2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Yok yemiyorum.Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum o da tam buğday ekmeği.

Sınavında şimdiden başarılar bu arada :)

teşekkür ederim canım. İnşallah iyi geçer. Ekmek yememek çok iyi bişey onun yerine diğer sağlıklı karbonhidratları alıyorsan da süper. Ben de öyle beslenecek bakalım şeker olayından dolayı.

Şeker yoksa ye gitsin hepsini.

ne güzel balık günümüz var. Balığı hergün bulsam hergün yerim de bulup alana kadar çok zaman geçiyor. Ayrıca kebapcıya da yakın olsam onu da her gün yerim

teşekkür ederim canım. İnşallah iyi geçer. Ekmek yememek çok iyi bişey onun yerine diğer sağlıklı karbonhidratları alıyorsan da süper. Ben de öyle beslenecek bakalım şeker olayından dolayı.

Çok geçmiş olsun canım , ama düzene oturtur ekmeği azaltırsan hemen bünye alışıyor zaten.Diyetisyene gittin mi?Sana şekerine göre menü konusunda yardımcı olur hem gebeliğin boyunca.

tünaydın bayanlar. bu sabah yazamadım hemen yazıorum.
sabah çok kuvvetli yiyemedim geç kalıyordum. kahvaltı yaptım yine de.
10 gibi pizza yedim ev yapımı.
öğle yemeğinde mercimek çorbası, patates yemeği, pilav ve mandalina yedim.

Neymiş sağlıklı karbonhidratlar. Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ama bende çıkcak gibi geliyo Öğreneyim de onları tüketeyim..

Mesajı gece 3 te okudum allah dedim izmir de olsam kahvaltıdan sonra kahveyi koy geliyorum derdim canım çekti neyseki sabah yaptım ben de

Öğlen bir tam tahıllı kaşarlı tost ile bir bardak ayran içtim..

Üzerine bir kase sütlaç yedim....

Mesajı gece 3 te okudum allah dedim izmir de olsam kahvaltıdan sonra kahveyi koy geliyorum derdim canım çekti neyseki sabah yaptım ben de

:) Ah keşke canım nasıl sevinirdim:)Ben yapayım birileri yesin bayılırım:)Yaptıklarımdan oğlumun beslenmesine,arkadaşının beslenmesine,öğretmene,üst komşuma,eşime yedirdim:)Ne kadar çok kişi yerse o kadar mutlu oluyorum:)Sana kargo ile gönderirirm istersen:)

Neymiş sağlıklı karbonhidratlar. Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ama bende çıkcak gibi geliyo Öğreneyim de onları tüketeyim..
Canım patates,muz,havuç,ceviz,tam tahıllı ekmek vb..aklımıza gelmeyen bir çok şeyde var...Mesela kızarmış patates yerine fırında kabuklu patates çok iy bir karbonhidrat....Ya da normal ekmek yerine tam tahıllı,çavdarlı ekmek...

Şeker yoksa ye gitsin hepsini.

Canım şeker yok çük şükür ama kilodan korkuyorum..Zaten 9 kilo aldım 6.aydayım...14 15 gibi tamamlasam yeter bana...Yani 10 kilo ile doğuma girmek derdim yok ama ilkinde 26 kilo aldığım için korkuyorum...

Amanın teşekkür ederim çok mersii bugün boş günüm kekimi poğaçamı yaptım.Zaten senden öyle bir enerji alıyorum eli bol, bol yediren, üşenmeyen süper ya kızım olunca ben de hamarat olmak isterim.Babasıyla sabah uyandıklarında kekler börekler pişmiş olsun mis gibi ayhh güzel hayaller...

Canım ben yıllarca hep çalışma hayatının içindeydim..Üniversite,iş hayatı,kariyer derken mutfak bilmezdim..Evlendiğimde aldım bir yemek kitabı ordan yemek yaptım yumurta kırar ve makarna yapardım sadece:)Ama çocuk olunca herşey değişiyor..İnsan ona yedirmek istiyor..Hele ki anne canım şunu çekti yap derde yapmazsan eksiliyorsun...Ona yapa yapa öğrendim:)Eskiden olsa ay delimiyim ben hazırı var ne uğraşcam derdim:)Kendi kendimi yetiştirdim diyelim:)Çok teşekkür ederim o enerjiyi veriyorsam ne mutlu bana:)

8 yıllık evliyim hala sarma sarmadım şimdi hedefim sarma:)Hala dışardan kilo ile satın alıyorum:)İstersem yaparım neyim eksik demi ama:)

Sabah simit peynir cay
arada kuru kayisi ceviz
öğlen ev yapimi kofteli hamburger ayran
arada bi çikolatalı gofret
aksam balik salata bi bardak kola icerim dayanamam kesin
Gece yine trabzon hurma en bisevdigim

bizim de sekizinci yilimiz sadece iki kere yaptim cok useniyom sarmaya ben yemesi guzel de yapmasi ezyetli mubaregin
Aynen ya ben hiç denemedim bakalım paylaşırım denediğimde:)

Sabah simit peynir cay
arada kuru kayisi ceviz
öğlen ev yapimi kofteli hamburger ayran
arada bi çikolatalı gofret
aksam balik salata bi bardak kola icerim dayanamam kesin
Gece yine trabzon hurma en bisevdigim

Bende et ve türevlerinin yanında kola ya da fanta içiyorum bir bardak canım

Akşama doğru bir iştahım açıldı..Boğaz ağrısında insanın iştahı kesilir ben birşeyler yedikçe iyi geldi boğazıma sanki...

Akşama doğru iki dilim cevizli kek,2 poğaça yanında bir dilim beyaz peynir ve bir çay bardağı sütlü kahve içtim...

Akşam bir kase limonlu domatesli şehriye çorbası ile 1 tabak etli patlıcan ve bir kase cacık yedim..Bir dilimde ekmek....

Şuanda inanılmaz şiştim çok abarttım bugün..Hamur işi bol bol yedim mutsuz oldum

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar?Son haftalarda hızlanma başladımı sizde de ?Sanki benim hem iştahm açıldı hemde kilo almadan geçen bir haftam kalmadı....

doktorumun tartisina gore 9 kg almisim bastan beri , son 2 ayda 6 kg almisim
hastaneye sevk ederken diyabetin ozellikle altini çizdi, hem seker içirip hem diyabet uzmani dr atarafindan izlnicem buyuk ihtimalle .. canim çok SIKILDI , o kadar çok yemiyorum ben aslinda, hani o bebege yarar bu bilmem napar diye bi derdim yok .. dr belkide su an seker var o yuzden kilon boyle dedi
baska dr da ne kadar çok kilo alirsan vucut o kadar çok insulin salgilar ve o kadar çok seker hastaligina yaklasirssin demisti ..
nasil bi çikmaza dustum ben , girdim bi çarkin içine çikamiyorumda : (((

yarin sabah ultrasona giricem suyum fazlaysa o zaman ayvayi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…