2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

günaydın bayanlar,
dün akşam yoğurt çorbası, patatesli yemek pilav ve yoğurt yedim.
sabah da ekmek kalmamış. krep yaptım. peynir nutella falan kaptırdım.
bugün yarım gün öğleye kısmetse evimde olcam.

Dün akşam ızgara balık ve haşlanmış sarımsak soslu patates,

Sabah Menemen, yarım gevrek,bol peynir

Sabah okula gitmeden salep okulda simit cay
arada ceviz fındık atistrmalik
oglen disarda suboregi cekti canimiz cayla iki dilim börek yedim
Ikindi de bir buyuk bardak nar portakal limon karisimi
aksama zeytinyagli biseyler ya barbunya ya pirasa yaninda corba da var. Dun pisircektim sebzeyi hastaliktan goz acamaynca bugune kaldi bakalm ya nasip

Selamlar:)Bu sabah oğlumun okulu yarım gün diye apar topar çıktık dolayısıyla zayıf bir kahvaltı ile başladım güne...

Sabah 1 kepekli ekmeğe tost yanında 3 zeytin bir bardak süt

Öğlen fırında kaşarlı karnıbahar graten ve domatesli makarna 1 kase yoğurt ve tere salatası

Ara 2 kurabiye biraz ceviz ve üzüm

Akşam kıymalı pide içini kendim hazırladım bir buçuk yerim artık:)Yanında bol yeşillik ve ayran:)

Sebze yapcam derken costum bugun saglikli beslnme günümüz:) aksam menumuz belli oldu yumurtalı pazi kavurma portakalli zeytinyağlı kereviz mercimek çorba yarasin sifa olsun insallah

Afiyet olsun canım aksam menun guzelmis yazdm aklima bigun ben de öyle yapiim pratik hem; )

Sebze yapcam derken costum bugun saglikli beslnme günümüz:) aksam menumuz belli oldu yumurtalı pazi kavurma portakalli zeytinyağlı kereviz mercimek çorba yarasin sifa olsun insallah

Canım seninde menü harika afiyet olsun:)Bende bugün pazara gittim ondan coştum iki öğün salata yedim karnıbahar yedim çok mutlu oluyorum böyle yemekler yiyince:)Akşamda turp havuç ve roka salatası yaptım pidenin yanına:)Ay inşallah bunlar yarıyordur bebeklerimize:)

kızlar bugün tembellik yaptım 2 gündür yapıom zaten hastalık bni de iyice düşürdü cidden.
Kociş yarım gün okuldaydı bugün o gelince saat 12.00 de ona öğlen yemeği gibi bana da kahvaltı gibi oldu menemen yaptım tek yumurtayla kışlık hazırladığım menemenlerle öle kahvaltılıklar fln yedik. Çarşamba geziye gidicek die bugün gidip bakcaktık beşiğe ki tam mutfağı topladım ben mudur yard. aradı gelmeyebilirsin hocam dedi eşimin sınıfından zaten giden yokmuş zorla hocaları götürceklerdi bizi pas geçtiler die gün boyu kocişle evde başbaşa keyif yaptık

Akşama da bulgur pilavı çorba bol yeşilli salata yaptık yedik
Sonra mısır patlattık çayla keyif yapıyoruz

Yarında erkenden kahvaltı yapıp etcak kendimizi beşik bakmak için dışarı

günaydın bayanlar bugün tatil ne kadar güzel. evde olmayı özlemişim valla.
dün arkadaşım bize geldi. sosyete mantısı yaptık yedik. bi kaptırmışım borcamın yarısını yedim
akşama da mandalina üzüm falan yedim.
sabah da kızarmış ekmek tereyağı bal peynir çay tabiki yumurtam olmazsa olmaz.

son zamanlarda dişlerim ağrıyo. bol yoğurt yemeyi denicem belki düzelir

Oh afiyet olsun canım:)Mantıya da bayılırım bende oldumu hiç irade kalmıyor :)

Canım aman dişlerine çok dikkat et ilk doğumda ben çok çektim aylarca uğraştım sürekli fırçalar tam bakım sağla ve tabi ki kalsiyum takviye mutlaka al...

Bugün sabah oğlumun töreni vardı 8.30 da oraya gittik çok yorgunumGeldim 10 gibi kahvaltı yaptım...

1 dilim kepek ekmeği,1 tereyağlı sosisli yumurta,4 zeytin,domates salatalık,bal kaymak 1 kaşık,1 kaşıkta tahin pekmez.....

Biraz önce 4 ceviz 4 5 kuru üzüm...

Öğlen dışarda olucam bu yüzden ya döner ya da burger yerim sanırım:)Dünde pide yedim çünkü:)

Öğlen dışarda burger yedim malesef....Çocuklara uyum sağlarken karnımdakine pek uyum sağlayamadım.....

Bu saatten sonra akşam yemeği yemem artık ıvır zıvır ile geçiştircem..Bugün kahvaltı dışında güzel bir şey olmayacak sanırım....

gune iyi basliyorsun sonra cozutuyorsun sen de burgee kacamagi arada oluyor artik napcan

Ben de törene gitmeden kahvaltı yapamadm salep ictim bir fincan donusumuz öğlen oldu
gec kahvalti gibi ogle yemegi gibi karsik oldu
kahvaltilik seyler portakal suyu yanina bir tortilla lavasindan borek birkaç sarma az da sarimsakli kofte yedim hala sindiremedim kimse aksam yemegine yanasmiyo simdi
boğazıma iyi gelsin diye bi kupa dolusu tarhana çorbası ictim yeter bu bana
aralarda ceviz mandalina trabzon hurmasi yemistim belki yatmadan elma falan yerim

Aynen ya demi:)Ne oluyorsa akşam oluyor zaten....Allahtan sabah öyle güzel kahvaltı yapıyorum ki rahatlıyorum:)Yarın normal menüye geçerim yine:)

Sabah sabah kahvaltıda karnıbahar öğreten yicem. Sabahın 7sinde karnıbaharları haşladım. Allah akıl fikir versin

gunaydın bayanlar.
akşam kahvaltı kaçamağı moda oldu ben de kilo alcam yakında.
sabah klasik kahvaltı yaptım ama yumurtayı unuttum bugun.
bakalım öğleye ne yicez. işyerinde yemekler de sıkıntı biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…