2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Canım bana sorarsan var.Yani ben çok faydasını gördüm..Tabi 26 kilo almayı savunmuyorum ama düzenli beslenmenin ve bol sıvının süt içmenin faydalı besinlerin sütüme çok faydası oldu...20 aya yakın emzirdim artık hortlak gibi olmuştum yüzüm gözüm çöktü kesmesem ben hastanelik olacaktım oğlum gece 5 6 kere emmeye kalkıyordu daha fazla dayanamadım...Bu yüzden kestim..Ama ben çok inanıyorum..Çok az kilo ile doğuma giren hamileliğinde sürekli dikkat eden arkadaşlarımın nedense hep sütü az oldu..Belkie tamamen tesadüf....Bilemiyorum...

Benim sadece bir saat için bakıldı onda da tam bir saat omamıştı. Değer 172 çıktı. 100 g lıkla tekrarlanacak.

Yapma yaa ee Dr kilo alma derse sütümüz de mi olmıycak

Benim daha üç kilo olmadığına göre olan yağlar mı yetiyormuş ki. Bir de benim kaslarım yağdan hep fazlaydı

Desene bizimki yağ bağlamış :)Aman bebeğim sağlıklı olsunda ilk oğlumda aldım 26 verdim 33 bir sütüm vardı 3 çocuğu beslerdi herhaldeAynı süt olsun da ben başka birşey istemiyorum:)

Allahım bebişleri sağlıklı versin inşallah süt için formüllerini de paylaşırsın di mi canım

valla hiç şekermiş tuzmuş öle bişiler düşünmüyorum. düşünmeli miyim ? bugun kontrole gitcem bi sorayım.

Yaa benim içime bir kurt düşürdüler artık. Şeker konusunda takıntı yaptım sanırım. Bir de Dr um sonuçlarımı yorumlarken habire yaştan bahsediyor. Sırf yaş demesin diye herşeyimiz çok iyi çıksın istiyorum. Şeker sonucundan sonra adam yine yaş dedi.

bizim dr çok pinpirikli değil. herşey çok iyi diyip yolluo bizi şeker testi falan yapmadık. bakalım bugun ister mi ? daha tetanoz aşısı olcam. ooo çok işimiz var.

Yapma yaa ee Dr kilo alma derse sütümüz de mi olmıycak

Canım bütün dünyanın savunduğu 9 ile 12 kilo ile doğuma girmenin sağlıklı olduğu söyleniyor..Bunun altında bir rakamı zaten söyler mi bilmiyorum?Senin 2 kilo almanın sebebi doktorun mu?

Allahım bebişleri sağlıklı versin inşallah süt için formüllerini de paylaşırsın di mi canım
Tabi ki canım her zaman:)

Canım yanlış anlamazsan kaç yaşındasın ve kaç kilo hamile kaldın?Yani fazla kilolumu kaldın?Belkide doktorunu değiştirmelisin..Çünkü senin pskilolojinde çok önemli bence....

Bugün sabah 1 dilim beyaz ekmek (tam tahıl bitmiş mecburen yedim)
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 kaşık bal
1 ince yeşil biber
1 bardak süt
4 zeytin yedim....

dün akşam köfteli çorba, karnıbahar, yoğurt yedim.
ben de artık yemeye başladım inş çok kilo almam. son aylarda alınıomuş o yuzden şimdiden coşmak istemiyorum.
sabah klasik kahvaltı yanında kavurmalı yumurta. (eşimde çok seviyor çok mu yiyoruz nedir )
şimdi de pizza çay yaptım.
öğleye kısmet artık.
akşama dışarda yicez kumpir ya da hamburger istiorum.

Dr u değiştirme konusunu düşündük ama önce bir kaybım oldu onda çok iyiydi o yüzden ona devam ettim. Yaşa takıyor 38 yaşındayım ama 25 hissediyorum bilerek bu zamana kadar beklemedim ki. Yaşımı söyledikçe geriliyorum kendisine de söyledim. Kilom biraz yüksekti Demir vitamin ve b12 takviyesi yapılmıştı bir de tsh yüksek çıkmıştı. 76 idi kilom şimdi 78. Boyum 167. Kiloda çok artış olmadığı için bişi demiyordu.ama şeker testi öyle çıkınca kiloyu da söyledi işte.

Bugun sabah küçük bir ekmek köşesine domates peynir koydum kahvaltim cayla buydu
ara ogunde bir avuc yer fistigi tazesinden
Dersim erken bitip acliktan gozum donunce oglen evde kahvalti keyfi yaptim tereyagnda iki yumurta zeytin peynir tahinpekmez
birazdan mandalina yiyeceğim iki uc tane yerim herhalde:)
Aksam yemeginde esim kahvaltı türü istiyordu bugun iclikofte aldim bir de sanirim ben iclikofte yerim ikitane onlar kahvalti yapsın
sonra yine trabzon hurma dadandim resmen
Bu arada yazmadigim araliklarda caktrmadanyuttugum kuccuk bayram cikolatalari da var caktrmayin ha

Vee istahim gibi hizlanan kilo alimim sonucu toplam aldigim kg 5.5 olmus vay anam vaay diyorum gidisatim iyi degil toplamda cok gibi gorunmese de 3.5 kg son bi bucuk ayin eseri olunca tirsmaya basladim

Kahvaltı 3 kayısı + ılık su iki bardak
bolca tulum peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
4 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
bolca biber
1 domates
ara bol sütlü kahve
1 büyük elma
15 badem

Bu arada şimdi 4 kilo aldım son 3 ayda herkes deli gibi alırsın filan diyor yaklaşık ne kadar alnıyor arkadaşlar normal yiyen biri olarak tecrübeli anneler ?

Benim sadece bir saat için bakıldı onda da tam bir saat omamıştı. Değer 172 çıktı. 100 g lıkla tekrarlanacak.

Ben dün söylediğim gibi sabah ac karnına dahiliye ye gittim. Açlık tokluk sekerimi ölçtü.
Açlık 90
Tokluk bir saat sonra 114 çıktı.
Doktor gebelik sekeri yok belki meyilli olabilir dedi. Kendi doktorumda begendi icin rahat olsun her sey yolunda dedi. Cok tatlı yeme dikkat et dedi.
Testlerde yanlışlık olabiliyor demek ki içini ferah tut.

Canım bence yaşın çok ileri değil...Ayrıca kendini bu kadar iyi hissediyorsan daha ne olsun..Bence kilo alışında gayet iyi maşallah..Moralini yüksek tut

Bugün öğlen bir arkadaşıma gittim...

Öğlen çıkmadan bir dilim cevizli kek ve bir çay bardağı süt içtim....

Öğlen arkadaşımda 1 porsiyon kıymalı pide ile yanında çay içtim....

Sonra etimek tatlısı yapmışlar bir dilim ondan yedim:)

Akşam evde 1 kase ezogelin çorba ekmeksiz ve 1/2 tabak patlıcan yemeği yedim yine ekmeksiz....

Biraz önce 1 kurabiye 1 çay bardağı süt içtim..

Bugün ne çirkin bir menü olmuş ya beğenmedim

Geceyi karisik meyve suyuyla tamamliyorum
elma ayva nar mandalina havuç kati sikacaginda kendim sıktım buyukce bi bardak sifa niyetine ictim yine grip olcak gibiyiz kizimla tedbirlere basliim bari

Geceyi karisik meyve suyuyla tamamliyorum
elma ayva nar mandalina havuç kati sikacaginda kendim sıktım buyukce bi bardak sifa niyetine ictim yine grip olcak gibiyiz kizimla tedbirlere basliim bari
Bende fenayım grip boğaz şişmesi berbatNasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…