aksam yemege karnibahar haslayip yedim yogurtla
sonra arkadasa gitim çayin yaninda lokma tatlisi yedim
insulin e baslamam yakindir benim
tek teselllim bugun ultrasonda amniyoz suyu normal çikdi insallah sekerim olmaz : (
Bende fenayım grip boğaz şişmesi berbatNasıl geçecek bilmiyorum
aksam yemege karnibahar haslayip yedim yogurtla
sonra arkadasa gitim çayin yaninda lokma tatlisi yedim
insulin e baslamam yakindir benim
tek teselllim bugun ultrasonda amniyoz suyu normal çikdi insallah sekerim olmaz : (
evet , oglumda suyum çok fazlaydi .. doktorlarin aklina ilk seker geliyor amniyoz sivisi fazla oldugunda, belirti gibi bisey yani onlar içinŞeker varsa o su değişiyor mu?
evet , oglumda suyum çok fazlaydi .. doktorlarin aklina ilk seker geliyor amniyoz sivisi fazla oldugunda, belirti gibi bisey yani onlar için
suyun fazla olmasi sebepsizde olabiliyormus tabide seker de sebeplerden biri imis
bilmemki çikar ehrhalde, su eksikligi SIK goruluyor duyuluyor ama fazlaligini ben ilk defa duymustum bana dedikelrinde, arastyirdiigmdada bilen pek yokduHmm su normalse yine de şeker çıkar mı ki?
Huu huu bugun kimse yazmamis
sabah portakal limon karışık meyvesuyu
yarim simit uc kucuk biberli pogaca peynir zeytin bir yumurta
arada bikac ceviz kuru kayisi findik
gec kahvalti yaptigimiz icin oglen bos gecti
ikindide bir kase puding
aksam mercimek corbasi iki köfte yaninda sarimsakli yogurtlu havuç iki dilim ekmek
birazdan karisik meyve sikicam yine sifa niyetine onu da icti mi bugun tukkani kapatiriz artık; )
Ben bugün sabah 2 kuru kayısı,tek yumurtalı menemen kaşarlı,4 zeytin,peynir,bal kaymak 1 kaşık ve yarım bardak taze sıkılmış elma suyu...
Öğlen mc donalds'ta big mac menü :)
Akşam misafir vardı 2 patatesli börek,1 ıspanaklı börek,2 bardak açık çay
Ve 4 ceviz 4 5 tane fındık 4 5 tane kuru üzüm ve bir bardak süt
Bu yüzden yazasımda yoktu..Sabah yediğim yumurta kuru kayısı peynir ve akşam yediğim ceviz fındık kuru üzüm dışında dişe dokunur birşey yok
Bugun de senin kacamak günün olmus anlasilan disardaysan ya da haftasonu kostrmasi varsa oluyo boyle olsun varsin
Cicilerinizi gule gule kullanirsinz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?