depresyona giriyordum nereyse, 67 nere 64 nereee

ama 64 de az deil 6 kg yapar, diyete devam :)
diyet mi ben kaçırdım mı canım şekerin falan mı var ?

günaydın bayanlar.
dün akşam fırın balık yanında bol salata.
sabah da rutin kahvaltı. yanımda kek var öğleye doğru ya da öğleden sonra onu hüpletcem.
akşama da karnıbahar, çorba, yoğurt var.

Günaydın kızlar:)
Sabah 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz bir dilim kaşar peyniri,4 zeytin,2 yeşil biber,1dilim tam tahıllı ekmek,1 kaşık bal ve 1 kaşık tahin pekmez yedim...Yanında bir bardak üzüm kayısı karışık meyve suyu içtim :)

Öğlen 12 gibi ara öğün bir bardak süt ile 10 fındık+10 kuru üzüm yicem ....

Sabah bir küçük tost cay ayak üstü atistrma
arada kayisi kurusu ve ceviz
oglen eve gelince kahvaltı yapmak istedi canim iki yumurtali Sucuklu omlet tahinpekmez zeytin peynir ekmek
arada ne yerim bilmiyorum aksama zeytinyağli patlıcan ve tarhana çorbası var dünden

öğlen şehriye çorbası tavuk köfte bulgur pilavı salata. üstüne tadımlık çiğkötfe (sahtaesinden) ve ayran. üctüne de 1 dilim baklava daha ne yiyim yani

Hamilelikte greyfurt serbest mi normalde çok severim ama riskli bir meyvedir günde 1 taneden fazla yemeyin o da saglıklıysan hamilelikte sıkıntısı var mı bilemedim?

Hamur işini pek sevmem hele kurabiye kek falan sevmem tatlıyla börekle aram pek yoktur ama sürekli canım istiyor yiyorum yiyince midem bulanıyor, sonrasında mideme oturuyor başka bişi yiyemiyorum saglıklı nasıl bir dönemdeyim anlam veremiyorum.
Akşama fırında palamut ,mercimek çorbası , bol salata yiyeceğim.

Canım ölçülü yediğin sürece bir zararı olacağını sanmam..Herşeyin azı karar çoğu zarar bence...
Akşam yemeğin harika şimdiden afiyet olsun:)

öğlen şehriye çorbası tavuk köfte bulgur pilavı salata. üstüne tadımlık çiğkötfe (sahtaesinden) ve ayran. üctüne de 1 dilim baklava daha ne yiyim yani

Akşam mevyve yoğurt ceviz yer yemek yemez dengelersin canım:)
Ara sıra olur böyle kaçamaklar :)

Öğlen yemeğinde bende haşlanmış but vardı onları şöyle bir yağda çevirdim soğuktu dolaptan çıktı...Biraz yanına patates kızartması yaptım ve bir bardak kola ile içtim:)Bende bugün kendimce fast food yaptım ama ev yapımı oldu:)Fena sayılmaz yani:)Bol kalorili bir menü akşamı hafif geçsem iyi olacak:)

ayy kaç gündür yazamıyordum öteki tarafta içimi dökmekten.
Bugün kahvaltıda 11:00 da yaptık ben nutellalı ekmek yedim bol peynir yedim bol domates salatalık yedim ıhlamur içitm 4-5 bardakta 3-4 dilimde kepekli ekmek yedim.

saat 14:00 de kan ilacımı içtim
15:00 da ise bir tane tatlı yedim ve 16:00 da kakaolu süt içtim
Şimdi koca ıspanak var evde onu yıkıcam temizlicem akşama ıspanak yemeği yapacam havuç rendelicem içinede.
K.valide dün lahana sarması yaptı gelirken de normal sarma yapmış getirmiş hepsi etli içi. onları ısıtcam ve yanınada yoğurtlu çorba yapcam tamamdır. Bu akşam eşim okulda yi,cek toplantıları var 9 da ancak gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…