2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Sabah 6.45 te okula gitmeden bir haşlanmış yumurta,okulda saat 9.30 da 2 dilim ekmek,beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık,1 bardak açık çay,8 tane pötibör bisküvi.. Bir saat sonra 1 şişe soda.. Saat 13.30 da 1kase nesguik duo sütle yanına bir muz.. Saat 16.30 da 2 kare tam buğday ekmeğiyle tost ve bir bardak ayran ve kinder pingui :) akşam 8 de tavuk yemeği ve pirinç pilavı yicem,saat 10 dada bir armut yerim.. Çok mu kötü beslenmem yaw,içim hiç rahat değil ama canım da pek bişey istemiyor

Beslenmen çok iyi arada salata da yersen daha da iyi olur. Şekerli ve çikolatalı bisküvili şeylere karışmıyorum artık. Şekeriniz yoksa hüpletin gitsin.

yok canim simdilik sekerim
ben sadece kafama goree dikkat ediyorum, ekmek, hazir gida (biskuvi vs gibi ) yememeye çalisyorum

Ben bugun 50 g şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı. Dikkat edince mi olur bilmem ki. O kadar dikkat ettim ama işte sonuç böyle. 100 g lık başka testle testi tekrarlıycaz.

Greyfurt bazı ilaçların karaciğerde birikmesine neden oluyormuş. Ben de birsürü ilaç kullandığım için ne olur ne olmaz diye greyfurt almıyorum. Dediğin gibi tatlıdan o kadar uzantım ki pasta börek de pek gözüm görmüyodu. Sabah aç karnına şeker yüklemesi yaptırdım. Pastaneden açmayla biraz Karaköy böreği almıştım. Kanı verdikten sonra birgüzel onları yedim. Kan sonucum çıktı şok oldum şeker tavan. Dr testi 100 g lık şekerle tekrarlıycakmış ama bundan sonra zaten yiyebileceğimi sanmıyorum.

Tavuğu alırken organik mi alıyorsun canım? Tavuk konusunda korkumdan tavuk yiyemez oldum.

Bugun sabah 50 g glikoz
Bir porsiyon Karaköy böreği, bir tane zeytinli açma, portakal suyu
(Şeker sonucumu öğrendikten sonra ise pek bişey yiyemedim gün içerisinde)
2 adet küçük elma
Iki küçük kase patlıcan salatası
Akşam ne yicem bilmiyorum.

Canım neden kötü olsun yumurtanı yemişin meyven var ayranın tavuğun var bence gayet iyi..Birde beyaz ekmek yerine tam tahıllıya dönersen çok daha iyi olur bebek için çok faydalıymış.....

Ben bugun 50 g şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı. Dikkat edince mi olur bilmem ki. O kadar dikkat ettim ama işte sonuç böyle. 100 g lık başka testle testi tekrarlıycaz.

Çok geçmiş olsun canım sakındığın göze çöp batar derler çok taktıysan kafana stres bile etkilemiş olabilir bence...

Tavuğu alırken organik mi alıyorsun canım? Tavuk konusunda korkumdan tavuk yiyemez oldum.

Canım benim öyle takıntılarım yok organik gıda alayım diye de bir düşüncem hiç olmadı...Sadece helal sertifikası olan tanınmış markaların tavuğunu alıyorum son kulanma tarihine bakıyorum o kadar...Tavuksuz yapamayız bize ailece çok düşkünüz..Lezita ve erpiliç favori markalarımız tavsiye ederim:)Çokta takma bence bu bile bir stres :)

Öğlen tavuk patates ve kola üçlüsünden sonra akşam hafif geçeyim dedim:)Yazdan yaptığım domateslerimle bol şehriyeli limonlu bir çorba yaptım bir dilim ekmekle onu içtim:)Bir kaç kaşıkta yoğurt yedim yanında....
Sonra sütlaç yapmıştım bugün ev yapımı sütlacımdan bir kase yedim:)

Bir tanıdığımızın bahçesinden 20 kilo kadar elma geldi..O kadar elmayı ne yapıcam derken suyunu sıkmak aklıma geldi..Gece canım birşeyler isterse büyük bir bardak elma suyu içiçem..Bu kadar....

Merhaba,
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, 1 koca bardak süt,2 dilim domates.

öğlen ezogelin Çorba, nohut yemeği

akşam bulgur pilavı,kaşarlı köfte, cacık

3 küçücük brownie intense (utanıyorum ama napiyimm)

Ya senin şekere şaşırdım evet gerçi ailede varmış ben yaptırmayı düşünmüyordum ciddi anlamda şekeri ve şeker içeren ürünleri az tüketirim ailemde de hiç yok hergün yürüyüşümü yaparım suyumu içerim hamile yogam pilatesim devam ediyor bakalım dr la detaylıca konuşacağım sen de üzerine düşünme tedavisi varsa sorun etme güzelce beslenmene dikkat et belki ben fazla netimdir herkes 100 lükte çıkmaz falan demiş ama ben şöyle bakarım evet ben de şeker çıkabilir ve tedavisi var önümüzdeki maçlara bakarım derim hemen kabullenirim hayata bakış açısı diyelim güzelce beslenmene devam et.
Bu arada 6 aydır ben de tavuk yemiyorum dr her şeyi ye tavuk olmaz dedi antibiyotik dolu olmaz dedi peki dedim :-(

Ben de bugun eski diyetime döndüm canım zaten. Zorla şeker yememe gerek yokmuş onu anladım. Bakalım 100lükten ne çıkıcak ama yine beslenmeme çok dikkat edicek inşallah. Tavuk konusunda organik tavuk yenilebilir diye düşünüyorum. Bazı marketlerde sertifikalı organik tavuk satılıyor. Ben onlardan akabilirim.

Bir de Pazartesi sınava giricem onun stresi bile etkilemiş olabilir.

Gecenin bir saatinde üşenmedim cevizli tarçınlı havuçlu kek,kaşarlı poğaça yaptım birde etli patlıcan yemeği:)Birşeye kızmıştım bütün stresimi mutfakt attım:)E tabi hepsinden ufak ufak atıştırdım bu iyi olmadı...

ne kadar güzel bir menü. Öğle ve akşam yemeklerinde hiç ekmek yemedin mi?

yok canim simdilik sekerim
ben sadece kafama goree dikkat ediyorum, ekmek, hazir gida (biskuvi vs gibi ) yememeye çalisyorum

ben iyi giderken girip menüleri yazıyorum ama kaçırınca hiç uğramıyorum buraya. bir haftadır yürümekten helak olduğumdan yemek de istediğimi yedim yine maşallah. akşama balık günü ama en azından onu yemiş olayım.

Günaydın kızlar...Bugün boğaz ağrısı ile kalktımIhlamur ve adaçayı gibi şeylerden korkuyorum açıkcası...Ama bir yarım bardak ıhlamur içtim limonlu ballı....
Bugün keyfim yok sabah ince bir dilim ekmek,peynir,4 zeytin ve bir bardak taze elma suyu içtim...

kizlar simdi bizim 5 ay biti ya 6 aylikmi oluyoruz
6 ayda 6 kg aldim diye kendimi avutucamda : )))

aksama dr randveum var bakalim ne diycek benim kiloya .. benim dr sakindir eminim bisey demez :) kadin polynana gibi herseye iyi gozle bakiyor : ))))

sabah yediigmi yazmayim isinize yaramaz : (

oglene tarhana çorbasi ve kuru dolma var yanina yogurt

geçmis olsun canim .. insalalh ilerlemez bogaz agrisi bi absladimi çok çekerim ben haftalarca geçmez mubarek :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…