Ben ziraat tarhanası alıyorum ya da Atatürk Orman Çiftliğinin tarhanasını yiyoruz....Eşim sevmez...Yemek konusunda çok kıldır ama oğlumla ben bayılarak yeriz:)Bende yapıcam yarın:))
Anladım canımda birazda dünya nimetlerinden faydalan benceFarkında olarak ya da olmadan neler yiyoruz haklısın ama ne bileyim bu kadarda kendisi yasaklamanın stresi beni mahfeder mesela..Bir avm ye gidip ne kadar zararlı olduğunu bilsemde burger king yemeden gelirsem o beni daha çabuk öldürür
Evet canım ordaki herşey dondurulmuş....Haklısın....Onu da dondurulmuş yapıyolar dendi onu da yiyemedimarada yemeniler belki ayda bir falan.
Evet var canım çokta lezzetli bir bak bakalım....Aa AOÇ nin tarhanası da mı varmış bir bakayım ona. Benim eşim de çok yemek seçer. O kadar uğraşıyorum yemiyo ben de üzülüyorum. O yüzden onun yiyeceği yemekler yapıyorum ben de.
Bu aralar beslnme duzenim sapitti adam gibi yedigim bisey yok disardan evden gecistrme takiliyoz hep ondan yazasim yok benm de
misal sabah normal kahvaltı oglen yok
ikindi de nutella kasikladm cips yedim
aksam yemegim yok muhtemelen disardan takilcaz yine gordugunz gibi acayip saglikli menu
yemek yapmaktan usandım valla severek mutfaga giren ben şimdi zorla giriyorum dışardan da yemek istemiyorum ev yemeği gibi olmuyor
haftasonu atıştırmalıklarla geçti fellah köfte yapmıştım midemi yakıp duruyor acısı fazla kaçmış bir daha yapmamda yememde
sıkıldım puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?