Yok yemiyorum.Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum o da tam buğday ekmeği.
Sınavında şimdiden başarılar bu arada :)
Gecenin bir saatinde üşenmedim cevizli tarçınlı havuçlu kek,kaşarlı poğaça yaptım birde etli patlıcan yemeği:)Birşeye kızmıştım bütün stresimi mutfakt attım:)E tabi hepsinden ufak ufak atıştırdım bu iyi olmadı...
ben iyi giderken girip menüleri yazıyorum ama kaçırınca hiç uğramıyorum buraya. bir haftadır yürümekten helak olduğumdan yemek de istediğimi yedim yine maşallah. akşama balık günü ama en azından onu yemiş olayım.
teşekkür ederim canım. İnşallah iyi geçer. Ekmek yememek çok iyi bişey onun yerine diğer sağlıklı karbonhidratları alıyorsan da süper. Ben de öyle beslenecek bakalım şeker olayından dolayı.
teşekkür ederim canım. İnşallah iyi geçer. Ekmek yememek çok iyi bişey onun yerine diğer sağlıklı karbonhidratları alıyorsan da süper. Ben de öyle beslenecek bakalım şeker olayından dolayı.
Gecenin bir saatinde üşenmedim cevizli tarçınlı havuçlu kek,kaşarlı poğaça yaptım birde etli patlıcan yemeği:)Birşeye kızmıştım bütün stresimi mutfakt attım:)E tabi hepsinden ufak ufak atıştırdım bu iyi olmadı...
Mesajı gece 3 te okudum allah dedim izmir de olsam kahvaltıdan sonra kahveyi koy geliyorum derdim canım çekti neyseki sabah yaptım ben de
Canım patates,muz,havuç,ceviz,tam tahıllı ekmek vb..aklımıza gelmeyen bir çok şeyde var...Mesela kızarmış patates yerine fırında kabuklu patates çok iy bir karbonhidrat....Ya da normal ekmek yerine tam tahıllı,çavdarlı ekmek...Neymiş sağlıklı karbonhidratlar. Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ama bende çıkcak gibi geliyoÖğreneyim de onları tüketeyim..
Şeker yoksa ye gitsin hepsini.
:) Ah keşke canım nasıl sevinirdim:)Ben yapayım birileri yesin bayılırım:)Yaptıklarımdan oğlumun beslenmesine,arkadaşının beslenmesine,öğretmene,üst komşuma,eşime yedirdim:)Ne kadar çok kişi yerse o kadar mutlu oluyorum:)Sana kargo ile gönderirirm istersen:)
Amanın teşekkür ederim çok mersiibugün boş günüm kekimi poğaçamı yaptım.Zaten senden öyle bir enerji alıyorum eli bol, bol yediren, üşenmeyen süper ya kızım olunca ben de hamarat olmak isterim.Babasıyla sabah uyandıklarında kekler börekler pişmiş olsun mis gibi ayhh güzel hayaller...
8 yıllık evliyim hala sarma sarmadım şimdi hedefim sarma:)Hala dışardan kilo ile satın alıyorum:)İstersem yaparım neyim eksik demi ama:)
Aynen ya ben hiç denemedim bakalım paylaşırım denediğimde:)bizim de sekizinci yilimiz sadece iki kere yaptim cok useniyom sarmaya ben yemesi guzel de yapmasi ezyetli mubaregin
Sabah simit peynir cay
arada kuru kayisi ceviz
öğlen ev yapimi kofteli hamburger ayran
arada bi çikolatalı gofret
aksam balik salata bi bardak kola icerim dayanamam kesin
Gece yine trabzon hurma en bisevdigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?