2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Ben ziraat tarhanası alıyorum ya da Atatürk Orman Çiftliğinin tarhanasını yiyoruz....Eşim sevmez...Yemek konusunda çok kıldır ama oğlumla ben bayılarak yeriz:)Bende yapıcam yarın:))

Aa AOÇ nin tarhanası da mı varmış bir bakayım ona. Benim eşim de çok yemek seçer. O kadar uğraşıyorum yemiyo ben de üzülüyorum. O yüzden onun yiyeceği yemekler yapıyorum ben de.

Onu da dondurulmuş yapıyolar dendi onu da yiyemedim arada yemeniler belki ayda bir falan.

Aa AOÇ nin tarhanası da mı varmış bir bakayım ona. Benim eşim de çok yemek seçer. O kadar uğraşıyorum yemiyo ben de üzülüyorum. O yüzden onun yiyeceği yemekler yapıyorum ben de.
Evet var canım çokta lezzetli bir bak bakalım....

Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim ekmek,1 omlet,4 zeytin,1 bardak süt ve bir kaşık bal kaymak yedim.....

Saat 12.00 gibi 4 ceviz ile biraz kuru üzüm yicem....

bu sabah bol kaşarlı salçalı tost yanında yumurta ve sütle.
öğlen de tereyağında kuzu ciğer
akşama da tarhana çorbası, tavuklu patates makarna var.
ara öğün hiç yapamıyorum işyerinde çok yoğunum bi bakıyorum akşam olmuş.

Öğlen 3 e kadar birşey yemedim..Sonra gittim 1 simit bir ıspanaklı börek aldım...Yanına bir yumurta haşladım bol domates salatalık ,peynir,zeytin 2 bardak çay ve bal kaymak ile bir güzel yedim:)

Ve akşam bir kase sütlaç yedim...

Bugün böyle bitti...Saat 22.50 ve hala tokum...Benim yapmam gereken belli...3 4 gibi güzelce karnımı doyurmak ve sonra sadece meyve sütlü tatlı ile geçiştirmek..Ancak bu şekilde mide yanması yaşamıyorum şişmiyorum ve ödem toplamıyorum....

Umarım uzun vadede 2 öğün yemek ile 2 3 ara öğün sistemini oturtabilirim...

Kızlar sabah bulantılarınız var mı sizinde?Ben sabah mide ekşimesi ve bulantısı ile kalkıyorum yataktan nedense

Bu sabah 2 kuru kayısı,1 tereyağlı yumurta, 1 bardak meyve suyu,1 dilim ekmek,4 zeytin,1 dilim ekmek,domates salatalık biber ve bir kaşık bal kaymak yedim....
Bu yediklerimle doktora gidicem 14.30 da randevum var hayırlısı bakalım:)

Ayıptır söylemesi memleketten kuru kayısı üzüm falan geldi, ben bayılıyorum aslında yemeğe bide hafiften ekşi olunca ooooo değmeyin keyfime. neyse ara öğün olarak yiyorum saat 1 gibi ondan mıdır nedir anlamadım 1 haftadır her öğün wc çıkmak zorunda kalıyorum.. Eskiden kabızlık vardı şimdi bide bu çıktı, yada diyorum çok mu yemek yiyorum onuda zannetmiyorum...

bu sabah krep yaptım eski kaşar kahvaltılıklar.
öğlen mercimek çorbası, tavuklu patates, pilav, ayran. şimdi de bi tane elma yedim.
akşama evde yemek yok. hiç de yapasım yok. dışardan yicem galiba

Sabah herzamankinden simit cay
Oglen hamburger ve bi kase asure
arada kayisi ceviz bikac kucuk probis
aksam lahmacun.bol yesillik ayran
sonra da kestane kebap yemesi sevap

günaydın bayanlar.
dün akşam dayanamadım yine mutfağa girip yemek yaptım. tarhana çorbası, yumurtalı ıspanak yemeği, yoğurt.
sabah da klasik kahvaltı süt içtim çay yerine. tabiki yumurta.
oglen yemeği süprüs
akşama kardeşim gelirse köfte patates yapcam. gelmezse yıne ıspanaga talim

Sabah
1 kepekli ekmekle tost sucuklu kaşarlı
5-6 zeytin
3 dilim peynir
1 bardak açık çay

Ara
1 portakal

Ara
1 bardak süt uzun aradan sonra yarım dilim kek yarısını geri koydum

Akşama mantı veya türlü düşünüyorum ama kesinlikle mantı olacak

Selam kızlar o kadar dengesiz yiyorum ki iki gündür yazdıklarımı yazasım gelmiyor...

Bugün sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 yumurta,1 bardak sıkma portakal suyu,1 dilim kaşar ve 3 4 zeytin

Öğlen 1 kase ev yapımı muhallebi

1 porsiyon kıymalı kaşarlı pide yanında 1 bardak kola

Ara 1 kase aşure

Akşam 1 tam tahıllı ekmekle yapılmış kaşarlı tost yanında bir bardak kayısı suyu

Ve üzerine biraz kuru üzüm ile ceviz....

Baya dengesiz bir menü şekeri bol...Bu yüzden memnun olmadım

Selam kızlar..Bu saatte ancak bakabildim akşam misafirim vardı....

Bugün sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir ve bir kaşık bal yedim..Bir bardak süt tabi...

Öğlen 1 porsiyon iskender döner her c.tesi fix benim:)

Bir kase aşure

2 mandalin 2 nar

Akşam misafirle çayın yanında 3 küçük egler :)

Şuanda açım akşam ıvır zıvırla geçti...

Herkese iyi geceler:)

Kızlar nerlerdesiniz :)İyi pazarlar hepinize:)

Ben bugün sabah 1 yumurta,dilim tahıllı ekmek,1 dilim beyaz peynir ve 3 zeytin,domates,salatalık,biber yedim.Yanında bir bardak süt içtim..

Öğlen aşure yaptım bir kase onu yedim...

15.00 gibi acıktım 1 tah tahıllı tost ile yanında ayran içtim....

Ve akşam yemeğin tas kebabı,et suyuna pilav ile salata yicem :)

Gece belki bir meyve olabilir

Bu aralar beslnme duzenim sapitti adam gibi yedigim bisey yok disardan evden gecistrme takiliyoz hep ondan yazasim yok benm de

misal sabah normal kahvaltı oglen yok
ikindi de nutella kasikladm cips yedim
aksam yemegim yok muhtemelen disardan takilcaz yine gordugunz gibi acayip saglikli menu

yemek yapmaktan usandım valla severek mutfaga giren ben şimdi zorla giriyorum dışardan da yemek istemiyorum ev yemeği gibi olmuyor
haftasonu atıştırmalıklarla geçti fellah köfte yapmıştım midemi yakıp duruyor acısı fazla kaçmış bir daha yapmamda yememde
sıkıldım puff

Bende çocuk var canım olmasa senden farkım olmaz herhalde bende çok pis boğazlıyım eşimde öyle ama oğlum var büüyme çağında ve mecbur yemek pişiyor..Bu arada senin kilo durumun nedir kaç kilo aldın?

Acı ekşi benide mahfediyor bende dün yediğim mandalinlerden sonra mahfoldum ama ne yapayım canım çekiyor kendime engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…