2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

aksam yemege karnibahar haslayip yedim yogurtla
sonra arkadasa gitim çayin yaninda lokma tatlisi yedim

insulin e baslamam yakindir benim

tek teselllim bugun ultrasonda amniyoz suyu normal çikdi insallah sekerim olmaz : (

tek teselllim bugun ultrasonda amniyoz suyu normal çikdi insallah sekerim olmaz : (

Şeker varsa o su değişiyor mu?

Bende fenayım grip boğaz şişmesi berbatNasıl geçecek bilmiyorum

Sana da cok gecmis olsun o
zaman Nsl geccek blmiyorum surundurcegi belli

evham yapma canim stres de etkiliyor sen dysundukce ustune cekiceksin kotu enerjiyi

Şeker varsa o su değişiyor mu?
evet , oglumda suyum çok fazlaydi .. doktorlarin aklina ilk seker geliyor amniyoz sivisi fazla oldugunda, belirti gibi bisey yani onlar için
suyun fazla olmasi sebepsizde olabiliyormus tabide seker de sebeplerden biri imis

evet , oglumda suyum çok fazlaydi .. doktorlarin aklina ilk seker geliyor amniyoz sivisi fazla oldugunda, belirti gibi bisey yani onlar için
suyun fazla olmasi sebepsizde olabiliyormus tabide seker de sebeplerden biri imis

Hmm su normalse yine de şeker çıkar mı ki?

Hmm su normalse yine de şeker çıkar mı ki?
bilmemki çikar ehrhalde, su eksikligi SIK goruluyor duyuluyor ama fazlaligini ben ilk defa duymustum bana dedikelrinde, arastyirdiigmdada bilen pek yokdu

ama hamilelikde sekerde SIK gorulen bisey
bu mantikda her seker olan da su fazla olur diyemeyiz bence ..

Bugün yediklerimi yazayım:)

Sabah 1dilim ekmek,1 tereyağlı kaşarlı yumurta,4 zeytin,1 bardak kayısı suyu,1 kaşık tahin pekmez,1 dilim beyaz peynir

Öğlen 10 fındık,1/2 muz,1 kaşık bal

Akşam 1 porsiyon iskender döner :)

Üstüne bir supangle

Gece de 1 meyve yerim ya da bir bardak süt hiç içmedim bugün...

Bugün tam gün dışardaydık ondan biraz kaçamaklar yaptım:))

Sabah bogaz ağrısına bir fincan sütle salep ictim
kahvaltida biksc zeytin iki dilim sucukla iki.lokma ekmek hastayim ya canim bisey cekmedi
temizliğe giristim o halde acikinca gucun de olmynca dsardan söyledik burger menu iyi yapmadik tabi de oldu iste
Arada bir trabzon hurma bi mandalina
aksam yiyemedm yine acikmadm iştahım yok birazdan nar portakal limon karisimi bir bardak icerim iki uc ceviz atarim agzima yeter

Huu huu bugun kimse yazmamis
sabah portakal limon karışık meyvesuyu
yarim simit uc kucuk biberli pogaca peynir zeytin bir yumurta
arada bikac ceviz kuru kayisi findik
gec kahvalti yaptigimiz icin oglen bos gecti
ikindide bir kase puding
aksam mercimek corbasi iki köfte yaninda sarimsakli yogurtlu havuç iki dilim ekmek
birazdan karisik meyve sikicam yine sifa niyetine onu da icti mi bugun tukkani kapatiriz artık; )

Selam canım:)Ancak girebildim bende...Bugün bebiş için alışveriş yaptık akabinde misafirimiz geldi hiç bakamadım..Ne güzel beslenmişsin bence gayet iyi...

Ben bugün sabah 2 kuru kayısı,tek yumurtalı menemen kaşarlı,4 zeytin,peynir,bal kaymak 1 kaşık ve yarım bardak taze sıkılmış elma suyu...

Öğlen mc donalds'ta big mac menü :)

Akşam misafir vardı 2 patatesli börek,1 ıspanaklı börek,2 bardak açık çay

Ve 4 ceviz 4 5 tane fındık 4 5 tane kuru üzüm ve bir bardak süt

Bu yüzden yazasımda yoktu..Sabah yediğim yumurta kuru kayısı peynir ve akşam yediğim ceviz fındık kuru üzüm dışında dişe dokunur birşey yok

Bugun de senin kacamak günün olmus anlasilan disardaysan ya da haftasonu kostrmasi varsa oluyo boyle olsun varsin
Cicilerinizi gule gule kullanirsinz inşallah

Bugun de senin kacamak günün olmus anlasilan disardaysan ya da haftasonu kostrmasi varsa oluyo boyle olsun varsin
Cicilerinizi gule gule kullanirsinz inşallah

Evet canım aynen öyle oldu tam kaçamak günü oldu....Çok teşekkür ederim sağol tatlım:)

günydın bayanlarrr :)
cumadan başliyim ben.
cuma akşam kumpir yedim yanında cola. akşama da mandalina nar elma yiyerek geçiştirdim.
cumartesi klasik kahvaltı. öğlen patates köfte kızartma yanında ayran. akşama da misafir geldi. çay yanına ıslak kek yedim.
pazar günü klasik kahvaltı. öğlen yoğurt çorbası, patatesli etli yemek,şekerpare. akşama da azcık tereyagı bal krem peynir.
bu sabah klasik kahvaltı. öğleye doğru da pizza dilimleri var.

Uykusuz bir gecenin ardından herkese iyi haftalar...Kızlar çay içtim akşam 5 ti bütün gece eziyet çektim..Bir daha çay mı aman aman!!!Midem alt üst oldu.....

Bugün sabah 1 büyük bardak süt,1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği,2 yeşil biber,5 zeytin yedim....

12 gibi 4 ceviz 4 fındık 4 5 tane kuru üzüm yicem....

peynirli yumurta yaptım az yağda
domates salatalık
peynir
helva
pekmez
ıhlamur içiyorum boğazlarım burnum beter oldu çok hastayım bende kızlar
Resmen yataktan zorla kalktım oğluşumun tepiklerine kıyamadım acıktı die kalkıp kahvaltı yaptım yoksa hiç halim yok

Akşama dünden kalan taze fasulye yemeğim var yanına yapabilirsem bulgur pilavı yapcam ayranla güzel gider yeter de artar bile.

öğlen de kahvaltı yapınca öğlen yerine bişi yermiyim bilmiyorum

Öğlen 1 kase ezogelin çorba ile bir dilim ıspanaklı börek yedim...

Karnım aç doymadım ama bir yandan da hiç bir şey yiyesim yok

Sabah bir fincan sütle salep
kahvaltı simit cay
arada bi mandalina
oglen ayran hamburger ev koftesinden
arada kuru kayisi ceviz yarim dilim kek
gidince bol meyve yemeyi planliyorum
aksam icin mercimek corbam var yanina yemek yok bilmiyorum ne uydururum ya da yapacak gucum olur mu

Bugün arada bir dilim cevizli baklava yedim:)

Akşam sardalye fileto,2 dilim ekmek ve bol salata yanında kola içtim:)

bende öğleden sonra çiğköfte yedim küçük bir parça dün geceden kalan vardı 2 bardak ayranla.

Akşamada cidden taze fasulyemin yanına bulgur pilavı yaptım birazda tavuk soteden varmış onlarla ayranla birlikte yedik eşimle. O yorgun olduğu için uyuyor şimdi bnde aklımda dün gece rüyamda gördüğüm pasta var kızlar yaa çok feci canım tatlı şeylere aşeriyor yememek için kndimi çok zor tutuyorum inanın ki perşmbe şeker yüklemesi yaptırcam inadına canım istiyor yaa rüyalarıma giriyor artık aşermek bu olsa gerek içerde oğlum baskı yapıyor resmen bana yaş pastaaaaaaaaaa dieee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…