Selamlar:)Bu sabah oğlumun okulu yarım gün diye apar topar çıktık dolayısıyla zayıf bir kahvaltı ile başladım güne...
Sabah 1 kepekli ekmeğe tost yanında 3 zeytin bir bardak süt
Öğlen fırında kaşarlı karnıbahar graten ve domatesli makarna 1 kase yoğurt ve tere salatası
Ara 2 kurabiye biraz ceviz ve üzüm
Akşam kıymalı pide içini kendim hazırladım bir buçuk yerim artık:)Yanında bol yeşillik ve ayran:)
Sebze yapcam derken costum bugun saglikli beslnme günümüz:) aksam menumuz belli oldu yumurtalı pazi kavurma portakalli zeytinyağlı kereviz mercimek çorba yarasin sifa olsun insallah
Afiyet olsun canım aksam menun guzelmis yazdm aklima bigun ben de öyle yapiim pratik hem; )
günaydın bayanlar bugün tatil ne kadar güzel. evde olmayı özlemişim valla.
dün arkadaşım bize geldi. sosyete mantısı yaptık yedik. bi kaptırmışım borcamın yarısını yedim
akşama da mandalina üzüm falan yedim.
sabah da kızarmış ekmek tereyağı bal peynir çay tabiki yumurtam olmazsa olmaz.
son zamanlarda dişlerim ağrıyo. bol yoğurt yemeyi denicem belki düzelir
Oh afiyet olsun canım:)Mantıya da bayılırım bende oldumu hiç irade kalmıyor :)
Öğlen dışarda burger yedim malesef....Çocuklara uyum sağlarken karnımdakine pek uyum sağlayamadım.....
Bu saatten sonra akşam yemeği yemem artık ıvır zıvır ile geçiştircem..Bugün kahvaltı dışında güzel bir şey olmayacak sanırım....
gune iyi basliyorsun sonra cozutuyorsun sen de burgee kacamagi arada oluyor artik napcan
Ben de törene gitmeden kahvaltı yapamadm salep ictim bir fincan donusumuz öğlen oldu
gec kahvalti gibi ogle yemegi gibi karsik oldu
kahvaltilik seyler portakal suyu yanina bir tortilla lavasindan borek birkaç sarma az da sarimsakli kofte yedim hala sindiremedim kimse aksam yemegine yanasmiyo simdi
boğazıma iyi gelsin diye bi kupa dolusu tarhana çorbası ictim yeter bu bana
aralarda ceviz mandalina trabzon hurmasi yemistim belki yatmadan elma falan yerim
Sabah sabah kahvaltıda karnıbahar öğreten yicem. Sabahın 7sinde karnıbaharları haşladım. Allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?