ha haa bencede bünyeye göre en az 3 en fazla 5 demiş ayşe öner ama yok yine gönlümüze göre olmadıSütün hamiley dönemindeki beslenmeyle doğrudan ilgisi var mı hakikaten.Bol bol sütümüz olsun inşş :)
Canim benim de seker olcumum cok tuhaf cikti yarin dahiliyeye gidicem. Senin olcumlerin kac çıktı?
Benim 1saat 206. 2saat 98 çıktı. Olcen doktor bile şaşırdı. Cihaz da sıkıntı mi var diye bile düşünüyorum.
Canım bana sorarsan var.Yani ben çok faydasını gördüm..Tabi 26 kilo almayı savunmuyorum ama düzenli beslenmenin ve bol sıvının süt içmenin faydalı besinlerin sütüme çok faydası oldu...20 aya yakın emzirdim artık hortlak gibi olmuştum yüzüm gözüm çöktü kesmesem ben hastanelik olacaktım oğlum gece 5 6 kere emmeye kalkıyordu daha fazla dayanamadım...Bu yüzden kestim..Ama ben çok inanıyorum..Çok az kilo ile doğuma giren hamileliğinde sürekli dikkat eden arkadaşlarımın nedense hep sütü az oldu..Belkie tamamen tesadüf....Bilemiyorum...
Ayşe Öner in kitabında 24.haftada rahim büyümesi + amniyon sıvısı + bebek +göğüsler +plesanta toplamda 3 kilo diyor.Bundan fazlası da vücutta yağ diyor ki bu da normal çok iyi yağ tutarmış bu dönemde.
Desene bizimki yağ bağlamış :)Aman bebeğim sağlıklı olsunda ilk oğlumda aldım 26 verdim 33 bir sütüm vardı 3 çocuğu beslerdi herhaldeAynı süt olsun da ben başka birşey istemiyorum:)
Mercimek çorbası haricinde diğer hepsi şekeri yükseltecek şeyler. Artık şekere göre düşünmeye başladım.
valla hiç şekermiş tuzmuş öle bişiler düşünmüyorum. düşünmeli miyim ? bugun kontrole gitcem bi sorayım.
Yaa benim içime bir kurt düşürdüler artık. Şeker konusunda takıntı yaptım sanırım. Bir de Dr um sonuçlarımı yorumlarken habire yaştan bahsediyor. Sırf yaş demesin diye herşeyimiz çok iyi çıksın istiyorum. Şeker sonucundan sonra adam yine yaş dedi.
Yapma yaa ee Dr kilo alma derse sütümüz de mi olmıycak
Tabi ki canım her zaman:)Allahım bebişleri sağlıklı versin inşallah süt için formüllerini de paylaşırsın di mi canım
Yaa benim içime bir kurt düşürdüler artık. Şeker konusunda takıntı yaptım sanırım. Bir de Dr um sonuçlarımı yorumlarken habire yaştan bahsediyor. Sırf yaş demesin diye herşeyimiz çok iyi çıksın istiyorum. Şeker sonucundan sonra adam yine yaş dedi.
Canım bütün dünyanın savunduğu 9 ile 12 kilo ile doğuma girmenin sağlıklı olduğu söyleniyor..Bunun altında bir rakamı zaten söyler mi bilmiyorum?Senin 2 kilo almanın sebebi doktorun mu?
Tabi ki canım her zaman:)
Canım yanlış anlamazsan kaç yaşındasın ve kaç kilo hamile kaldın?Yani fazla kilolumu kaldın?Belkide doktorunu değiştirmelisin..Çünkü senin pskilolojinde çok önemli bence....
bizim dr çok pinpirikli değil. herşey çok iyi diyip yolluo bizişeker testi falan yapmadık. bakalım bugun ister mi ? daha tetanoz aşısı olcam. ooo çok işimiz var.
Benim sadece bir saat için bakıldı onda da tam bir saat omamıştı. Değer 172 çıktı. 100 g lıkla tekrarlanacak.
Dr u değiştirme konusunu düşündük ama önce bir kaybım oldu onda çok iyiydi o yüzden ona devam ettim. Yaşa takıyor 38 yaşındayım ama 25 hissediyorumbilerek bu zamana kadar beklemedim ki. Yaşımı söyledikçe geriliyorum kendisine de söyledim. Kilom biraz yüksekti Demir vitamin ve b12 takviyesi yapılmıştı bir de tsh yüksek çıkmıştı. 76 idi kilom şimdi 78. Boyum 167. Kiloda çok artış olmadığı için bişi demiyordu.ama şeker testi öyle çıkınca kiloyu da söyledi işte.
Bende fenayım grip boğaz şişmesi berbatGeceyi karisik meyve suyuyla tamamliyorum
elma ayva nar mandalina havuç kati sikacaginda kendim sıktım buyukce bi bardak sifa niyetine ictim yine grip olcak gibiyiz kizimla tedbirlere basliim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?