2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Öğlen döner yiyemeden döndüm eve içimde kaldı..Eşim otopark bulamadı çok kalabalıktı beraber yicektik benimde tek başıma içime sinmedi eve döndükNeyse sağlık olsun kısmet değilmişş.

Eve geldim 4 gibi..Tabi açlıktan bayılıyordum...Hemen tost yaptık 2 şer tane uno ekmeklere kaşarlı domatesli..Yanında bir bardak ayran içtim..

Biraz önce de bir spangle yedim..

Akşam yemem artık ıvır zıvır meyve ceviz falan geçiştiririm....

Merhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)

Sabah 2 kuru kayısı,2 çay,1 dilim kaşar,4 zeytin,1 tereyağlı kaşarlı yumurta,bol domates,salatalık yeşil biber ve bal kaymak yedim..Birde 1.5 dilim kadar tam tahıllı ekmek....

Şu kahvaltılarda olmasa zaten ben yanmışım:)

Selam kızlar,

Şeker yüklemesinde şekerim düşük çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi. Yediklerimi buraya yazmaya başlayayım ben de

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak süt içtim.

Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği, 3 burgu peynir, az beyaz peynir, 2 zeytin, kırmızı biber, maydonoz, 2 ceviz yedim.

1 saat sonra da 1 activia yedim.

Canım afiyet olsun hamur işi bol olmuş kahvaltıda yarasın:)

Barbunya z.yağlı ise havalar soğuk gece dışarda kalınca bozulmaması lazım...Tadına baksaydınız yine...

Burasi sicak ya epey disarda kalinca yemeye cekindik canim kari koca pimpirikliyiz zaten kalan yenek konusunda

Ay icinde kalmasin ya bugun bari ye donerini

seker dusuk cikinca takviye ne veriyor diyetsyen listene?

Esim yok bikac gun kızla gec kahvalti yaptik bir tortilla lavasindan borek yedim ekmek bitmisti cikmaya usendim cocukla yaninda cay zeytin bir yumurta yine buyuk bir bardak portakal mandalina limon karisimi

arada trabzon hurma biraz badem ceviz

aksama cordon blue alirim pratil diye iki parca ondan yersek yanns patates yogurt falan gecstririz az da pirasam var

Burasi sicak ya epey disarda kalinca yemeye cekindik canim kari koca pimpirikliyiz zaten kalan yenek konusunda

Ay icinde kalmasin ya bugun bari ye donerini

seker dusuk cikinca takviye ne veriyor diyetsyen listene?

Yemek sıklıklarını artırdı. Günde 3 ana 5 ara öğün oldu. Sürekli bi şeler yiyiyorum. Bi de günde 10 dilim kadar çavdarlı ekmek verdi. Şekerim düşük olunca daha çok şekerli şeyler verir diye düşünmüştüm ama yediğim meyveyi bile azalttı. Hızlı yükseltip hızlı düşürüyomış meyve şekeri de :/ bi akşam yemeği ile 1 tane meyve..

valla giremedim pek. gunaydın bayanlar.
hasta olcam galiba başım falan ağrıo gribe yakalandım sanırım
dun sabah kahvaltıda 2 yufka böreği yedim. bi de peynirli yumurta. artık engellemiyorum kendimi şükür kilo almadım
akşama da köfte pilav yoğurt çorbası.
cumartesi cips kaçamağı oldu
bu sabah da normal kahvaltı haşlanmış yumurta ile. bakalım öğlene ne var. akşama semizotu var tarhana çorbası ile.

merhaba arkadaşlar ,

Bende az bi kahvaltı sonrasında dolu dolu bi kase aşure yemiş bulunmaktayım

Selam kızlar,

Bugünkü yediklerim şöle:
Sabah 1 kase yoğurt
Kahvaltı: 4 burgu peynir 2 dilim çavdar ekmeği kırmızı biber 2 ceviz
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası 1 tabak kuru fasülye 2 dilim çavdar ekmeği

Selam kızlar herkese güzel haftalar :)

Bugün benimde pek keyfim yok havalardan herhalde....

Sabah içim yanarak kalktım yarım litre su içtim aç karnına..Tabi kahvaltıda birşey yiyemedim haliyle..

1 dilim tam tahıllı ekmek,1 çay bardağı süt,1 dilim peynır,3 zeytin...

Öğlen 1 tost yaptım kaşarlı domatesli yanında taze sıkılmış portakal suyu

Ara:4 ceviz 1 avuç kadar kuru üzüm

Akşama zeytinyağlı taze fasülye var yanında yoğurt ve bir dilim ekmek yicem...

Gece 2 mandalin yerim yanında belki birde armut...İçim yanıyor buz gibi şeyler içmek yemek istiyorum

Son düzenleme:
Yedikleriniz sifa can olsun hanımlar
Sabah simit peynir cay
arada boş gectik bugun
oglen mecburen hamburger neyseki koftesi hazr degil oyle avutuyom kendmi
arada uc kuru karisi biraz ceviz
aksam icin kararszim yumurtali pazi kavurması yapayim diyorum caymazsam yanina da limonlu domatesli sehriye corbasi
sonrasi meyve meyve meyve

bayanlar az önce çiğ köfte yedim dışarda satılan bilindik markadan bişey olmaz demi yerken bişey yoktu ama şimdi pişman oldumm nedense

bayanlar az önce çiğ köfte yedim dışarda satılan bilindik markadan bişey olmaz demi yerken bişey yoktu ama şimdi pişman oldumm nedense

olmz canım merak etme ben hamilelikten öncede çiğköftenin delisiydim hamile kalıncada ilk aylarda çok yedim deli gibi canım çekiyordu bulantım varken bile canım bir onu istiyordu. Bişi olmz içinde et yok ya sıkıntı yok.

Ben dün gece uyuyamadım huzursuzdum uykum gelmedi dalamadım bir türlü rahat bir pozisyon bulupta.
10-30 da uyandım
11-30 gibi kahvaltı 2 yumurtadan peynirli yumurta yaptım tambuğday ekmeği ile yarım domatesle onu yedim 3-4 bardak ıhlamur içtim. BOğazım kötü dişlerim diş etlerim kötü kulağım ağrıyor ilaç içmek için bunları yedim işte zorla.
Antibiyotiğimi içtim.
Şimdide kalsiyumu içicem.
Sonrada bişiler atıştırıcam yine ve koyulabilirsem evi temizleme işine koyulmam lazım artık yarın misafir gelebilir.

Merhaba Kızlar,
dün akşam bir portakal krizi geldi 2 bardak taze sıkma içtim yetmedi 2 de portakal yedim nasıl şiştim çok rahatsız oldum kendime kızdım

Sabah kalktım 1 bardak portakal suyu daha içtim böyle bir içme isteği inanılmaz....Neyse kahvaltıda teryağlı kaşarlı yumurta,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 kaşık bal ve domates salatalık yedim...

Arada 2 tam ceviz 3 5 tane kuru üzüm atıştırdım...

Perşembe doktora gidicem ve 3.400 gram almışım 5 haftada..Kimbilir neler diyecek moralim sıfır..İki gün akşam yemeyimde şu 400 ü atayım bari 3 kalsın

Canım okadr da takma kafana akşam yememek ne demek bebek için yemen lazım dr.larda bazen cidden çok abartıyorlar şu kilo işini. Hee sana diom ama bnmde 5olılıkte şeker tam 140 çıktı tokluk tam sınır 140 imiş. 100lükle tekrarlatmadım ama stresten canım hiç bişi istemiyor ne yesem sanki şekerim fırlayacak gibi hissediyordum snrada hop bademciklerim şişti çok feci antibiyotik verdi dr. tok karna içilicek die mecbur yiyorum şimdi.

Aşure yapan olsada yesek yav dün aşureydi kimse burada yapmadı galiba dağıtan olmadı. Annemde yapmış dağıtmış. Ben çok severim aşureyi isterse şekerim 200 olsun aşure yemeden duramam aylardır kasım gelecek aşure olacak die hayalini kuruodum :)

çiğ köfteye gelene kadar aslında hangi yediğimiz masum ki! işte adı çıkmış bi kere
......
geçmiş olsun dikkat et kendine
sabah haşlanmış yumurta patates kızartma(bu aralar canım cok istiyo) peynir zeytin reçel ve çay
çay sevmeyen ben deli gibi çay içesim var 3 bardaktan fazlasını geçmemeye çalışıyorum ama bazen geçebiliyor
öğlen çiğ köfte yedim üstüne elma
akşama doğru acıkırsam cevizli pekmezli şeker sucugu sırf içinde ceviz var diye yoksa sade ceviz yiyemiyorum
akşamda bamya corbaı yanına bulgur yada pirinç pilavı bakalım

temmuzz Sen çiğköfte diyince bnimde canım istedi canım :) istesem mi acaba daha öğlene bişi yemedim eve getirirler herhalde 1 dürüm olacak ama :)

Cok yemek yiyorum gibi. Kahvaltida yulaf,susam,az tarcin ustune sut doktum. Arada 2 cikolatali kurabiye yedim. Oglen yumurta,beyaz peynir 2parca,surme peynir baya,domates, 5zeytin, kruvasan, 1 dilim ekmek, cilek receli, bal yedim. Arada meyveli yogurt. Aksamustu antep fistigi,ceviz yedim baya. Aksama kremali,bol korili kabak corbasi ve pesto soslu makarna yapacagim.

Bugun beslnmede ne bulursan ye gunum:)
Sabah simit cay
arada kuru kayisi ve ceviz bir mandalina
öğle ikindi gibi dusarda olunca tantuni yedim ekmek arasi yaninda malesef kola
su an ac degilim yer miyim bilmiyorum yemeky yapmadim ama hazir meze var biraz belki onlardan atistiririm sonrasında canim tatli cekmisti ekmek kadayfi aldim onu yicem kismetse. Esim yok diye gecstriom kizin sebzesi vardi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…