Sabah 6.45 te okula gitmeden bir haşlanmış yumurta,okulda saat 9.30 da 2 dilim ekmek,beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık,1 bardak açık çay,8 tane pötibör bisküvi.. Bir saat sonra 1 şişe soda.. Saat 13.30 da 1kase nesguik duo sütle yanına bir muz.. Saat 16.30 da 2 kare tam buğday ekmeğiyle tost ve bir bardak ayran ve kinder pingui :) akşam 8 de tavuk yemeği ve pirinç pilavı yicem,saat 10 dada bir armut yerim.. Çok mu kötü beslenmem yaw,içim hiç rahat değil ama canım da pek bişey istemiyor
yok canim simdilik sekerim
ben sadece kafama goree dikkat ediyorum, ekmek, hazir gida (biskuvi vs gibi ) yememeye çalisyorum
Hamilelikte greyfurt serbest mi normalde çok severim ama riskli bir meyvedir günde 1 taneden fazla yemeyin o da saglıklıysan hamilelikte sıkıntısı var mı bilemedim?
Hamur işini pek sevmem hele kurabiye kek falan sevmem tatlıyla börekle aram pek yoktur ama sürekli canım istiyor yiyorum yiyince midem bulanıyor, sonrasında mideme oturuyor başka bişi yiyemiyorum saglıklı nasıl bir dönemdeyim anlam veremiyorum.
Akşama fırında palamut ,mercimek çorbası , bol salata yiyeceğim.
Öğlen yemeğinde bende haşlanmış but vardı onları şöyle bir yağda çevirdim soğuktu dolaptan çıktı...Biraz yanına patates kızartması yaptım ve bir bardak kola ile içtim:)Bende bugün kendimce fast food yaptım ama ev yapımı oldu:)Fena sayılmaz yani:)Bol kalorili bir menü akşamı hafif geçsem iyi olacak:)
Sabah 6.45 te okula gitmeden bir haşlanmış yumurta,okulda saat 9.30 da 2 dilim ekmek,beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık,1 bardak açık çay,8 tane pötibör bisküvi.. Bir saat sonra 1 şişe soda.. Saat 13.30 da 1kase nesguik duo sütle yanına bir muz.. Saat 16.30 da 2 kare tam buğday ekmeğiyle tost ve bir bardak ayran ve kinder pingui :) akşam 8 de tavuk yemeği ve pirinç pilavı yicem,saat 10 dada bir armut yerim.. Çok mu kötü beslenmem yaw,içim hiç rahat değil ama canım da pek bişey istemiyor
Ben bugun 50 g şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı. Dikkat edince mi olur bilmem ki. O kadar dikkat ettim ama işte sonuç böyle. 100 g lık başka testle testi tekrarlıycaz.
Tavuğu alırken organik mi alıyorsun canım? Tavuk konusunda korkumdan tavuk yiyemez oldum.
Greyfurt bazı ilaçların karaciğerde birikmesine neden oluyormuş. Ben de birsürü ilaç kullandığım için ne olur ne olmaz diye greyfurt almıyorum. Dediğin gibi tatlıdan o kadar uzantım ki pasta börek de pek gözüm görmüyodu. Sabah aç karnına şeker yüklemesi yaptırdım. Pastaneden açmayla biraz Karaköy böreği almıştım. Kanı verdikten sonra birgüzel onları yedim. Kan sonucum çıktı şok oldum şeker tavan. Dr testi 100 g lık şekerle tekrarlıycakmış ama bundan sonra zaten yiyebileceğimi sanmıyorum.
Ben de bugun eski diyetime döndüm canım zaten. Zorla şeker yememe gerek yokmuş onu anladım. Bakalım 100lükten ne çıkıcak ama yine beslenmeme çok dikkat edicek inşallah. Tavuk konusunda organik tavuk yenilebilir diye düşünüyorum. Bazı marketlerde sertifikalı organik tavuk satılıyor. Ben onlardan akabilirim.Ya senin şekere şaşırdım evet gerçi ailede varmış ben yaptırmayı düşünmüyordum ciddi anlamda şekeri ve şeker içeren ürünleri az tüketirim ailemde de hiç yok hergün yürüyüşümü yaparım suyumu içerim hamile yogam pilatesim devam ediyor bakalım dr la detaylıca konuşacağım sen de üzerine düşünme tedavisi varsa sorun etme güzelce beslenmene dikkat et belki ben fazla netimdir herkes 100 lükte çıkmaz falan demiş ama ben şöyle bakarım evet ben de şeker çıkabilir ve tedavisi var önümüzdeki maçlara bakarım derim hemen kabullenirimhayata bakış açısı diyelim güzelce beslenmene devam et.
Bu arada 6 aydır ben de tavuk yemiyorum dr her şeyi ye tavuk olmaz dedi antibiyotik dolu olmaz dedi peki dedim :-(
Canım neden kötü olsun yumurtanı yemişin meyven var ayranın tavuğun var bence gayet iyi..Birde beyaz ekmek yerine tam tahıllıya dönersen çok daha iyi olur bebek için çok faydalıymış.....
Çok geçmiş olsun canım sakındığın göze çöp batar derler çok taktıysan kafana stres bile etkilemiş olabilir bence...
Canım benim öyle takıntılarım yok organik gıda alayım diye de bir düşüncem hiç olmadı...Sadece helal sertifikası olan tanınmış markaların tavuğunu alıyorum son kulanma tarihine bakıyorum o kadar...Tavuksuz yapamayız bize ailece çok düşkünüz..Lezita ve erpiliç favori markalarımız tavsiye ederim:)Çokta takma bence bu bile bir stres :)
Merhaba,
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, 1 koca bardak süt,2 dilim domates.
öğlen ezogelin Çorba, nohut yemeği
akşam bulgur pilavı,kaşarlı köfte, cacık
3 küçücük brownie intense (utanıyorumama napiyimm)
ben sadece kafama goree dikkat ediyorum, ekmek, hazir gida (biskuvi vs gibi ) yememeye çalisyorum
ben sadece kafama goree dikkat ediyorum, ekmek, hazir gida (biskuvi vs gibi ) yememeye çalisyorum[/QUOTE
ben yine saldım çayıra mevlam kayıra devam ediyorum içim kıyılıyor azıcık geç yesem önceden saat 5 ten sonra yemek yemedim şimdi 11 buçuk oluyo bazen . Erken yediğimde de gece oğlumu yedirmek için kalkınca başım dönüyo ilk hamileliğimde 34 kilo almıştım 20 sini 4 ayda verdim şu ana kadar da 5 buçuk kilo aldım bakalım bunda doğuma kaç kg ile giderim ??? :)
Yok yemiyorum.Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum o da tam buğday ekmeği.ne kadar güzel bir menü. Öğle ve akşam yemeklerinde hiç ekmek yemedin mi?
geçmis olsun canim .. insalalh ilerlemez bogaz agrisi bi absladimi çok çekerim ben haftalarca geçmez mubarek :sben iyi giderken girip menüleri yazıyorum ama kaçırınca hiç uğramıyorum buraya. bir haftadır yürümekten helak olduğumdan yemek de istediğimi yedim yine maşallah. akşama balık günü ama en azından onu yemiş olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?