Canım afiyet olsun hamur işi bol olmuş kahvaltıda yarasın:)
Barbunya z.yağlı ise havalar soğuk gece dışarda kalınca bozulmaması lazım...Tadına baksaydınız yine...
Öğlen döner yiyemeden döndüm eve içimde kaldı..Eşim otopark bulamadı çok kalabalıktı beraber yicektik benimde tek başıma içime sinmedi eve döndükNeyse sağlık olsun kısmet değilmişş.
Eve geldim 4 gibi..Tabi açlıktan bayılıyordum...Hemen tost yaptık 2 şer tane uno ekmeklere kaşarlı domatesli..Yanında bir bardak ayran içtim..
Biraz önce de bir spangle yedim..
Akşam yemem artık ıvır zıvır meyve ceviz falan geçiştiririm....
Selam kızlar,
Şeker yüklemesinde şekerim düşük çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi. Yediklerimi buraya yazmaya başlayayım ben de
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak süt içtim.
Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği, 3 burgu peynir, az beyaz peynir, 2 zeytin, kırmızı biber, maydonoz, 2 ceviz yedim.
1 saat sonra da 1 activia yedim.
Burasi sicak ya epey disarda kalinca yemeye cekindik canim kari koca pimpirikliyiz zaten kalan yenek konusunda
Ay icinde kalmasin ya bugun bari ye donerini
seker dusuk cikinca takviye ne veriyor diyetsyen listene?
bayanlar az önce çiğ köfte yedim dışarda satılan bilindik markadan bişey olmaz demi yerken bişey yoktu ama şimdi pişman oldumm nedense
Merhaba Kızlar,
dün akşam bir portakal krizi geldi 2 bardak taze sıkma içtim yetmedi 2 de portakal yedim nasıl şiştim çok rahatsız oldum kendime kızdım
Sabah kalktım 1 bardak portakal suyu daha içtim böyle bir içme isteği inanılmaz....Neyse kahvaltıda teryağlı kaşarlı yumurta,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 kaşık bal ve domates salatalık yedim...
Arada 2 tam ceviz 3 5 tane kuru üzüm atıştırdım...
Perşembe doktora gidicem ve 3.400 gram almışım 5 haftada..Kimbilir neler diyecek moralim sıfır..İki gün akşam yemeyimde şu 400 ü atayım bari 3 kalsın
olmz canım merak etme ben hamilelikten öncede çiğköftenin delisiydim hamile kalıncada ilk aylarda çok yedim deli gibi canım çekiyordu bulantım varken bile canım bir onu istiyordu. Bişi olmz içinde et yok ya sıkıntı yok.
Ben dün gece uyuyamadım huzursuzdum uykum gelmedi dalamadım bir türlü rahat bir pozisyon bulupta.
10-30 da uyandım
11-30 gibi kahvaltı 2 yumurtadan peynirli yumurta yaptım tambuğday ekmeği ile yarım domatesle onu yedim 3-4 bardak ıhlamur içtim. BOğazım kötü dişlerim diş etlerim kötü kulağım ağrıyor ilaç içmek için bunları yedim işte zorla.
Antibiyotiğimi içtim.
Şimdide kalsiyumu içicem.
Sonrada bişiler atıştırıcam yine ve koyulabilirsem evi temizleme işine koyulmam lazım artık yarın misafir gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?