Ay inanmıyorum nasıl dayanıyorsun onun kokusuna sabah sabahValla tebrikler
Dayanamadım zatenbütün gün ağzımın içi tatsız. Yediklerimden de bişey anlamıyorum. Zaten canım da bişey yemek istemiyor. Bişeyler yemem lazım yumurta yok yarın alayım da bari yumurta falan yiyim.
Canım ben geçen bir tarih yaptım çok hoşuma gitti normalde karnıbahardan nefret ederim Allahın gücüne gitmesin....
Belki yapıyorsundur bilmiyorum ama bayılarak yedi bizde herkes....
FIRINDA KARNIBAHAR YAPILIŞI
- *1 küçük boy karnıbahar
- *1 su bardağı yoğurt
- *1/2 çağ bardağı sıvıyağ
- *2 adet yumurta
- *1 yemek kaşığı un
- *tuz ,pul biber
- *kaşar peyniri rendesi
Karnıbaharları çiçek çiçek kopararak tuzlu suda haşlayın . Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güzelce karıştırın . Haşlanan karnıbaharları hazırladığınız bu sosa batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ya da karnıbaharları fırın tepsisine dizip üzerine sosu da dökebilirsiniz. Üzerine 1-2 parça katıyağ koyup, 200 C 20 dak kadar fırında pişirin. Fırından almadan önce kaşarları üzerine dökün . Kaşarlar eriyip kızarınca fırından çıkarın . Afiyet olsun .
Kahvalti simit peynir zeytin cay
arada iki mandalina
oğlen ev yapimi kofteden hamburger
iki kase asure arada
ikindide yine mandalina
aksam balik vardi cupra ve salata biraz da ekmek
yine meyve yerim yatmadan
Ay aşure olsa da yesek:)Bende bu hafta yapmak istiyorum:)Afiyet olsun canım:)
şeker yükleme işi bitince eşimle dersine kadar dışarda börekçide kahvaltı yaptık ıspanaklı 1 pors. börek yedim bir fincan da çay içtim saat 10.00 da.
Eve geldim işlerimi halledip şimdi de açıktım vallahi bişiler atıştırcam yine ne yesem bilemedim düşünüyorum :)
Akşama da et kavurcam pilav yapacam yanına eşim için birde çorba yaparım tamamdır.
Öğlen kendime patates kızarttım koca bir tabak yanında bir bardak ayranla onu yedim...Çok sağlıklı değil ama canım çok istiyor böyle şeyler...
şeker yükleme işi bitince eşimle dersine kadar dışarda güzel bir de kahvaltı yaptık ıspanaklı 1 pors. börek yedim bir fincan da çay içtim saat 10.00 da.
Eve geldim işlerimi halledip şimdi de açıktım vallahi bişiler atıştırcam yine ne yesem bilemedim düşünüyorum :)
Akşama da et kavurcam pilav yapacam yanına eşim için birde çorba yaparım tamamdır.
Sen de yemek isi keyif isi diyenlerdensin galibaoh afiyet olsun
Tunaydin bugun yine kahvaltı öğlen birlestrdik cok sıkı yemisim hala sindremedim
bir acma bir biberli pogaca buraya özgü Sucuklu omlet bal
buyuk bi bardak portakal suyu yaninda uc kucuk kurabiye
simdi bitane trabzon hurma yiyecem nasipse
aksama dünden barbunya yapmstm ne güzel yemek derdim yok diyordhm ki disarda unutmusuz ben sizip kalinca esim de dolaba koymayi unutmuş hic yoktan yemek derdi cikti biseyle ugrascak gucum de yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?